Lisätty ostoskoriin
 1. Etusivu Brother
 2. Tarratulostimet kuitti- ja etikettitulostukseen
 3. QL-820NWB

QL-820NWB - Langaton etikettitulostin

Langaton etikettitulostin Bluetooth- ja AirPrint -tuella sekä LCD-näytöllä

270,43 € Sisältäen ALV:n

Tukee seuraavia

 • Toimii langattomasti
 • iPrint&Label
 • iPhone, iPod ja iPad -tuki
 • Bluetooth

Tulosta tarroja PC- tai Mac-tietokoneestasi, sekä älypuhelimestasi tai tabletistasi USB:llä, kiinteässä verkossa, Wi-Fi- tai Bluetooth -yhteydellä. Voit käyttää laitetta myös itsenäisenä tarratulostimena. Taustavalaistulla LCD-näytöllä voit helposti selata muistiin tallennettuja tarroja, valita halutun tarran ja tulostaa, helppoa!

Erityistä tarrarullaa käyttämällä voit tulostaa tekstiä sekä mustana että punaisena ilman mustetta tai värikasetteja.

Jatkuvaa rullatarraa käyttäen voit määrittää haluamasi tarrapituuden itse (jopa 1 metri) ja sisäänrakennettu tarraleikkuri leikkaa tarran haluamasi mittaiseksi. Juuri siksi tämä etikettitulostin onkin yksi markkinoidemme monipuolisimmista laitteista.

Tärkeimmät ominaisuudet

 • USB, Ethernet, Wi-Fi ja Bluetooth -yhteydet sekä MFi ja AirPrint -tuki
 • Tulostaa jopa 62 mm leveitä tarroja PC:ltä, älypuhelimesta tai tabletista. Sekä integroidulta ohjauspanelilta laitteen muistiin tallennettuja tarroja
 • Suuri taustavalaistu LCD-näyttö tekee käyttöönoton ja asetusten teon helpoksi
 • Tulostaa mustana ja punaisena (DK22251) ilman mustetta tai värikasetteja
 • Sisäänrakennetun leikkurin ansiosta voit tulostaa tarrasi haluamasi mittaisina
 • Lisävarusteena litiumioniakku mobiilikäyttöön

Takuu

 • Tällä tuotteella on laajennettu 3 vuoden takuu, edellyttäen, että laite rekisteröidään sivuillamme.

Yleiskatsaus

QL820NWB tulostaa punamustana

Tulosta tarroja ilman tietokonetta

QL-820NWB toimii perinteisenä etikettitulostimena - suunnittelet vain tarrasi PC- ja Mac-tietokoneellasi ja tulostat. Tämän lisäksi voit ladata usein käyttämäsi tarrat sisäisiin muistipaikkoihin. Tämä jälkeen voit helposti skrollata tallentamiasi tarroja laitteen ohjauspaneelista, valita haluamasi ja tulostaa tarran. Voit jopa tulostaa nykyisen päivämäärän sekä kellonajan, sekä antaa tulostimen laskea tulevaisuudessa olevan päivämäärän - ideaali ruokapakkausten merkintään sekä "Testattu 15.1.2021" / "Seuraava testi 15.1.2022" -tyyppisiin merkintöihin.

Liitä QL-820NWB USB:llä tietokoneeseesi

Kattavat yhteysvaihtoehdot

USB-liitäntä, kiinteä ja langaton (Wi-Fi) verkkoyhteys sekä Bluetooth-yhteys vakiona, joten sinulla on käytössäsi kaikki vaihtoehdot. AirPrint ja MFi-sertifiointi (iPod/iPhone/iPad -laitteille) takaa täyden Apple-laite yhteensopivuuden.

QL-etikettitulostimella tulostettu tarra

Tulostaa PC- ja Mac-tietokoneista, sekä iOS- ja Android-laitteista

Ilmainen P-touch Editor tarrasuunnitteluohjelma PC- ja Mac-tietokoneille antaa mahdollisuuden lisätä tarroihin tekstin lisäksi kuvia, viivakoodeja ja kehyksiä. Voit myös ladata ilmaisen iPrint&Label appsin iOS- ja Android-laitteille ja luoda ja tulostaa tarrasi nopeasti ja langattomasti suoraan mobiililaitteestasi. iPrint&Label appsi tukee 2-väristä tulostusta toukokuusta 2017 eteenpäin.

QL820NWB ja osoitetarra

Microsoft Office ja tulostus tietokannasta

P-touch Editor apuohjelma lisää ohjelmaikonin Microsoft Office (vain Windows) ohjelmiin, joten voit valita ja tulostaa tietoa suoraan Word-, Excel- ja Outlook -ohjelmista yhdellä klikkauksella! Tai jos olet tallentanut tekstin Excel- tai csv-tiedostoksi, voit tuoda tiedon P-touch Editoriin. Siirrät vain jokaisen kentän tiedot tarrapohjaan ja voit tulostaa useita tarroja samassa muodossa. Ideaali osoitetarrojen, tuotetietojen ja hintojen tulostamiseen.

