Brother logo

Etätyöskentelyyn

OmniJoinin alustaan sisältyy useita käytännöllisiä toimintoja, joilla asiakirjoja ja tiedostoja voi jakaa tehokkaasti reaaliajassa. Verkkoneuvotteluun osallistujat voivat käyttää chat-toimintoja tai tehdä merkintöjä. Whiteboard-toimintoa voi hyödyntää tärkeiden osioiden korostamiseen, diagrammien piirtämiseen tai muuhun visuaaliseen havainnollistamiseen.

Brother OmniJoin -videoneuvottelu sopii liikkuvaan työskentelyyn

Liikkuvaan työskentelyyn

OmniJoin-videoneuvotteluohjelma toimii myös tableteilta. Videoneuvotteluun osallistujat voivat olla vuorovaikutuksessa toisiinsa eri tavoin, esimerkiksi chatin välityksellä ja jakaa asiakirjoja - mistä ja milloin tahansa.

 

Brother OmniJoin -verkkoneuvotteluun voi osallistua myös puhelimella ja kuulokkeilla

Verkko-opiskeluun

Opiskelijat voivat osallistua kursseille verkossa OmniJoinin virtuaalisten luokkahuoneiden ansiosta. Tämä mahdollistaa laajemman yleisön luennollesi. Voit myös järjestää kokeita tai kuulusteluja ja korjata vastauksia reaaliaikaisesti. 

Webinaareihin

OmniJoinin kokousvideon äänittäminen ja jakaminen mahdollistaa verkkokoulutuksen välittämisen suuremmalle yleisölle, myös jälkikäteen.

Brother OmniJoin -verkkoneuvottelun voi järjestää myös iPadilla

Viestintään haastavissa ympäristöissä

OmniJoin Intelligent Video -teknologian ansiosta verkkoneuvotteluun osallistujien laajakaistan käyttöä monitoroidaan reaaliaikaisesti. Tämä mahdollistaa OmniJoinin käytön nopeisiin kokouksiin kriisitilanteissa tai kaistanleveyden ollessa alhainen.