Lisätty ostoskoriin
 1. Etusivu Brother
 2. Tarra-, kuitti- ja etikettitulostus
 3. QL-810W

QL-810W - Langaton etikettitulostin

Etikettitulostin USB-, Wi-Fi- ja AirPrint -yhteyksin. Tulostaa mustana ja punaisena.

219,44 € Sisältäen ALV:n

Tukee seuraavia

 • Toimii langattomasti
 • iPrint&Label

Tämä nopea etikettitulostin on helppo liittää PC- tai Mac-tietokoneeseesi, tablettiisi tai älypuhelimeesi USB:llä tai Wi-Fi -yhteydellä. Integroitu P-touch Editor Lite tarrasuunnitteluohjelma tekee tarratulostuksen erittäin helpoksi - liität vain etikettitulostimen tietokoneeseesi, klikkaat ohjelmaikonia ja sitten vain suunnittelet ja tulostat tarrasi.

Edistyneen tulostustekniikan ja erityisen rullatarran ansiosta voit tulostaa sekä mustaa, että punaista tekstiä sisältäviä tarroja ilman väriainetta tai värikasetteja.

Tämän lisäksi voit tulostaa tarrasi haluamasi pituisena, jopa metrin mittaisina jatkuvaa rullatarraa käyttäen, joten on helppo ymmärtää miksi QL-810W etikettitulostin on ideaali valinta toimistoihin, työryhmäkäyttöön, postituksiin sekä vastaanottoihin.

Tärkeimmät ominaisuudet

 • USB- ja Wi-Fi -yhteydet sekä AirPrint -tuki
 • Tulostaa jopa 62 mm leveänä PC/Mac-tietokoneista, puhelimista ja tableteista
 • Sisäänrakennettu tarrasuunnitteluohjelma ei vaadi asennusta. Käynnistyy helposti klikkaamalla.
 • Tulostaa mustana ja punaisena (DK22251) ilman mustetta tai värikasetteja
 • Integroidun tarraleikkurin ansiosta voit itse määrittää tarrasi pituuden
 • Lisävarusteena litiumioni akku mobiilikäyttöön

Takuu

 • Tällä tuotteella on laajennettu 3 vuoden takuu, edellyttäen, että laite rekisteröidään sivuillamme.

Yleiskatsaus

Nainen poimii tarraa QL-810W tulostimesta

Tulosta tarroja haluamallasi tavalla

Tämä edistyksellinen etikettitulostin on suunniteltu vastaamaan kiireisten työpisteiden vaatimuksiin. Siksi käyttöönotto on tehty helpoksi ja se käyttää USB-muistitikuista tuttua tekniikkaa. Riittää siis, että liität etikettitulostimen USB:llä PC- tai Mac-tietokoneeseesi ja ajat sisäänrakennetun ohjelman, ajureiden asennusta ei tarvita. Saat lisää tarramerkintävaihtoehtoja lataamalla ilmaisen P-touch Editor tarrasuunnitteluohjelman ja tulostinajurin, joiden ansiosta voit räätälöidä tarrasi lisäämällä tekstiisi kehyksen, viivakoodeja ja kuvia. Voit myös helposti jakaa laitteen käytön langattomassa verkossa, sillä kaikki voivat käyttää P-touch Editor Lite LAN -ohjelmaa.
USB-liitäntä

Kiinteä ja langaton verkkoyhteys sekä AirPrint -tuki

Laitteessa on vakiona USB- ja Wi-Fi-yhteydet sekä AirPrint -tuki, joten voit valita haluatko käyttää etikettitulostinta henkilökohtaisena työpöytätulostimena, vai haluatko tarjota myös muille langattomassa verkossa työskenteleville mahdollisuuden tulostaa PC- tai Mac-tietokoneistaan etikettitulostimeesi.
Marialle tulostettu nimikortti

Tulostaa PC- ja Mac-tietokoneista, sekä iOS- ja Android-laitteista

Tarrasuunnitteluun ja tarrojen tulostamiseen on useita vaihtoehtoja. Voit ladata ilmaisen P-touch Editor tarrasuunnitteluohjelman PC- ja Mac-tietokoneille ja luoda tarrasi lisäämällä niihin tekstiä, viivakoodeja, kuvia ja tekstikehyksiä. Vaihtoehtoisesti voit ladata ilmaisen iPrint&Label appsin sovelluskaupastasi iOS- ja Android-laitteille, jotta voit luoda ja tulostaa tarrasi nopeasti ja langattomasti suoraan mobiililaitteestasi.
QL-etikettitulostimella tulostettu osoitetarra