Naisella on punamustana tulostettu osoitetarra kädessään

Tulostaa kaiken kokoisia tarroja mustana ja punaisena

DK-rullatarroja on saatavana perinteisinä valmiiksi muotoon leikattuina rullatarroina kuten vakio-osoitetarroina, sekä jatkuvina rullatarroina, jota käyttäen tarrapituuden voi itse määrittää. Tarraleikkuri leikkaa tarran haluamasi mittaiseksi (jopa metrin pituiseksi). Nyt voit myös kiinnittää huomion tarrasi sisältämään tärkeään tietoon tulostamalla sen punaisena* - ideaali toiminto "Parasta ennen" -päiväysten, allergeenien ja muiden tärkeiden tietojen merkitsemiseen.

*Edellyttää DK-22251 rullatarraa

QL820NWB tulostaa päiväyksen ja kellonajan

Integroitu LCD-näyttö tekee käytöstä helppoa

Suurelta taustavalaistulta näytöltä voit selta muistiin tallennettuja tarroja ja valita helposti sen jonka haluat tulostaa. Laitteen käyttöönotto ja asetusten tekeminen on tehty yksinkertaiseksi, samoin ongelman ratkaisu, sillä mikäli ongelmia ilmenee, opastaa näyttö sinua miten ratkaiset ongelman helposti.

QL-820NWB ladattava litiumioniakku alustalla

Lisävarusteena ladattava litiumioniakku

Joskus tulee tilanteita, joissa tarroja pitäisi tulostaa kaukana virtalähteistä. Kuten potilastietoja laboratorioiden käyttämistä siirrettävistä laboratoriokärryistä, tai myymälöissä ja vastaavilla tarvittaisiin mahdollisuutta tulostaa tabletista paikan päällä. Lisävarusteena saatava litiumioniakku latautuu nopeasti ja sillä voidaan täyteen ladattuna tulostaa tuhansia tarroja.

Punamusta tarratuloste herättää huomion

Laaja tarravalikoima moniin eri käyttötarkoituksiin

QL-etikettitulostimet käyttävät Brotherin DK-rullatarraa, jonka vaihtaminen on helppoa ja nopeaa, sillä se vain pudotetaan paikalleen. Saatavana monia erityyppisiä vaihtoehtoja:

 • Valmiiksi muotoon leikatut rullatarrat (paperia tai filmiä).
 • Jatkuvat rullatarrat (paperia tai filmiä), jotka voidaan leikata halutun mittaisiksi (jopa 1 metri).
 • Liimaton rullapaperi on ideaali kuittien ja nimikorttien tulostamiseen.
 • Helposti irrotettava rullatarra, joka mahdollistaa tarrojen kiinnittämisen uudelleen.

Käyttökohteet

Toimistot

Kiinteän ja langattoman verkkoyhteyden ansiosta koko työryhmä voi käyttää samaa etikettitulostinta. Erityistä jatkuvaa rullatarraa käyttämällä voidaan tulostaa selkeitä ja hyvin erottuvia tarroja mustana ja punaisena. Tarratulostus onnistuu myös mustana ja käytettävissä on monia erilaisia rullatarroja sekä valmiiksi muotoon leikattuja rullatarroja eri käyttötarkoituksiin.

Voit luoda osoitetarroja, merkitä varastolaatikot, arkistokansiot, nimikortit asiakkaillesi, luoda tilapäisiä opasteita sekä merkitä toimistotarvikkeet, -laitteet ja -kalusteet, sekä nimetä kokoushuoneet ja paljon muuta.

Elintarviketeollisuus

Voit luoda elintarvikkeiden vaatimat merkinnät erityistä jatkuvaa rullatarraa käyttäen, joka mahdollistaa kaksivärisen tulostuksen. Voit korostaa ruokien sisältämiä allergeeneja sekä "Parasta ennen" -päiväystä tulostamalla ne punaisella, tai merkitä alennetut hinnat punaisella. Itsenäisenä tarratulostimena toimivan laitteen LCD-kosketuspanelia ja lisävarusteena saatavaa akkua käyttäen voit tulostaa tarroja siellä missä ruoka valmistetaan.

Voit luoda tarroja ruokien ainesosien ja allergeenien merkitsemiseksi, tulostaa ruoan valmistuspäivän, merkitä jääkaapin hyllyjen sisällön, tulostaa viivakooditarroja, nimikoida tuotteita, luoda hintalappuja ja paljon muuta.

Vähittäismyynti

Lisää myyntiäsi ja tulosta hinnat sekä alennukset huomiota herättävällä punaisella värillä. Tähän tarkoitukseen on oma jatkuva rullatarransa, jolle voit tulostaa sekä mustana että punaisena. Tämä etikettitulostin toimii myös itsenäisenä tulostimena, jota käytetään LCD-kosketuspaneelilla sekä lisävarusteena saatavalla akulla. Voit siis tulostaa tarvitsemasi tiedot myymälässäsi missä haluat.

Voit tulostaa tuotetietoja, hintalappuja, tarjous- ja erikoishintoja, viivakoodeja ja tilapäisiä opasteita sisäkäyttöön. Myymälöissä on monia muitakin merkintäkohteita, joilla herätät asiakkaasi huomion ja lisäät myyntiä.

