1. Etusivu Brother
  2. Yritysratkaisut
  3. Tulostusratkaisut hotelli- ja ravintola-alalle
  4. Elintarvikepakkausten merkintä
  5. Ruokalistan ja menun hallinta
Nainen lukee kolmioleivän etikettiä

Tulosta ruokamerkinnät omasta järjestelmästäsi

Tarramerkintäratkaisuillamme voit muuttaa omassa ruokalista-/menunhallintajärjestelmässäsi olevat tiedot selkeiksi ja helppolukuisiksi elintarvikemerkinnöiksi. Näin sekä sinä että asiakkaasi näette helposti pakatun ruoan ainesosat, allergeenit ja sopivuuden eri ruokavalioille. 

Teemme yhteistyötä johtavien ruokalista-/menunhallintajärjestelmien toimittajien kanssa ja siksi voimme tarjota räätälöityjä ratkaisuja, joka tekevät ruokamerkintöjen luomisesta tehokasta.

Haluatko kuulla lisää?

Tarratulostin tulostaa etikettiä croisanttipakkaukseen

Voit hyödyntää oman järjestelmäsi sisältämiä tietoja

Liitä tarramerkintäratkaisumme omaan järjestelmääsi, niin voit luoda ja tulostaa tarkkoja keittiössä tarvittavia elintarvikemerkintöjä. Brotherin tarratulostimet on helppo integroida osaksi omaa ruokalista-/menunhallintajärjestelmääsi nopeuttamaan ja tehostamaan työskentelyä.

Valittavissa on tarratulostimia Wi-Fi- ja Bluetooth-yhteyksin sekä laaja valikoima lisävarusteita, jotka mahdollistavat tarvittavien merkintöjen tulostuksen suoraan älypuhelimista ja tableteista.

Nainen kiinnittää kroisantti- ja muffinssipakkauksiin tuotetietoja.

Merkintäratkaisut pakatuille elintarvikkeille

Tulosta pakattuihin elintarvikkeisiin selkeät ja korkealaatuiset ainesosaluettelot ja allergeenit sekä hintatiedot viivakoodeineen ja parasta ennen -päiväyksineen.

Lue lisää!
Suureen juustokiekkoon kiinnitetään tuotetietotarraa

Merkintäratkaisut varastonkierron hallintaan

Vähennä hävikkiä ja paranna varastonkierron tehokkuutta vaihtamalla päivittäiset käsinkirjoitetut tarrat Brotherin tarramerkintäratkaisuun.

Lue lisää!