Toimii Microsoft Word/Excel/Outlook -ohjelmilla

P-touch Editor apuohjelma lisää ohjelmaikonin Microsoft Office-ohjelmien (vain Windows), kuten Word, Excel ja Outlook, työkaluriville, joten voit tulostaa päivittäin tulostettavat tarrat yhdellä klikkauksella! Vaihtoehtoisesti Exceliin tai csv-tiedostoksi tallennettu tieto voidaan tuoda P-touch Editoriin ja yhdistää haluamaasi tarrapohjaan, jotta suuri määrä yhdenmukaisia tarroja voidaan tulostaa samalla kertaa. Erinomainen vaihtoehto osoitteiden, tuotetietojen ja hintojen tulostamiseen.
Punamusta tarratuloste herättää huomion

Tulostaa kaiken kokoisia tarroja mustana ja punaisena

DK-rullatarroja on saatavana perinteisinä valmiiksi muotoon leikattuina rullatarroina, sekä jatkuvina rullatarroina, jota käyttäen tarrapituuden voi itse määrittää ja tarraleikkuri leikkaa tarran halutun mittaiseksi (jopa 1 metri). Nyt voit kiinnittää huomion tarrasi sisältämään tärkeään tietoon tulostamalla sen punaisena* - ideaali toiminto "Parasta ennen" -päiväyksien, allergeenien ja muiden tärkeiden tietojen merkitsemiseen.
*Edellyttää DK-22251 rullatarraa
QL-820NWB ladattava litiumioniakku alustalla

Lisävarusteena ladattava litiumioniakku

Joskus eteen tulee tilanteita joissa tarroja pitäisi tulostaa kaukana virtalähteistä. Kuten potilastietoja laboratoriokärrystä, sekä myymälöiden ja vastaavien alojen tarvitsemia tietoja suoraan tabletista. Lisävarusteena saatava litiumioniakku latautuu nopeasti ja sillä voidaan täyteen ladattuna tulostaa tuhansia tarroja.
Punamustana tulostettu särkyvää -merkintä herättää huomion

Laaja tarravalikoima moniin eri käyttötarkoituksiin

QL-etikettitulostimet käyttävät Brotherin DK-rullatarraa, jonka vaihtaminen on helppoa ja nopeaa, sillä se vain pudotetaan paikalleen. Saatavana monia erityyppisiä vaihtoehtoja:
•Valmiiksi muotoon leikatut rullatarrat (paperia tai filmiä).
•Jatkuvat rullatarrat (paperia tai filmiä), jotka voidaan leikata halutun mittaisiksi (jopa 1 metri).
•Liimaton rullapaperi on ideaali kuittien ja nimikorttien tulostamiseen.
•Helposti irrotettava rullatarra, joka mahdollistaa tarrojen kiinnittämisen uudelleen.

Käyttökohteet

Toimistot

Langattoman tulostuksen ansiosta useat käyttäjät hyötyvät huomiota herättävistä postitustarroista sekä muista huomiota herättävistä tarratulosteista. Erityistä jatkuvaa rullatarraa käyttämällä teksti voidaan tulostaa mustana ja punaisena. Lisäksi käytettävissä on monia jatkuvia rullatarroja sekä valmiiksi muotoon leikattuja rullatarroja, joille voidaan tulostaa mustana.

Voit luoda osoitetarroja, merkitä laatikoiden, kansioiden ja hyllyjen sisällön, luoda nimikortit vierailijoillesi, sekä tilapäisiä opasteita sisätiloissa käytettäväksi. Kätevä myös toimistotarvikkeiden, -laitteiden tai toimistokalusteiden merkitsemiseen.

Vierailijoiden hallinta

Mustalla ja punaisella tulostetut vierailijakortit helpottavat vierailijoiden hallintaa ja parantavat turvallisuutta. Tulosta kulkuluvat mustana ja punaisena käyttämällä erityistä jatkuvaa rullatarra, jolle voit tulostaa sekä mustana että punaisena. Voit korostaa päivämäärää, kellonaikaa, kulkureittiä sekä kokoontumispaikkoja hätätilanteiden varalle. Langaton (Wi-Fi) verkkoyhteys mahdollistaa näppärän tulostuksen paikasta riippumatta. Voit tulostaa kätevällä appsilla monista eri laitteista, kuten älypuhelimista tai tableteista. Lisävarusteena akku mobiilikäyttöön.

