Lisätty ostoskoriin

Brother appsi kaapelimerkintään

Valitse älypuhelimellasi sopiva tarrapohja, syötä oma tekstisi ja tulosta tarra langattomasti PT-E550WVP tai PT-P750TDI -tarratulostimellasi.

Lataa app storesta    Lataa Google playsta

Tarrapohjia älypuhelimessa tarrojen suunnitteluappsissa.

Tehosta työtäsi valmiilla tarrapohjilla

Tarrojen suunnitteluappsissa on paljon valmiita tarrapohjia kaapelien, johtojen, paneelien, kytkintaulujen ja verkkolaitteiden merkitsemiseen. Hyödyntämällä valmiita pohjia nopeutat työtäsi, vältät virheitä ja tulostat helposti sopivan mittaisia tarroja.

Kaapelin tarramerkintä

Luo juuri sopiva merkintä itse helposti

Jos valmiit tarramallipohjat eivät sovellu käyttötarkoitukseesi, voit luoda itse juuri sellaisen tarran kuin tarvitset. Käytä tekstiä, symboleita, kuvia, viivakoodeja ja kehyksiä. Näin saat varmasti kohteeseen täysin sopivan merkinnän joustavasti ja helposti.

Tarrojen suunniteleminen älypuhelimen appsilla

Vaihda läppärisi älypuhelimeen

Sinun ei tarvitse kantaa mukanasi enää raskasta läppäriä vain tarratulosteita varten, kun käytät Brother Cable Label Tool -appsia. Suunnittele tarra älypuhelimeen asennettavalla appsilla ja tulosta se langattomasti P-touch-tarratulostimellasi. Näin sinulla on yksi laite vähemmän kannettavana asennuskohteeseen.

Luo tarroja helposti älypuhelimellasi

Tulosta kestäviä tarroja käyttöpaikalla

Kun tulostat tarrat käytöpaikalla ja silloin kun niitä tarvitaan, sinun ei tarvitse odottaa muualla tuotettujen tarrojen saapumista paikan päälle ja saat asennustyön tehtyä kerralla valmiiksi.