Lisätty ostoskoriin
 1. Etusivu Brother
 2. Tarra-, kuitti- ja etikettitulostus
 3. PT-P950NW

PTP950NW

Langaton tietokoneen tarratulostin

676,07 € Sisältäen ALV:n

Tukee seuraavia

 • Mobiililaitetuki
 • Toimii langattomasti
 • iPrint&Label
 • Cable Label Tool -appsi

Monipuolinen tarratulostin, jolla luot räätälöityjä tarroja monina eri väriyhdistelminä ja tarraleveyksinä. Suunnittele tarrasi PC- tai Mac-tietokonetta, tablettia tai älypuhelintasi käyttäen ja tulosta sitten tarrasi USB:n kautta tai kiinteässä verkossa tai langattomasti WiFi:llä.

Voit lisätä tarroihin viivakoodeja, logoja tai muita kuvia, kehyksiä ja tekstiä. Voit myös linkittää taulukoiden sisältämiin tietoihin ja tulostaa helposti useita tarroja yhdellä kertaa. Edistyksellinen tarraleikkuri takaa tehokkaan tarramerkinnän, sillä se tekee tarroista helposti irrotettavia.

Lisävarusteena saatavana ladattava akku, kosketusnäyttö ja Bluetooth-yhteys (mm. viivakoodilukijan liittämistä varten) tarjoavat täydellisen mobiilin merkintäratkaisun.


Tärkeimmät ominaisuudet

 • Luo kestäviä, jopa 36 mm leveitä tarroja.
 • Erittäin nopea ja tarkka tulostus.
 • Kiinteä ja langaton verkkoliitäntä mahdollistavat tarratulostuksen monista eri laitteista, kuten tableteista ja älypuhelimista samanaikaisesti.
 • Edistyksellinen tarraleikkuri tekee tarrojen irrottamisesta helppoa.
 • Voit sisällyttää tarroihisi kuvia, viivakoodi ja tekstikehyksiä.
 • Voit yhdistää laskentataulukon sisältämään tietoon ja tulostaa ison määrän tarroja yhdellä kertaa.

Takuu

 • Tällä tuotteella on laajennettu 3 vuoden takuu, edellyttäen, että laite rekisteröidään sivuillamme.

Yleiskatsaus

Brother PT-P900W label printer on desk

Ammattilaisille suunnattu tarratulostin täyttää tarramerkintävaatimuksesi

Laaja valikoima erilaisia väriyhdistelmiä ja tarraleveyksiä, jopa 36 mm leveänä, lähes reunaton tulostus sekä nopea ja tarkka tulostus tekevät PT-P950NW tarratulostimesta ideaalin ratkaisun laitteiston merkintään, varastoon, terveydenhuoltoon ja laboratorioon ja tarrojen luomiseen mitä tahansa tarkoitusta varten, missä ja milloin merkintää tarvitaan. 


PT-P900W USB cable being plugged in

Kiinteä ja langaton verkkoyhteys

Tämä kompakti työpöytätarratulostin voidaan liittää yrityksesi kiinteään (10/100 Base-TX) verkkoon tai käyttää laitteeseen integroitua langatonta verkkoyhteyttä. Lisävarusteena saatava Bluetooth-yhteys mahdollistaa helpon yhteyden mm. viivakoodilukijoihin. Saat PC- tai Mac-tietokoneeltasi yhteyden tarratulostimeen myös USB:llä. 


Brother PT-P900W label printer with label being peeled from a strip of labels

Helposti irrotettavat tarrat

Automaattisen tarraleikkurin half-cut toiminto leikkaa tarran taustapaperin puoliväliin, joten voit tulostaa pitkän liuskan tarroja yksittäin irrotettavaksi, näin myös varmistat, että tarrojen järjestys säilyy oikeana.


Brother PT-P900W label printer with P-touch Editor label design software

 

Tarrasuunnitteluohjelmisto PC- ja Mac-tietokoneille

PT-P950NW käyttää Windows ja Mac -yhteensopivaa P-touch Editor tarrasuunnitteluohjelmaa. Se tarjoaa monia toimintoja, jotka löytyvät yleensä vain kalleista työpöytälaitteille suunnatuista sovelluksista, kuten vakiona 1D- ja  2D-viivakoodiprotokollatuki, mahdollisuus lisätä logoja ja muuta grafiikkaa sekä käyttää tietokoneelle asennettuja fontteja. Linkittää Microsoft Excel® taulukkoon tai .csv-tiedostoon tulostaen monia tarroja nopeasti ja tehokkaasti.


Brother PT-P900W label printer printing from app on smartphone

Tulostaa älypuhelimista ja tableteista

Voit luoda ja tulostaa hetkessä selkeitä tarroja suoraan älypuhelimesta tai tabletista tietokonettasi käynnistämättä. Brother iPrint&Label appsilla saat langattoman yhteyden  PT-P950NW tarratulostimeen, joten voit luoda ja tulostaa tarroja iOS- tai Android-laitteilla. Jos haluat merkitä sähkö- ja datakaapelit, jotta ne on helppo tunnistaa, voit käyttää Brother Cable Label Tool appsia, joka on suunnattu tähän tarkoitukseen. Voit tulostaa sillä tarroja kaapeleiden ympäri kiinnitettäväksi, etulevyjä tai sähkötauluja varten, ammattilaisten erikoislaitteisiin jne.


