1. Etusivu
 2. Tarramerkintä
 3. P-touch CUBE

Terävien ja värikkäiden tarrojen suunnittelu vie vain muutaman minuutin.

Klikkaa 'Play' ja näet miten.


Brother P-touch CUBE

Suunnittele tarrasi älypuhelimella tai tabletilla ilmaista Design&Print -appsia käyttäen

Voit luoda nimilaput lastesi vaatteisiin ja nimikoida ne silitettävää tarraranauhaa käyttäen. Tai luoda persoonallisen onnitteluviestisi ja tulostaa sen satiininauhalle lahjanauhaksi tai muuta erityistä tapahtumaa varten. 

Helppoa kuin mikä – lataat vain ilmaisen appsin ja tulostat tarrasi Bluetooth-yhteydellä. Käyttömahdollisuudet ovat rajattomat, lataa P-touch CUBE -esite ja lue lisää.

Lataa P-touch CUBEN esite


P-touch CUBE mahtuu helposti hyllylle

Näppärä tarratulostin koko perheelle

PT-P300BT_campaign_home_image_str350x350px

Järjestyksen ylläpitoon kotona

Kotona on helpompi pitää järjestystä yllä, kun käytät Brotherin P-touch CUBEa. Pakastepurkkien sisältö on helppo tunnistaa, kun sisältö ja pakastuspäivä on merkitty. Monilla meistä on sängyn alla säilytyslaatikoita, joiden sisältöä ei ehkä heti muista. Merkitse sängynaluslaatikoiden ja lelulaatikoiden sisältö ja tulosta kestävät tarrat Brotherin P-touch CUBE -tarratulostimella.

Voit luoda persoonalliset tarrat purkkeihin ja purnukoihin / maustepurkkeihin / kenkälaatikoihin / lelulaatikoihin ja moneen muuhun.

 • Tee perheellesi helpoksi löytää keittiöstä etsimänsä. Luo selkeät merkinnät, valittavanasi jopa 64 TZe-tarranauhaa useina eri väriyhdistelminä ja leveyksinä, joten asiat on helppo merkitä vaikkapa erilaisin värikoodein.
 • Tee lelujen löytymisestä helppoa. Käytössäsi 1070 symbolia ja emojia, joten sinun on helppo luoda kuvallisia tarroja, joista lasten on helppo tunnistaa, mitkä lelut kuuluvat mihinkin laatikkoon.
 • Selkeät merkinnät tekevät asioiden löytymisestä sekä järjestyksen ylläpidosta helpompaa. TZe-tarranauhat on testattu äärilolosuhteissa, joten tarramerkintäsi kestävät käyttöä kodin lisäksi myös ulkotiloissa, kuten monia eri sääolosuhteita esimerkiksi kasvien merkinnässä puutarhassasi.

Tee kaikesta hieman persoonallisempaa

Voit lisätä oman persoonallisen kädenjälkesi. Brother P-touch CUBE -tarratulostimella voit tulostaa tekstiä satiininauhoille, jotta saat lahjoihin, paikkakortteihin ja vieraslahjoihin lisän, joka yllättää ystäväsi erittäin positiivisella tavalla - Wow!

 • Lastenjuhlista tulee vieläkin hauskempia. Nyt kaikki lastenjuhlien vieraat voivat saada omalla nimellään varustetun karkkipussin. Voit tulostaa tarrat useina eri väreinä ja lisätä kuvia.
 • Tee lahjastasi persoonallisempi. Voit kietoa lahjasi ympärille satiininauhan, johon olet tulostanut oman persoonallisen onnittelusi. Viisi eri värivaihtoehtoa.
 • Tee buffet-pöydästä vieläkin houkuttelevampi. Luo persoonalliset ja vieraillesi räätälöidyt paikkakortit ja tulosta buffet-pöytäsi tarjottaviin tarratulosteet, jotka kertovat tietyn ruoan sisällön ja vaikkapa allergeenit (laktoositon/gluteeniton).

PT-P300BT_campaign_skole_image_str350x350px

Tavarat eivät enää häviä

Voit nyt nimikoida kaikki lastesi tavarat, myös ne joita he käyttävät koulussa tai päiväkodissa. Brother P-touch CUBElla voit tulostaa silitettävälle tarranauhalle ja nimikoida lastesi vaatteet, tai luoda hauskoja ja persoonallisia tarroja, joilla lastesi on helppo tunnistaa oma eväsrasiansa tai penaalinsa. 

 • Tee lastenvaatteiden tunnistamisesta helpompaa. Silitä tulostamasi nimitarra ja voit olla varma, että vaatteet löytävät tiensä takaisin kotiin.
 • Helpota asioiden löytymistä. Enää ei tarvitse muistella, minkä evasrasian tai juomapullon lapsesi vei mukanaan kouluun tai päiväkotiin. Nimikoi se tarralla ja kaikille on selvää, mikä on kenenkin.
 • Tee elektroniikan viemisestä kouluun turvallisempaa. Kenen laskin se on? Onko tämä sinun vai minun laturi? Kenen tuo tabletti on? Nimikoi tarralla ja sinun ei enää tarvitse huolehtia kalliin elektroniikan häviämisestä. Merkitse se ja kaikki tietävät, kenelle se kuuluu.

PT-P300BT_campaign_kontor_image_str350x350px

Toimistojen organisointiin ja turvallisuuden lisäämiseen

Sekainen toimisto? Työpöytä ja hyllyt ovat helposti järjestettävissä, joten sinun ei tarvitse kuluttaa aikaa asioiden etsimiseen. Tulostat vain tarrat hyllyreunoihin Brotherin P-touch CUBElla ja tiedät, mistä tärkeät asiakirjasi löytyvät. Tai merkkaat USB-muistitikkujesi sisällön, jotta muistat mitä ne sisältävät.

 • Järjestä mappisi sisällön mukaan. Tulostat nopeasti ja helposti mappeihisi täydellisesti sopivia tarroja useina eri tarraväreinä ja -leveyksinä.
 • Lyhennä käsittelyaikaa. Selkeillä värikoodatuilla ja leveydeltään oikeilla tarramerkinnöillä saat paremman yleiskuvan ja voit optimoida asiakaspalvelun.
 • Suojaa työsi. Ei enää sekalaisia USB-muistitikkuja, joiden sisällöstä kenelläkään ei ole muistikuvaa. Merkitse sisältö selkeällä tarratulosteella, niin USB-muistitikun sisältö ja käyttötarkoitus on helppo tunnistaa.