1. Etusivu Brother
 2. Työpöytäskannerit

Nopeaa, turvallista ja tarkkaa skannausta

 

Lisää nopeutta

Käsittele enemmän tietoa entistä nopeammalla skannauksella, jopa 40 sivua minuutissa. Uudet ADS-2400N ja ADS-2800W -työpöytäskannerit verkkoyhteydellä suoriutuvat nopeammin kuin edeltävät mallit.

Verkkoyhteys

Yksinkertaista dokumenttien jakamista työryhmäympäristössä nopeilla ja helpoilla työnkuluilla käyttämällä toimintoja: skannaa sähköpostiin, verkkoon tai SFTP-tiedonsiirtoon.

Turvallista skannausta

Skannaa luottamuksellisia asiakirjoja turvallisesti käyttäjän tunnistautumisella. Tämä voidaan tehdä esimerkiksi syöttämällä laitteeseen PIN-koodi tai koskettamalla laitetta henkilötunnistekortilla, jossa on NFC-siru (Near-Field Communications). 

Barcode Utility

Saavuta paras tulos dokumenttien edelleenohjauksessa Brotherin Barcode Utility -toiminnolla. Lisää joustavuutta, tarkkuutta ja luotettavuutta eräskannaukseen. Skanneri lukee viivakoodierottimen dokumentista ja poimii automaattisesti tiedostot oikealle reitille ja indeksoi ne. Samaan aikaan jatkat työtä keskeytyksettä ja hyödynnät laitteen koko suorituskyvyn. 

Barcode Utility -toiminto tilataan erikseen meiltä Brotherilta, ja se asennetaan käyttövalmiiksi asiakkaan toiveiden mukaan. Standardilaitteessa ei ole valmiina tätä toimintoa.

 

Edistyksellinen kuvankäsittely
 
Dokumenttisi käsitellään automaattisesti edistyksellisillä TWAIN-yhteensopivilla kuvankäsittelytoiminnoilla, joka parantaa digitaalisten tekstien ja kuvien terävyyttä ja luettavuutta.
 

Muokattava kosketusnäyttö

Luo jopa 48 pikavalintaa skannataksesi PC:lle, verkkoon, SFTP, sähköpostiin, SharePointiin, Appsiin, WS Scaniin ja USB hostiin.

Tutustu uuteen työpöytäskannerimallistoon

ADS-3600W

ADS-3600W-työpöytäskanneri langattomalla ja kiinteällä verkkoyhteydellä

Palkitussa lippulaivamallissamme ADS-3600W yhdistyy premium-tason 2-puolinen skannaus, monipuolinen ohjelmistopaketti ja kilpailukykyinen hinta. Skanneri on suunniteltu yrityskäyttöön ja suurille skannausvolyymeille. Plussana intuitiivinen kosketusnäyttö ja erinomaiset tietoturvaominaisuudet.

 • Nopea, 50 sivua minuutissa
 • Mahdollisuus yksinkertaiseen, turvalliseen tunnistautumiseen NFC-sirulla varustetuilla henkilökorteilla (Near-Field Communications)
 • Kiinteä verkkoliitäntä ja huippunopea USB 3.0 -yhteys
 • Skannaa jopa 5 000 sivua päivässä
 • Sisältää tekstintunnistusohjelmistot Optical Character Recognition (OCR)  ja  ABBYY FineReader Professional 

Lue lisää
ADS-3000N

ADS-3000N-työpöytäskanneri kiinteällä verkkoyhteydellä

Luotettava ADS-3000N-työpöytäskanneri suorituu helposti jopa 5 000 sivun päivittäisestä skannausmäärästä. Yhdessä kehittyneen kuvankäsittelyteknologian kanssa ADS-3000N on erinomainen valinta yrityksille joissa on suuret skannausvolyymit. 

 • Nopea, 50 sivua minuutissa
 • Kiinteä verkkoliitäntä ja erittäin nopea USB 3.0 -liitäntä
 • Skannaa jopa 5 000 sivua päivässä
 • Sisältää Optical Character Recognition (OCR) -tekstintunnistus ja  ABBYY FineReader Professional -ohjelmistot

Lue lisää
ADS-2800W

ADS-2800W-työpöytäskanneri langattomalla ja kiinteällä verkkoyhteydellä

Paljon käyttäjäystävällisiä ominaisuuksia sisältävän ADS-2800W-asiakirjaskannerin suuri 9.3 cm kosketusnäyttö tekee käytöstä helppoa, kun sinulla on tarve skannata paljon erilaisia dokumentteja. Luottamukselliset asiakirjat voidaan skannata turvallisesti edellyttämällä käyttäjän tunnistautumista PIN-koodilla.

 • 40 sivua minuutissa
 • Turvallinen tunnistautuminen 4-numeroisella PIN-koodilla
 • Kiinteä ja langaton verkkoyhteys sekä nopea USB 2.0 -liitätnä
 • Skannaa jopa 3 000 sivua päivässä
 • Sisältää Optical Character Recognition (OCR) -tekstintunnistus ja  ABBYY FineReader Sprint -ohjelmat

Lue lisää
ADS-2400N

ADS-2400N työpöytäskanneri verkkoyhteydellä

Tilaasäästävä ADS-2400N-skanneria on helppo käyttää ohjelmoitavilla painikkeilla. Lisäksi se on mahdollista integroida saumattomasti dokumenttien hallintajärjestelmiin ISIS ja TWAIN -ajurien ansiosta.

 • 40 sivua minuutissa
 • Kiinteä verkkoliitäntä ja nopea USB 2.0 -liitäntä
 • Skannaa jopa 3 000 dokumenttia päivässä
 • Kattava ohjelmistopaketti sisältäen Optical Character Recognition (OCR) -tekstintunnistus ja ABBYY FineReader Sprint -ohjelmat

Lue lisää
Viivakoodipäivitys

Reititä dokumentit viivakoodien avulla

Automatisoi skannausprosessisi Barcode Utility -toiminnolla. Ota käyttöösi työnkulun ohjaus, erien tunnistaminen ja automaattinen dokumenttien indeksointi.

Barcode Utility -toiminnon käyttöönotto vaatii kustomoitavan ohjelmiston asennuksen, jota ei ole valmiina standardilaitteessa. Asennus Brotherin huollossa.

 

Lue lisää

 

 

Lataa uusin ohjelmapäivitys

Päivitä laitteen ohjelmisto

Onko sinulla jo ADS-3600W, ADS-2800W, ADS-3000N tai ADS-2400N -skanneri? Päivitä laitteen ohjelmisto ja saat käyttöösi uusia toimintoja.

Ilmainen päivitys

Katso koko skannerimallistomme