airscouter full set new way of working

Avaa silmäsi uusille työskentelytavoille

AiRScouter WD-200B on helppo yhdistää jo olemassa olevaan työnkulkuun, sen käyttö on yksinkertaista ja kuva korkealaatuinen.

AiRScouter WD-200B tärkeimmät ominaisuudet:
  • HDMI-liitäntä ja HDCP (High-Bandwidth Digital Content Protection) -tuki.
  • 720p tarkkuus (1280 x 720 pikseliä).
  • Etäisyyden säätö 30 cm - 5 m.
  • Säädettävä otsapanta ja varsi.
  • Sisäänrakennettu litiumioniakku.

 

AirScouter älylasit

Muuttaa työpisteen tehokkuuden

AiRScouter tehostaa työskentelyä tuomalla työtehtävässä tarvittavat tärkeät tiedot suoraan käyttäjän näkökenttään, jolloin hän pystyy keskittymään tehtäväänsä täysin.

AiRScouter WD-200B auttaa monissa eri työtehtävissä:

  • Etätuki.
  • Varaston inventaario.
  • Asentajakoulutus.
  • Turvallisuusala.
  • Kokoonpano- & asennustyö.

Tarkemmat tiedot löydät AiRScouter WD-200B:n esitteestä), lataa tästä!

AiRScouter WD-200B liitetään jo olemassa oleviin tietojärjestelmiin HDMI-liitännällä. Suunnittelussa olemme kiinnittäneet erityistä huomiota yhteensopivuuteen ja siksi WD-200B on helppo liittää erityyppisiin laitteisiin, kuten tietokoneisiin, tabletteihin ja älypuhelimiin.

Säädettävän otsapannan ja joustavan varren ansiosta AiRScouter WD-200B on helppo säätää mukavaan asentoon jossa se ei häiritse työtehtävien suorittamista.
Saat apua heti tarvitessasi ja ohjeet suoraan näkökenttääsi, eikä sinun tarvitse etsiä niitä ohjekirjasta tai tietokoneesta. Tästä on suuri apu asennustöissä joissa vaaditaan nopeutta ja tarkkuutta.
Kun työtehtävä vaatii etäyhteyttä asiantuntijaan, AiRScouter mahdollistaa kohteen kuvaamisen irrotettava tavallisella USB-kameralla (ei sisälly toimitukseen), joka liitetään mobiililaitteeseen tai taskukokoiseen tietokoneeseen. 

Erinomainen huoltotöihin, varaston inventointiin ja monimutkaisiin asennustöihin, joissa asentajia opastetaan paikan päällä.
AiRScouterin LCD-näyttö ja optiikka luovat kirkkaan ja terävän 720 pisteen korkuisen kuvan, joka tarkennetaan säätimellä haluttuun etäisyyteen aina 30 sentistä 5 metriin silmien rasituksen vähentämiseksi. 

Alla olevilta videoilta näet miten AiRScouter toimii käytännössä.

AiRScouter sopii erinomaisesti käytettäväksi kopterikuvaukseen, sillä AiRScouter näyttää reaaliajassa mitä kopterin kamera näkee, joten sinun ei tarvitse irrottaa katsetta kopterin ohjaimista tai lentoympäristöstä.  Tämän ansiosta nelikopterin lennättäminen on turvallisempaa ja varmempaa etenkin pitkillä lennoilla.

AiRScouteria käytetään myös elokuvateollisuudessa. Brotherin kannettavan tekniikan ansiosta kameramiesten työskentely helpottuu, sillä AiRScouterin kuvanäkymää voi tarkastella ja optimoida reaaliajassa.

AiRScouter soveltuu monimutkaisten töiden, kuten kenttähuoltotöiden ohjaamiseen etänä. Kun pystyt jakamaan asentajan näkemän kuvan laajemmalle joukolle, pystytte yhteisymmärryksessä tekemään työn loppuun nopeammin.