Brother logo

Ei hakutuloksia

Hakusanallasi ei tullut osumia.

OmniJoin: verkkoneuvottelutuki ja usein kysytyt kysymykset

OmniJoin on yrityksille suunniteltu videoneuvotteluohjelma, joka mahdollistaa tehokkaiden verkkoneuvottelujen järjestämisen työkavereidesi ja asiakkaidesi kanssa verkossa.

OmniJoin IM -pikaviestiohjelman ansiosta näet OmniJoinin käyttäjien tilan. Voit myös chättäillä heidän kanssaan tai aloittaa verkkoneuvottelun parilla klikkauksella.

OmniJoin IM:n voi ladata helposti alla olevista linkeistä:

PC :   Lataa

Mac : Lataa

Kyllä. OmniJoinia voi käyttää Applen (iPod touch, iPhone tai iPad) sekä Androidin laitteilla. OmniJoinin mobiiliappsi on ladattavissa iTunesista.

Omnijoin iTunesissa

Omnijoin Androidille

OmniJoinilla voi pitää verkkokokouksia usean osallistujan kesken erinomaisella HD-tasoisella video- ja ääniyhteydellä. Voit tehdä yhteistyötä käyttämällä chat-ominaisuutta tai whiteboadia, jakaa asiakirjoja, käyttää sovelluksia, verkkoselaimia tai multimediatiedostoja muutamalla klikkauksella.

Jaa asiakirja (Document Sharing) -ominaisuudella voit jakaa asiakirjasi kuvatiedostona. Sovellustiedot muutetaan jaettavaksi kuvatiedostoksi. Tiedoston jakamisen aikana et voi muuttaa tai muokata alkuperäistä sisältöä. Asiakirjan jakaminen on yleensä nopeampi ja tehokkaampi tapa kuin ohjelman jakaminen (Application Sharing).
Jaa PowerPoint (PowerPoint Sharing) -ominaisuus on käytännöllinen, jos haluat jakaa PowerPoint -esityksen. Huomioithan kuitenkin, että animointia ei voi jakaa. Jaa ohjelma (Application Sharing) -toiminnolla voit jakaa ohjelman osallistujien kesken. Voit muuttaa tai muokata alkuperäistä tietoa jakamisen aikana.

Kyllä. OmniJoin IM:n avulla voit tarkistaa muiden osallistujien tilan (online, kiireinen, poissa, offline).

Kyllä. Voit käyttää OmniJoinia ulkomailla. Tarvitset tähän ainoastaan tietokoneen, internetyhteyden, nettikameran, kuulokkeet tai kaiutinpuhelimen.

Englantia, ranskaa, saksaa ja espanjaa. Muiden kielten tuki on suunnitteilla.

Kyllä. Tarkkuudet 720p ja 1080i ja tuki jopa 30 kuvalle sekunnissa.

Maksimitarkkuus riippuu OmniJoin-ohjelmastasi, verkkoyhteydestäsi, laitteestasi ja järjestelmäympäristöstäsi.

Full HD -tarkkuus edellyttää yhteensopivaa videokaappauskorttia (Windows DirectShow).

Kyllä. OmniJoinissa on tuki niin monelle näytölle kuin tietokoneessasi on käytössä. Voit jakaa yhden näytön samalla kun katsot videota toisesta näytöstä. Tämä on erittäin kätevää kahden näytön työasemilla, konferenssitiloissa, kokoushuoneissa ja koulutustiloissa.

Kyllä. Voit jakaa useita tiedostoja kokouksen tai neuvottelun aikana, ja vaihtaa nopeasti esityksestäsi Excel-tiedostoon tai muuhun ohjelmaan.

Jaettavien tiedostojen raja on 100 Mt, 15 Mt ladattaville esitteille.

Ohjelmien jakamiseen ei ole rajoituksia. Voit jakaa mitä tahansa ohjelmia.

Kyllä. Jaa ohjelma -ominaisuudella (share application) voit muuttaa ja muokata tiedostoa, jos kokouksen isäntä on antanut sinulle oikeudet tehdä niin.

Kyllä. Isännät (host) voivat antaa kokoukseen osallistuvilta käyttöoikeuksia ennen kokousta tai sen aikana. Ylläpitäjät voivat hallinnoida oikeuksia kokouksissa.

Kyllä. Voit äänittää OmniJoin-kokousvideon palataksesi siihen myöhemmin. Voit tallentaa videon tietokoneellesi ja jakaa sen muiden kanssa.

Kyllä. Voit ajastaa kokouksen alkavaksi haluamanasi ajankohtana seuraavin vaihein:

  1. Avaa OmniJoin käyttämällä viestikentän OmniJoin-kuvaketta.
  2. Valitse välilehti [Conference].
  3. Valitse [Schedule Conference].
  4. Määritä aihe.
  5. Aseta päivämäärä, kellonaika, kesto tai muu tieto.
  6. Klikkaa OK.

Kyllä. Voit pitää äänineuvottelun ilman kameraa.

Kyllä. OmniJoin todentaa kaikki kokouksen isännät (hosts), tarjoaa kokoushuoneille salasanoja ja vaatii osallistujia syöttämään salasanan. OmniJoin tukee SSL/TLS-salausta kaikessa tiedonsiirrossa puolin ja toisin. Voit myös edellyttää osallistujilta rekisteröitymistä rajataksesi ja todentaaksesi osallistujat.

Kyllä. OmniJoin korkealaatuisilla kuvankaappauskorteilla, HD-kameroilla ja LCD-/plasmanäytöillä kokoushuoneessa, ja nämä ovat saumattomasti yhdistetty käyttäjiin, jotka osallistuvat kokoukseen oman työpöytänsä ääreltä. Voit myös jakaa ja tehdä merkintöjä PowerPoint-esityksiin sekä osallistua verkkoneuvotteluihin reaaliaikaisella HD-kuvalaadulla ja äänellä (VoIP).