1. Etusivu Brother
  2. Mustesuihkutulostimet yrityksille

Värilliset A3-asiakirjat herättävät huomion

Ammattimalliston mustesuihkutulostimet tarjoavat huiman toimintovalikoiman koko toimistosi käyttöön. 

Monipuolinen ja joustava mallisto tarjoaa A3- ja A4-tulostuksen. Vakuuta asiakkaasi värikkäällä esitysmateriaalilla tai A3-koon Excel-taulukolla, jossa korostat tärkeitä asioita värein.  

Tulostimissa on suuri paperikapasiteetti sekä lisävarusteena riittoisat supervärikasetit, joten voit tulostaa väreissä erittäin kustannustehokkaasti. Tulostimet on valmistettu kestävistä komponenteista ja ne ovat energiatehokkaita, joten vaikutukset ympäristöön pysyvät alhaisina.

Yrityskäyttöön tarkoitetut mustesuihkutulostimet vastaavat modernien toimistojen vaatimuksiin.

Malliston hyödyt sinulle

Nopea

Nopea tulostus

Et koskaan joudu odottelemaan tulosteitasi, sillä ensimmäinen sivu tulostuu alle 6 sekunnissa. Tulostusnopeus on 22 kuvaa minuutissa. Voit myös tulostaa ketterästi suoraan mobiililaitteeltasi NFC-yhteyden avulla.

Musteen riittoisuus

Musteen riittoisuus

Sivulaskuria seuraamalla pysyt askeleen edellä mustekasettien riittoisuuden suhteen. Näet helposti mustekaseteissa jäljellä olevan musteen määrän, joten ehdit hankkia uuden värikasetin tilalle hyvissä ajoin.

Aika

Säästät aikaa

Mallisto vaatii vain vähän ylläpitoa. Jopa 750 arkin paperikapasiteetti riittää pitkään ja suurvärikaseteilla voit tulostaa jopa 6000 sivua. Automaattista 2-puolista tulostusta käyttämällä voit vähentää paperinkulutusta. Intuitiiviselle kosketusnäytölle voit luoda pikavalintoja usein käyttämillesi toiminnoille ja työ nopeutuu.

Tulostuksenhallintapalvelu tarjoaa monia etuja

Maksa vain siitä mitä tulostat - Tulostuksenhallintapalvelun 7 etua

Monien tulostimien asentaminen ja ylläpitäminen vie paljon aikaa, joten ei ole ihme, että yritykset tarvitsevat apua. Onneksi tulostimien hallinnan kustannuksia ja monimutkaisuutta voidaan vähentää tulostuksenhallintapalvelun (MPS) ansiosta. Mitä MPS-palvelu tarkoittaa ja miksi yrityksesi kannattaisi ottaa palvelu käyttöön?

Lue lisää
Optimoi työnkulkusi
Tulostin vaatii vain vähän ylläpitoa
A3-mallisto tarjoaa monipuolisen paperinkäsittelyn

0 vastaavat tuotteet

Vertaile: