Lisätty ostoskoriin
  1. Etusivu
  2. Tietoa Brotherista
  3. Uutiset ja lehdistötiedotteet
  4. 2018
  5. Learn Live opettaa terveydenhoitoa

Learn Live opettaa terveydenhoitoa OmniJoin-videoneuvottelun avulla

Johtava koulutusorganisaatio toimittaa lääketieteen ja terveydenhuollon tietoiskuja kouluihin ja oppilaitoksiin Brotherin verkkoneuvottelujärjestelmän avulla.

Brittiläinen Our Lady & St John Catholic College hyödyntää interaktiivista koulutusta opetuksessaan. Lähetykset toteutetaan Brotherin OmniJoin -verkkoneuvotteluratkaisulla ja ne toteuttaa interaktiivisen koulutuksen asiantuntija Learn Live. Hiljattain oppilaille annettiin toimintaohjeita astmaan liittyen.

Stuart Heaton, Learn Live -yhtiön toimitusjohtaja, kertoo: "Pystymme lähettämään opetusta satoihin kouluihin samanaikaisesti ja tarjoamaan jaetun kokemuksen nuorille, jotka voivat kokea olevansa osa jotain paljon suurempaa. Se on uusi tapa oppia – mutta myös oikea tapa opettaa tätä sukupolvea.”

"Vuorovaikutus on avainasemassa. Nuoret voivat kuunnella ja esittää kysymyksiä, ja se lisää osallistumista lähetykseen. Tiedämme, että tämän kaltainen opetus on kasvussa. Yhä useammat koulut alkavat käyttää sitä."

Interaktiiviset audiovisuaaliset oppitunnit avaavat uusia mahdollisuuksia kouluille, oppilaitoksille ja yliopistoille. Tekniikka mahdollistaa opetuksen samanaikaisesti lukuisille kouluille ja tarjoaa mahdollisuuden kaventaa kuilua koulutus- ja elinkeinoelämän välillä ottamalla johtajat mukaan.

Katso lyhyt esittelyvideo oppitunnista 

 

Arnaud Villatte, Cloud Services -liiketoimintapäällikkö Brother International Europe, kertoo:

"Interaktiiviset luokkahuoneet ovat koulutuksen tulevaisuus. Lähetykset toimivat sähköisen koulutuksen osaamiskeskuksena. Opiskelijat voivat myös katsoa tallennetun luennon myöhemmin, jos suoraan luentolähetykseen osallistuminen ei onnistu. Tämä tarjoaa kaikille oppijoille samat mahdollisuudet.”

"Vanhat toimintatavat alkavat muuttua alalla, joka on rakennettu oppivien nuorten tarpeita varten, erityisesti kun he omaksuvat kaiken digitaalisen maailman kautta. Terveydenhuollossa myös videoneuvottelut tehostavat palveluita, saavat aikaan säästöjä ja vähentävät infektioita."

OmniJoin-verkkoneuvottelua käytetään laajasti julkisessa terveydenhuollossa UK:ssa, sekä sairaaloissa Ranskassa, Norjassa, Suomessa ja muissa Pohjoismaissa.

Arnaud jatkaa: "Terveydenhuollossa videoneuvottelut avaavat mahdollisuuden verkkovastaanottoon, jotka ovat hyviä vaihtoehtoja liikuntarajoitteisille tai tarttuvaa tautia sairastaville henkilöille. Se myös tietenkin vähentää kuljetuskustannuksia. Terveydenhuolto on avainasemassa uuden teknologian käyttöönotossa tulevina vuosina."

OmniJoin-verkkoneuvotteluratkaisuun on tulossa myös potilaskäyttöön soveltuva odotushuone-toiminto. Se auttaa lääkäreitä, sairaanhoitajia ja muita asiantuntijoita digitaalisen potilasjonon hallinnassa.

OmniJoin on helppo ja edullinen ottaa käyttöön. Hyvä kuvayhteys vaatii ainoastaan internet-yhteyden, web-kameran, mikrofonin ja kaiuttimet/kuulokkeet sekä HD-näytön. Usein esimerkiksi kannettavassa tietokoneessa on valmiina jo kaikki tarvittava.

Stuart Learn Livestä jatkaa: ”Valitismme OmniJoin-alustan, koska lisävarusteita ei juuri tarvita. Kouluille on yksinkertaista tulla mukaan ja ylläpitää tätä. Ja meillekin on ollut yksinkertaista tehdä Learn Liven lähetyksiä OmniJoinin avulla.”

Verkkoneuvottelut yleistyvät jatkuvasti, OmniJoin tarjoaa asiakkaille vaihtoehdon, joka sopeutuu asiakkaiden tarpeisiin eikä niin että verkkoneuvottelu määrää miten työtä pitää tehdä.

 

Tutustu OmniJoin-verkkoneuvottelujärjestelmään tästä.