Vierailijoiden hallinta

Paranna vierailijoiden hallintaa tulostamalla nimikortit mustana ja punaisena erityistä jatkuvaa rullatarra käyttäen. Voit helposti korostaa tärkeitä tietoja, kuten kokoontumispaikkaa, hätäpoistumisteitä, päivämääriä ja kellonaikoja. Wi-Fi ja Bluetooth -yhteyksien ansiosta tulostat tarroja helposti sijainnistasi riippumatta. Voit tulostaa kätevällä appsilla suoraan älyphelimestasi tai tabletistasi. Lisävarusteena ladattava akku mobiilikäyttöön.

Tulosta vierailijakortteja, tilapäisiä opasteita sisätiloihin, osoitetarroja sekä paljon muuta. Merkintäkohteita on monia.

Tekniset tiedot

Ominaisuudet ja tekniset tiedot

Suurin tarran leveys (mm) 62
Tietokannan lataus palvelimeen tietokoneesta Kyllä
Kuvan lataus PC:ltä Kyllä
Muistikapasiteetti 6 Mt
Muistipaikat 255
Tekniikka Suora lämpö
Mallin lataus PC:ltä Kyllä
Laitteen väri Kiiltävä musta ja valkoinen
Tyyppi DK-rullatarrat (valmiiksi muotoon leikatut ja jatkuvat rullatarrat)
AirPrint Kyllä
MFi Kyllä
Bluetooth-profiilit SPP/OPP/BIP/HCRP
Kiinteä verkkoliitäntä 10/100 BASE-TX
Langaton verkkoliitäntä IEEE 802.11 b/g/n
Bluetooth Versio 2.1 EDR
USB-liitäntä Versio 2.0
Wi-Fi Direct Kyllä
Mitat 125 mm (l) x 234 mm (s) x 145 mm (k)
Paino 1,16 kg
Verkkolaite Kyllä
Verkkolaitteen virtajohto Kyllä
USB-kaapeli Kyllä
Käyttöopas Kyllä
Takuukortti Kyllä
Pika-asennusopas Kyllä
Tarranauhat Vakio-osoitetarrarulla (29 mm x 90 mm) musta teksti/valkoinen pohja, 100 tarraa - 62 mm leveä jatkuva rullatarra, tulostaa tekstin mustana/punaisena (5 m)
Langattoman verkon suojaus WEP, WPA-PSK/WPA2-PSK (TKIP/AES), LEAP (CKIP), EAP-FAST (TKIP/AES), PEAP (TKIP/AES), EAP-TTLS (TKIP/AES), EAP-TLS (TKIP/AES)
Windows Windows 10, Windows 7, Windows 8, Windows Vista
Yksiulotteisten viivakoodien symbolistot CODE39, CODE128, UCC/EAN-128(GS1-128), ITF(I-2/5), CODABAR(NW-7), UPC-A, UPC-E, EAN13(JAN13), EAN8, GS1 DataBar(RSS)(GS1 DataBar Omnidirectional,GS1 DataBar Truncated,GS1 DataBar Stacked,GS1 DataBar Stacked Omnidirectional,GS1 DataBar Limited,GS1 DataBar Expanded,GS1 DataBar Expanded Stacked)
Kaksiulotteisten viivakoodien symbolistot PDF417(Standard, Truncate, Micro), QR Code(Model 1, Model 2, Micro), Data Matrix (ECC200 Square, ECC200 Rectangular), MaxiCode, CODE93, POSTNET, UPC-E EXTENSION
Mahdollisuus punamustaan tulostukseen Kyllä
Bittikarttafontit Helsinki, Brussels, Letter Gothic Bold, San Diego, Brougham
Maksimi tarraleveys 62 mm
Ääriviiva-/vektorifontit Helsinki, Brussels, Letter Gothic
Tarkkuus (dpi) 300 x 300, 300 x 600
Vakiotulostusnopeus 110 tarraa / min
Vakiotulostusnopeus 176 mm / s
Maksimi tulostusleveys 58 mm
Tietokantatiedostoyhteensopivuus csv, Microsoft Access, Microsoft Excel
Päivä- ja aikaleima Päivä ja aika
Kehykset 126
Tarran suunnat Vaaka, Pysty
Microsoft Office -laajennus (korosta->napsauta->tulosta) Excel, Outlook, Word
Näyttökuva Kyllä
Numerointi järjestyksessä 1 - 9999 / A - Z / a - z
Tekstin tasaus Keskitä, Tasaa, Vasen, Oikea
Merkkityylit Lihavoitu, Vaakaviivat, Kääntö, Kursivoitu, Normaali, Varjo, Vaalea varjo, Ympäröinti
Pystytulostus Kyllä
Fontit Kaikki asennetut Truetype fontit
SDK (ohjelmistokehityspaketti) Kyllä
Takuu Tuoterekisteröinnillä 3 vuoden takuu.

Tarvikkeet ja lisävarusteet

Soveltuvat lisävarusteet

Esitteet