PT-D800W - Langaton tarratulostin

Tarratulostin ammattikäyttöön USB- ja Wi-Fi-liitännöin

567,46 € Sisältäen ALV:n

 • Takuu
 • Brotherin vihreä takuulogo kertoo, että tällä tuotteella on kolmen vuoden takuu.

Tulostaa jopa 36 mm leveitä kestäviä tarroja.

Erittäin nopea ja tarkka tulostus.

Näppäimistö ja integroitu taustavalaistu LCD-näyttö ammattikäyttöön.

Tuotetiedot

PTD800W_main

Useita valmiita tarramalleja helppoon tarramerkintään.

Wi-Fi liitännän ansiosta voit tulostaa tarroja tableteista ja älypuhelimista.

Tarraleikkuri leikkaa tarran taustapaperin puoliväliin, jotta tarra on helppo irrottaa.

Tärkeimmät ominaisuudet

 • Tulostaa jopa 36 mm leveitä kestäviä tarroja.
 • Erittäin nopea ja tarkka tulostus.
 • Näppäimistö ja integroitu taustavalaistu LCD-näyttö ammattikäyttöön.
 • Useita valmiita tarramalleja helppoon tarramerkintään.
 • Wi-Fi liitännän ansiosta voit tulostaa tarroja tableteista ja älypuhelimista.
 • Tarraleikkuri leikkaa tarran taustapaperin puoliväliin, jotta tarra on helppo irrottaa.

Tuotekuvaus

Tällä ammattikäyttöön suunnatulla tarratulostimella voit luoda kestäviä tarroja grafiikkanäyttöä ja näppäimistöä hyödyntäen, tai luoda tarrasi tietokoneellasi, älypuhelimellasi tai tabletillasi. Laitteessa on integroitu Wi-Fi ja se tulostaa kestäviä jopa 36 mm leveitä tarroja.

Tukee seuraavia

 • Cable Label Tool -appsi
 • Toimii langattomasti
 • iPrint&Label
 • USB 2.0 liitäntä
 • USB 3.0 liitäntä
 • Pro Label Tool sovelluksen ikoni
 • Mobiililaitetuki
 • Mac
 • Windows

Tarvikkeet ja lisävarusteet

Suodata

Näytä lisää
Näytä vähemmän
Näytä lisää
Näytä vähemmän

Tekniset tiedot

Yleiset – P-touch

Maksimi tarraleveys (mm) 36
Leikkurityyppi Täysi ja puoli
Näyttö Taustavalaistu nestekidenäyttö
Kuvan lataus PC:ltä Kyllä
Teknologia Lämpösiirto
Mallin lataus PC:ltä Kyllä
Laitteen tyyppi Työpöytä, Yhdistettävissä tietokoneeseen
Käyttötyyppi Teollisuus, Toimisto
Näytön koko 320 x 240 pikseliä

Yleistarvikkeet

Leveys 3,5, 6, 9, 12, 18, 24, 36mm
Tyyppi TZe-tarranauha, HSe-kutistesukka, FLe-tarranauha

Yhdistettävyys

Wi-Fi Direct IEEE802.11n
Langaton verkkoliitäntä IEEE802.11b (Ad-Hoc Mode), IEEE802.11b/g/n (Infrastructure Mode)
USB-liitäntä USB 2.0, 3.0 (Windows), USB 2.0 (Mac)

Mitat ja painot

Mitat 337 (l) x 188 (s) x 173 (k) mm
Paino 3,4 kg

Laitteen mukana

Verkkolaite Kyllä
USB-kaapeli Kyllä
Käyttöopas Kyllä
Takuukortti Kyllä
Tarranauhat 36 mm TZe-tarranauha (musta teksti/valkoinen pohja) 8 m

Käyttöjärjestelmät ja ohjelmistot

Ohjelmistotuki Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2012, Windows Server 2008 R2, Windows Server 2008, Windows Server 2003. / Mac OS X 10.11.x/10.10.x/10.9.x/10.8.x/10.7.5

Tarransuunnittelu

Fontit 14
Tekstin tasaus Keskitä, Tasaa, Vasen, Oikea
Tekstikoot 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 14, 16, 18, 20, 22, 24, 28, 32, 36, 40, 48, 56, 64, 72, 80, 88, 90, Auto
Alleviivaus Kyllä
Pystytulostus Kyllä
Tekstityylit Normaali, lihavoitu, ääriviiva, varjostettu, solid, kursiivi, lihavoitu kursiivi, ääriviivakursiivi, varjostettu kursiivi, solid kursiivi

