Lisätty ostoskoriin

Brother iLink&Label -appsi

Verkkoasentajien työtä helpottaakseen Fluke Networks ja Brother ovat tehneet yhteistyössä appsin iPhonelle.

Mene Fluke Networksin LinkWare Live -sivulle iPhonellasi tai iPadillasi ja lataa kaapeleiden tunnisteet, jotka olet tallentanut omiin projekteihisi. Siirrä tiedot langattomasti Brother PT-E550W-tarratulostimeen. Valitse tarvittava tarra ja tulosta oikeat merkinnät kaapeleihin. Et tarvitse enää kannettavaa tietokonetta tai kiinteää verkkoliitäntää.

Lataa app storesta

Verkkoasentaja käyttää Brotherin iLink&Label -appsia älypuhelimellaan.

Säästä aikaa, vähennä virheitä

Käyttämällä valmiiksi tallennettuja tietoja Linkware Live -palvelusta säästät aikaa, koska sinun ei tarvitse enää syöttää niitä uudelleen käsin PT-E550W-tarratulostimellasi. Lisäksi työn tarkkuus paranee, koska vältät kirjoitusvirheet. 

Asentaja valitsee PT-E550W-tarratulostimestaan tulostettavat verkkokaapelitunnisteet

Kaapelitunnisteiden lataus vie vain hetken

Asenna ensin sovellus ja kirjaudu sitten Fluke Networks Linkware Liveen omilla tunnuksillasi (käyttäjätunnus ja salasana). Sitten vain valitset kaapelitunnisteet ja siirrät ne Brotherin PT-E550WNIVP-tarratulostimeesi. Toimi näin:

  • Valitse projektistasi halutut kaapelitunnisteet ja napauta "Download" ladataksesi ne sovellukseen.
  • Valitse haluamasi kaapelitunnistelistaus ja napauta "Send" siirtääksesi ne langattomasti tarratulostimeen.
  • Siinä kaikki! Kaapelitunnisteesi on nyt tallennettu PT-E550WNIVP:n muistiin.

Brother TZe-SL251 black on white self-laminating identification labels applied to CAT5e and CAT6A network and patch cables

Tulosta kaapelitunnisteesi tarroiksi

Kaapelitunnisteesi on tallennettu muistiin, joten tarvitset vain PT-E550WNIVP-tarratulostimen.

Valitse tarratulostimesta kaapelitarratoiminto ja määritä asetukset käyttämäsi kaapelityypin mukaan. Riittää, kun teet tämän kerran.

Tulosta tarrat valitsemalla tietokantapainike, jotta näet kaapelitunnisteet tarratulostimesi näytöllä. Valitse tämän jälkeen, haluatko tulostaa kaikki tarrat vai tietyn kaapelitarravalikoiman.

Tarrat tulostuvat pitkäksi ketjuksi, jossa ne säilyvät samassa järjestyksessä kuin ne tulostit. Näin sinun on helppo poimia juuri oikea tarra haluttua kaapelimerkintää varten.

Suosittelemme itselaminoituvia TZeSL-tarranauhoja kaapelimerkintään, sillä ne on suunniteltu juuri tähän käyttötarkoitukseen.

Älypuhelin on valmis siirtämään uusia kaapelitunnisteita Brotherin PT-E550W-tarratulostimeen

Pitää kaapelitunnisteesi ajan tasalla

Päivittyikö yrityksesi verkkoinfra uusin kaapelitarroin tai olemassa olevia kaapelitunnisteita muutettiin? Ei hätää, Brother iLink&Label -sovelluksella pääset näppärästi lataamaan viimeisimmät kaapelitunnisteet Linkware Live -projektistasi Brotherin PT-E550WNIVP-tarratulostimeen. Sitten vain tulostat tarvittaessa uudelleen. Helppoa!

Miksi on tärkeää, että verkkoasennukset on selkeästi merkitty?