Lisätty ostoskoriin

Tulosta tarroja langattomasti älypuhelimellasi

Valitse jokin monista valmiista tarramallipohjista, lisää teksti ja tulosta tarrasi PT-E550W-, PT-E550WVP-, PT-E550WSP-, PT-E550WNIVP-, PT-P750TDI, PT-P750W-, PT-D800W, PT-P900W tai PT-P950NW-tarratulostimeen. 

Brother Cable Label Tool -sovellus on avoinna älypuhelimessa

Valmiit tarrapohjat nopeaan merkintään

Sovellus tarjoaa käyttöösi valmiita tarrapohjia yleisimpiin merkintäkohteisiin. Voit merkitä kaapelit, käyttöpaneelit, etulevyt ja verkkolaitteet helposti. Valmista mallia hyödyntäen tarrasi tulostuu käyttökohteen mukaisessa koossa. Säästät myös aikaasi, sillä vältyt vääränkokoisilta tarratulosteilta. 

Lataa ilmainen sovellus ja saat käyttöösi monia etuja.

Räätälöity tarra on luotu Brother Mobile Cable Label Tool -sovelluksella

Luo juuri sopiva merkintä itse

Mikäli valmiit tarramallipohjat eivät sovellu käyttötarkoitukseesi, voit luoda itse juuri sellaisen tarran kuin tarvitset. Käytä tekstiä, symboleita, kuvia, viivakoodeja ja kehyksiä. Näin saat varmasti kohteeseen täysin sopivan merkinnän joustavasti ja helposti.

Älypuhelimissa toimivalla Cable Label Tool -sovelluksella voit tulostaa kaapelitunnisteita

Vaihda läppärisi älypuhelimeen

Sinun ei tarvitse kantaa mukanasi enää raskasta läppäriä vain tarratulosteita varten, kun käytät Brother Cable Label Tool -appsia. Suunnittele tarra älypuhelimeen asennettavalla appsilla ja tulosta se langattomasti P-touch-tarratulostimellasi. Näin sinulla on yksi laite vähemmän kannettavana asennuskohteeseen.

Kannettavalla tarratulostimella voit tulostaa tarvitsemasi merkinnät paikan päällä

Tulosta kestäviä tarroja käyttöpaikalla

Kun tulostat tarrat käytöpaikalla ja silloin kun niitä tarvitaan, sinun ei tarvitse odottaa muualla tuotettujen tarrojen saapumista paikan päälle ja saat asennustyön tehtyä kerralla valmiiksi.