Brother PT-P900W label printer with SDK

Sisällytä tarratulostus osaksi ohjelmaratkaisuasi

Ohjelmien ja appsien kerhittäjät voivat lisätä tarratulostuksen osaksi ohjelmiaan ja appsejaan käyttämällä kehitystyökaluja, jotka tukeat Microsoft Windows, iOS tai Android -ympäristöä. Siksi PT-P950NW on helppo integroida eri ratkaisuihin, joissa tarvitaan kestäviä tarroja.


Brother PT-P900W label printer with rechargeable battery base

Tulosta missä ja milloin haluat

Tarratulostusta tarvitaan toisinaan tilanteissa, joissa verkkovirtaa ei ole käytettävissä, kuten rakennustyömailla tai liikkuvassa työssä. PT-P950W tarratulostimen lisävarusteena saatavat paristoyksikkö tai ladattava litiumioniakku, jotka mahdollistavat tarratulostuksen missä ja milloin tahansa.


Touchpanel Display unit for PT-P950NW 

Tulostaa tarvittaessa tarroja ilman PC:tä

Lisävarusteena saatava kosketusnäyttö mahdollistaa tarratulostuksen ilman tietokoneyhteyttä. Ideaali elintarvikealalle, terveydenhuoltoon ja laboratoriokäyttöön. Suunnittele tarrasi ja lataa ne haluamiesi painikkeiden alle. Näin käyttäjä voi tulostaa tarvitsemansa tarran helposti kyseistä painiketta painamalla. Sisäänrakennettu kello mahdollistaa nykyisen tai tulevan päiväyksen sekä kellonajan tulostamisen - erinomainen toiminto "Parasta ennen" tai "Näytteenottopäivä" merkintöihin.


Waterproof P-touch laminated label tested to the extreme

Laminoidut P-touch tarranauhat - suunniteltu kestämään

Brother TZe-tarranauhoja on saatavana useina eri tarraleveyksinä, -väreinä ja erikoistarroina, kuten lujasti kiinnittyvänä tai taipuisana tarranauhana (kaapeleihin ja lippumerkintään), sekä turvatarrana, joka jättää alustaansa jäljen jos se irrotetaan. Laminoidut tarrat on suunniteltu kestämään ääriolosuhteita, kuten lämpötilanvaihtelua, auringonvaloa, kosteutta, hankausta ja kemikaaleja.

Tekniset tiedot

Ominaisuudet ja tekniset tiedot

Laitteen tyyppi Yhdistettävissä tietokoneeseen
Maksimi tarraleveys (mm) 36
Leikkurityyppi Täysi ja puoli
Teknologia Lämpösiirto
Leveys 3.5, 6, 9, 12, 18, 24, 36mm
Tyyppi TZe Tape, HSe Tube, FLe Label
Bluetooth Yes (optional accessory)
Sarjaliitäntä Yes (requires optional cable)
USB-liitäntä USB 2.0, 3.0 Full Speed (Windows), USB 2.0 Full Speed (Mac)
Wi-Fi Direct IEEE802.11n
Langaton verkkoliitäntä IEEE802.11b (Ad-Hoc Mode), IEEE802.11b/g/n (Infrastructure Mode)
Mitat 118mm (W) x 192mm (D) x 146mm (H)
Paino 1.51 kg
Verkkolaite Kyllä
Verkkolaitteen virtajohto Kyllä
Tarranauhat 36mm black on white TZe Tape (8m)
USB-kaapeli Kyllä
Käyttöopas Kyllä
Takuukortti Kyllä
Ohjelmistotuki Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2012, Windows Server 2008 R2, Windows Server 2008, Windows Server 2003. / Mac OS X 10.11.x/10.10.x/10.9.x/10.8.x/10.7.5
Päivä- ja aikaleima Päivä ja aika
Lataa sisältöä Brother-pilvestä Yes
Fontit All installed TrueType fonts
Kehykset 154
Tuetut kuvatiedostomuodot DIB, GIF, ICO, JPG, PNG, TIFF, WMF
Tarran suunnat Vaaka, Pysty
Kielet English, German, French, Dutch, Italian, Spanish, Portuguese, Danish, Norwegian, Swedish, Finnish, Hungarian, Czech, Polish, Romanian, Slovenian, Slovakian, Croatian, Russian, Turkish, Brazilian Portuguese, Japanese, Simplified Chinese
Tarravärintunnistus Kyllä
Tarranauhakoontunnistus Kyllä
Tekstin tasaus Keskitä, Tasattu, Vasen, Oikea
Merkkityylit Lihavoitu, Kääntö, Kursivoitu, Normaali, Varjo, Vaalea varjo, Ympäröinti
Pystytulostus Kyllä
Takuu Return To Base

Tarvikkeet ja lisävarusteet

Soveltuvat lisävarusteet

Esitteet