Brother logo

Etätyöskentelyyn

OmniJoinin alustaan sisältyy useita käytännöllisiä toimintoja, joilla asiakirjoja ja tiedostoja voi jakaa tehokkaasti reaaliajassa. Verkkoneuvotteluun osallistujat voivat käyttää chat-toimintoja tai tehdä merkintöjä. Whiteboard-toimintoa voi hyödyntää tärkeiden osioiden korostamiseen, diagrammien piirtämiseen tai muuhun visuaaliseen havainnollistamiseen.

Brother OmniJoin -videoneuvottelu sopii liikkuvaan työskentelyyn

Liikkuvaan työskentelyyn

OmniJoin-videoneuvotteluohjelma toimii myös tableteilta. Videoneuvotteluun osallistujat voivat olla vuorovaikutuksessa toisiinsa eri tavoin, esimerkiksi chatin välityksellä ja jakaa asiakirjoja - mistä ja milloin tahansa.

 

Brother OmniJoin -verkkoneuvotteluun voi osallistua myös puhelimella ja kuulokkeilla

Verkko-opiskeluun

Opiskelijat voivat osallistua kursseille verkossa OmniJoinin virtuaalisten luokkahuoneiden ansiosta. Tämä mahdollistaa laajemman yleisön luennollesi. Voit myös järjestää kokeita tai kuulusteluja ja korjata vastauksia reaaliaikaisesti. 

;
;

Webinaareihin

OmniJoinin kokousvideon äänittäminen ja jakaminen mahdollistaa verkkokoulutuksen välittämisen suuremmalle yleisölle, myös jälkikäteen.

Brother OmniJoin -verkkoneuvottelun voi järjestää myös iPadilla

Viestintään haastavissa ympäristöissä

OmniJoin Intelligent Video -teknologian ansiosta verkkoneuvotteluun osallistujien laajakaistan käyttöä monitoroidaan reaaliaikaisesti. Tämä mahdollistaa OmniJoinin käytön nopeisiin kokouksiin kriisitilanteissa tai kaistanleveyden ollessa alhainen.

;
;