Tulostus

Peilikuvatulostus Kyllä

Esimääritetyt tarra-asettelut

Kaapelinmerkkaustoiminto Kyllä

Tarransuunnitteluohjelmisto

Päivä- ja aikaleima Päivä ja aika
Kehykset 154
Tuetut kuvatiedostomuodot DIB, GIF, ICO, JPG, PNG, TIFF, WMF
Tarran suunnat Vaaka, Pysty
Tarravärintunnistus Kyllä
Tarranauhakoontunnistus Kyllä
Tekstin tasaus Keskitä, Tasattu, Vasen, Oikea
Merkkityylit Lihavoitu, Kääntö, Kursivoitu, Normaali, Varjo, Vaalea varjo, Ympäröinti
Pystytulostus Kyllä
Lataa sisältöä Brother-pilvestä Kyllä
Fontit Kaikki asennetut TrueType fontit
Kielet Englanti, saksa, ranska, hollanti, italia, espanja, portugali, tanska, norja, ruotsi, suomi, unkari, tsekki, puola, romania, slovenia, slovakia, kroatia, venäjä, turkki, brasilianportugali, japani, yksinkertaistettu kiina

Takuu

Takuu Kolmen vuoden takuu.
Näytä lisää
Näytä vähemmän

Lisätietoja tästä tuotteesta

PT-D800W on ammattilaisille suunnattu tarratulostin, joka tulostaa jopa 36 mm leveitä tarroja. Voit tulostaa tekstiä, viivakoodeja, kuvia ja logoja laminoiduille tarroille, jotka kestävät käyttöä sekä sisä- että ulkotiloissa. USB- ja Wi-Fi-liitännät mahdollistavat tarrojen luomisen tietokoneellasi ilmaista tarrasuunnitteluohjelmaa käyttäen, älypuhelimellasi tai tabletillasi voit käyttää tarrasuunnitteluun appsia, jonka voit ladata ilmaiseksi.


Tarramerkintää ammattilaisten käyttökohteisiin

PT-D800W on ideaali tarratulostin kaapeleiden merkintään, kiinteistönhuoltoon, arkistokäyttöön, omaisuusmerkintöihin sekä tarrojen luomiseen paikan päällä, missä ja milloin merkintää tarvitaan. Helppojen tarratoimintojen sekä valmiiden tarramallien ansiosta luot ja tulostat tarrasi vain muutamassa sekunnissa.


Nopeaa tarratulostusta tehokkaasti

PT-D800W tuottaa jopa 36 mm leveitä tarroja ja tarjoaa mahdollisuuden lähes reunattomaan tulostukseen minimoiden tulostettavan sisällön marginaalin. Tulostaa jopa 60 mm sekunnissa - huomattavasti muita tarratulostimia nopeammin. Monipuolinen tarraleikkuri leikkaa tarrasi taustapaperin puoliväliin - erittäin kätevää silloin, kun tulostat pitkän liuskan juoksevasti numeroituja tarroja ja haluat niiden säilyvän oikeassa järjestyksessä - helposti yksittäin irrotettavissa.


Tarrasuunnitteluohjelma PC- ja Mac-tietokoneille

P-touch Editor on Windows ja Mac -yhteensopiva tehokas tarrasuunnittelu-ohjelma, joka on täynnä ominaisuuksia, jotka yleensä sisältyvät vain kalliisiin työpöytäsovelluksiin, kuten valmius 1- ja 2-ulotteisten viivakoodien, logojen ja muun grafiikan tulostamiseen. Voit käyttää tietokoneesi asennettuja fontteja, sekä linkittää Microsoft Excel® taulukoihin tai .csv-tiedostoihin ja tulostaa useita tarroja nopeasti ja tehokkaasti.


Langattomuus lisää työn joustavuutta

Voit luoda tarroja älypuhelimellasi tai tabletillasi. Brother iPrint&Label appsi mahdollistaa yksinkertaisten tarrojen luomisen iOS- tai Android-laitteilla. Jos merkittävänä on sähkö- ja datakaapeleita tai laitteita, käytä Brother Pro Label Tool appsia ja tulostat nopeasti tarrat kaapeleita, etulevyjä, jakotauluja, laatikoita ja palvelimia varten. Voit myös liittää PT-D800W:n langattomaan verkkoosi, niin useat henkilöt voivat tulostaa tarroja omilta tietokoneiltaan.


