Lisätty ostoskoriin
  1. Etusivu Brother
  2. Tietoa Brotherista
  3. Uutiset ja lehdistötiedotteet

Näytetään 74 tulosta kohteelle ”Uutiset: Lehdistötiedotteet”

Brother vuoden 2020 maailman parhaiden työnantajien listalle

Brother Industries, Ltd. (Pääjohtaja: Ichiro Sasaki) ilmoitti tänään, että yhtiö on mukana Forbes Magazinen ja Statistan julkaisemalla, vuoden 2020 maailman parhaiden työnantajien listalla. Lista on laadittu neljänä vuonna peräkkäin, ja Brother on nyt mukana ensimmäistä kertaa (sijalla 130). Koko listalla on 750 monikansallista yritystä ja suuryritystä, joiden pääkonttorit sijaitsevat 45 eri maassa.

Mobiilitulostus - Brother PJ-763MFi

Brotherilta mobiilitulostin nyt myös iPhone- ja iPad-käyttäjille

PocketJet PJ-763MFi on Brotherin suositun mobiilitulostinmalliston uusin malli. Mobiilitulostimet ovat erityisen suosittuja liikkuvien myynti-, huolto- ja pelastusalan ammattilaisten käytössä. Lämpötulostustekniikkaa käyttävät tulostimet ovat erittäin luotettavia ja toimivat ilman mustetta tai värikasetteja. PJ-763MFI eroaa muusta mallistosta siinä, että se on tarjoaa helpon yhteyden Applen puhelimiin ja tabletteihin.

P-touch E550WVP

Sähköalan tarratulostimella langaton tulostus sujuu helposti

Brotherin suurin ja edistyksellisin kannettava tarratulostin on nyt saatavilla erikoishintaan. PT-E550WVP tarratulostin on suunniteltu erityisesti sähköasentajille ja muille teollisuuden ammattilaisille. Tarratulostimessa on langaton verkkoyhteys, joka mahdollistaa laitteen langattoman ja turvallisen käytön älypuhelimilta, tableteilta, kannettavilta tai pöytätietokoneilta. Tuotteen alennusprosentti on 40 % tuotteen normaalihinnasta ja hintakampanja on voimassa kesäkuun loppuun saakka.

Brother ADS-3600W skanneri

Brotherin ADS-3600W skanneri täyttää kaikki kompaktille työpöytäskannerille asetettavat vaatimukset

ADS-3600W skanneri on Brotherin uuden työpöytäskannerimalliston lippulaivamalli. ADS-3600W skannerissa on samat ominaisuudet kuin kalliimmissa kilpailijoiden laitteissa, mutta laitteen hinnoittelu on maltillinen verollisen suositteluhinnan ollessa 1114 euroa. ADS-3600W skanneri sopii pieniin ja keskisuuriin yrityksiin, sillä laite on kestävä ja sen skannausnopeus on peräti 50 sivua minuutissa.