Lisätty ostoskoriin
  1. Etusivu
  2. Tarramerkintä
  3. Tarratulostimet kiinteistönhuoltoon
  4. Tarranauhavalikoima

Brotherin erikoistarravalikoima

Valitse tarranauha käyttökohteesi mukaan

Varmista, että tarrasi herättää huomion ja pysyy kiinnityspaikassaan. Valitse Brotherin TZe-tarranauha laajasta valikoimastamme käyttökohteesi mukaan. 

Neonväriset tarranauhat turvamerkintään ja ohjeisiin, lujasti kiinnittyvät tarranauhat karkeille pinnoille jotta tarrasi kestää testauksen ajan. Videolla esittelemme sinulle laajan valikoiman erittäin kestäviä tarranauhoja.

 

Osta tarranauhoja

Selkeä merkintä helpottaa tunnistettavuutta

Vakiotarranauhat

Sopii yleiseen tarramerkintään tasaiselle ja sileälle pinnalle. Saatavana laaja valikoima Brotherin laminoitua TZe-tarranauhaa useina eri tarraleveyksinä ja -väriyhdistelminä.

Brotherin P-touch-tarranauhalla merkitty valvontakamera

Lujasti kiinnittyvät tarranauhat

Erinomainen valinta, jos halkuat tarrasi kiinnittyvät vakiotarraa lujemmin alustaansa. Lujasti kiinnittyvä tarranauha on suunniteltu karkeille ja kuvioiduille pinnoille sekä pysyvien merkintöjen luomiseen. Luja liima saattaa vaurioittaa kiinnityspintaa, jos tarra irrotetaan.


Brotherin neontarra sopii varoitusmerkintöjen luomiseen

Neonväriset tarranauhat

Neonkeltaisena ja neonoranssina saatava tarranauha herättää huomion ja sopii käyttöturvallisuustietojen ja -opasteiden luomiseen.

Valokatkaisijat on merkitty Brotherin musta/hopealla tarranauhalla

Metallitarranauhat

Metallitarranauhoilla luot korkealaatuiset ja näyttävät merkinnät. Käytä yrityksesi omaisuuden merkkaamiseen, kuten laitteiden arvokilpiin, valokatkaisijoiden merkintään tai tyylikkäiden opasteiden luomiseen.

Brother security tape half peeled-off demonstrating the tamper evident properties of the tape

Turvatarra

Merkitse omaisuutesi turvatarralla, joka jättää alustaansa jäljen jos se irrotetaan. Erikoisliima jättää tarran kiinnitysalustaan ruutukuvion jos se poistetaan, eikä tarraa voi enää kiinnittää uudelleen.

Taipuisa tarranauha sopii johtomerkintään

Taipuisa tarranauha

Taipuisa tarranauha on suunniteltu kaapeleiden ja halkaisijoiltaan pienten lieriönmallisten esineiden merkintään, jotta ne on helppo tunnistaa. Tarrojen kiinnittämiseen on kaksi tapaa:

  • Lippumerkintä: kiinnitä tarranauha keskelle kaapelia ja kiinnitä sitten tarranauhan päät toisiinsa (lipputarraksi).
  • Kaapelimerkintä: kiinnitä tarranauha kaapelin ympäri.
Haluatko tietää miksi merkintä on tärkeä osa kiinteistöhuoltoa?