Tallenna omat tarrapohjasi ja logosi, niin ne ovat käytettävissä milloin tahansa

Luo tarramallisi PC:llä ja siirrä se sitten PT-D800W tarratulostimen muistiin. Voit silti muokata tarraa tarvittaessa yhtenäisen ilmeen silti säilyessä. Voit myös ladata omia kuviasi, kuten yrityksesi logon tai muita symboleita, jotta ne ovat käytettävissäsi myös silloin, kun luot ja tulostat tarroja ilman tietonettasi.


Tulostusratkaisu, joka kulkee mukanasi sinne missä merkintää tarvitaan

PT-D800W:n grafiikkanäyttö on helppolukuinen ja näppäimistö lähes samanlainen kuin läppäreissä, joten voit luoda tarrat helposti ja nopeasti myös paikan päällä. Käytössäsi on monia valmiita tarramalleja, tekstilohkoja sekä satoja toimistoissa ja teollisuudessa käytettäviä symboleita moniin eri käyttötarkoituksiin. Kantokahvan ansiosta laite kulkee helposti mukanasi ja sen säilytystilaan mahtuvat tarranauhat sekä verkkolaite, joten kaikki tarvittava on aina mukanasi, kun tulostat tarroja tien päällä. Lisävarusteina saatavaa ladattavaa litiumioniakkua ja akkukoteloa käyttäen voit tulostaa tarroja juuri siellä missä niitä tarvitaan. 


Waterproof P-touch laminated label tested to the extreme

Laminoidut P-touch tarranauhat - testattu ääriolosuhteissa

Brother TZe-tarranauhoja on saatavana useina eri tarraleveyksinä ja väreinä, sekä erikoistarroina, kuten lujasti kiinnittyvinä ja taipuisina (kaapeleihin ja lippumerkintään), sekä turvatarrana, joka jättää alustaansa jäljen jos se irrotetaan. Laminoidut tarrat on suunniteltu kestämään ääriolosuhteita, kuten lämpötilanvaihtelua, auringonvaloa, kosteutta, hankausta ja kemikaaleja.

Arvostelut ja arviot

PT-D800W is rated 3.8 out of 5 by 4.
Rated 1 out of 5 by from Unmögliche Bedienungsanleitung D800W = unmögliche, total unübersichtliche Bedienungsanleitung. Da grauen selbst einem PC-Experten die Haare noch massiver! Anleitung vor Jahren erstellt und dann mehr oder weniger im brother- chinesisch stagnieren lassen. Mit div. Zubehör > 700,-€ absolut fehlinvestiert!!! Subjektiv habe ich das Gefühl voll in die braune Masse gegriffen zu haben! Treiber aufspielen ein Umstand hoch 10!
Date published: 2024-05-07
Rated 5 out of 5 by from Für Elektriker Top! Das Gerät, erleichtert unsere Arbeit mehr als jedes Gerät, welches wir zuvor genutzt haben. Wir sind darauf spezialisiert große Netzwerke zu errichten. Hier muss von uns dann jede Leitung gekennzeichnet werden. Dies lässt sich mit den Beschriftbarenschrumpfschläuchen oder den Etikettfahnen perfekt bewerkstelligen. Das Gerät in Verbindung mit der Akkueinheit und dem Akku, lässt sich dann ganz flexibel auch an Orten einsetzen, welche noch keinen Strom auf der Baustelle haben. Perfekt ist: Das Bedienpanel lässt sich abnehmen und man kann bequem im stehen bsp. weise am Serverschrank etwas abtippen und muss ich nicht mit einem klobigen Teil irgendwo platz suchen. Manko: Der Akku ist leider bei der Akkueinheit nicht mitgeliefert. Dieser muss gesondert bestellt werden. Das ist leider auch nicht wirklich irgendwo genauer beschrieben!
Date published: 2023-09-01
Rated 5 out of 5 by from Für´s Büro top Der Vorteil an diesem Gerät ist , dass man mit allen Breiten der Beschriftungsbänder arbeiten kann . Im Büro ist das Gerät top . Im privatem Gebrauch ist es auch gut , aber andere Geräte würden es auch tun , wenn man mit Bänder bis zu 24mm arbeiten will und nicht 36mm braucht ansonsten ist der PT-D800W empfehlenswert .
Date published: 2023-08-13
Rated 4 out of 5 by from Good Printer I have had this a few days now and very happy with it, but the software is not good at all and live in hope of a upgrade! Sooner rather than later!
Date published: 2021-10-14
 • y_2024, m_5, d_26, h_3
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.42
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_0, tr_4
 • loc_fi_FI, sid_PTD800W, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
 • clientName_brother-uk
 • bvseo_sdk, net_sdk, 3.2.0.0
 • CLOUD, getContent, 135ms
 • REVIEWS, PRODUCT
Takaisin alkuun