Tulosta vierailijakortteja, osoitetarroja sekä tilapäisiä sisätiloissa tarvittavia opasteita, sekä paljon muuta. Merkintäkohteita on monia.

Tekniset tiedot

Ominaisuudet ja tekniset tiedot

Tietokannan lataus palvelimeen tietokoneesta Kyllä
Kuvan lataus PC:ltä Kyllä
Muistikapasiteetti 6 Mt
Muistipaikat 99
Tekniikka Suora lämpö
Mallin lataus PC:ltä Kyllä
Suurin tarran leveys (mm) 62
Laitteen väri Kiiltävä musta ja valkoinen
Tyyppi DK-rullatarrat (valmiiksi muotoon leikatut ja jatkuvat rullatarrat)
AirPrint Kyllä
Langaton verkkoliitäntä IEEE 802.11 b/g/n
USB-liitäntä Versio 2.0
Wi-Fi Direct Kyllä
Mitat 125 mm (l) x 234 mm (s) x 145 mm (k)
Paino 1,12 kg
Verkkolaite Kyllä
Verkkolaitteen virtajohto Kyllä
USB-kaapeli Kyllä
Käyttöopas Kyllä
Takuukortti Kyllä
Pika-asennusopas Kyllä
Tarranauhat Vakio-osoitetarrarulla (29 mm x 90 mm) musta teksti/valkoinen pohja, 100 tarraa - 62 mm leveä jatkuva rullatarra, tulostaa tekstin mustana/punaisena (5 m)
Langattoman verkon suojaus WEP, WPA-PSK/WPA2-PSK (TKIP/AES), LEAP (CKIP), EAP-FAST (TKIP/AES), PEAP (TKIP/AES), EAP-TTLS (TKIP/AES), EAP-TLS (TKIP/AES)
Windows Windows 10, Windows 7, Windows 8, Windows Vista
Yksiulotteisten viivakoodien symbolistot CODE39, CODE128, UCC/EAN-128(GS1-128), ITF(I-2/5), CODABAR(NW-7), UPC-A, UPC-E, EAN13(JAN13), EAN8, GS1 DataBar(RSS)(GS1 DataBar Omnidirectional,GS1 DataBar Truncated,GS1 DataBar Stacked,GS1 DataBar Stacked Omnidirectional,GS1 DataBar Limited,GS1 DataBar Expanded,GS1 DataBar Expanded Stacked)
Kaksiulotteisten viivakoodien symbolistot PDF417(Standard, Truncate, Micro), QR Code(Model 1, Model 2, Micro), Data Matrix (ECC200 Square, ECC200 Rectangular), MaxiCode, CODE93, POSTNET, UPC-E EXTENSION
Mahdollisuus punamustaan tulostukseen Kyllä
Bittikarttafontit Helsinki, Brussels, Letter Gothic Bold, San Diego, Brougham
Maksimi tarraleveys 62 mm
Ääriviiva-/vektorifontit Helsinki, Brussels, Letter Gothic
Tarkkuus (dpi) 300 x 300, 300 x 600
Vakiotulostusnopeus 110 tarraa / min
Vakiotulostusnopeus 176 mm / s
Maksimi tulostusleveys 58 mm
Tietokantatiedostoyhteensopivuus csv, Microsoft Access, Microsoft Excel
Päivä- ja aikaleima Päivä ja aika
Kehykset 126
Tarran suunnat Vaaka, Pysty
Microsoft Office -laajennus (korosta->napsauta->tulosta) Excel, Outlook, Word
Näyttökuva Kyllä
Numerointi järjestyksessä 1 - 9999 / A - Z / a - z
Tekstin tasaus Keskitä, Tasaa, Vasen, Oikea
Merkkityylit Lihavoitu, Vaakaviivat, Kääntö, Kursivoitu, Normaali, Varjo, Vaalea varjo, Ympäröinti
Pystytulostus Kyllä
Fontit Kaikki asennetut Truetype-fontit
SDK (ohjelmistokehityspaketti) Kyllä
Takuu Tuoterekisteröinnillä 3 vuoden takuu.

Tarvikkeet ja lisävarusteet

Soveltuvat lisävarusteet

Esitteet