1. Etusivu
  2. L6000-mustavalkomallisto
Brother L6000-lasermallisto

Brother L6000-mallisto työryhmäkäyttöön

Vaatimasi suorituskyky kaikissa tilanteissa sekä mahdollisuudet joita et osannut odottaa.

Tutustu mallistoon

Vakuuttava nopeus ja tehokkuus

Ensimmäinen sivu tulostuu alle 8,5 sekunnissa, tulostusnopeus jopa 50 sivua minuutissa ja skannausnopeus jopa 100 kuvaa minuutissa - työsi hoituvat hetkessä ilman odottelua. 

Alhaisen energiankulutuksen ja lisävarusteena saatavan jopa 20 000 sivun jättivärikasetin ansiosta voit tulostaa korkealaatuisia asiakirjoja erittäin edulisesti. 

Brother HL-L6400DWT tulostin lajittelijalla ja lisäpaperikaseteilla

Luotettavuus ensiluokkaista

Mallistomme laitteet on suunniteltu erittäin kestäviksi. Huomattava jopa 10 000 sivun kuukausittainen tulostuskapasiteetti vastaa erinomaisesti suurta tulostusvolyymia edellyttävien työryhmien vaatimuksiin.

Paperinkäsittely

Monipuolista paperinkäsittelyä tarjoavien tulostimien paperikapasiteettia voidaan laajentaa lisäpaperikasetein, sekä helpottaa tulosteiden käsittelyä lisävarusteena saatavalla neljän lokeron lajittelijalla

Lataa lisävaruste-esite tästä!

Saumaton integrointi ja räätälöinti

Mallistomme on saumattomasti integroitavissa olemassa oleviin järjestelmiin BSI:n (Brother Solutions Interface) ansiosta. Tämä mahdollistaa räätälöidyt tulostusratkaisut, jotka voidaan ottaa helposti käyttöön monilla eri laitteilla. Myös laitteen käyttöliittymä on räätälöitävissä - ensimmäisenä tämän hintaluokan laitteissa.

Erinomainen tietoturva

Paras mahdollinen tietoturva on avainasemassa silloin kun hankit uutta tulostinta yritykseesi, sillä tietotekniikkarikollisuuden uhka on valitettavasti aina olemassa. Vastaamme vaatimuksiin Active Directory-, LDAP- ja Internet Protocol Security (IPsec) -tuella. Mallistomme tarjoaa lisäksi Print Archive, Secure Reset ja sertifikaattihallinnan, NFC-tuen, suojatun toiminnon lukko-, turvatulostus-, suojattu PDF- sekä skannaus FTP:lle & SFTP:lle -toiminnot. Voit siis olla varma, että tulosteidesi tietoturva säilyy.

Tutustu mallistoon

Brotherin L6000-työryhmämallisto sisältää neljä suorituskykyistä mustavalkolasertulostinta, jotka voidaan räätälöidä tulostusvaatimustesi mukaisesti. 

Toimintoja joita et osannut odottaa.

Tutustu mallistoon

Joustavat tulostusratkaisut

Brotherin tulostusratkaisut ovat jännittäviä innovaatioita jotka on suunniteltu helpottamaan työpäivääsi. Tarjoamme valikoiman yksinkertaisia tulostusratkaisuja jotka auttavat sinua maksimoimaan tulostustehokkuuden ja minimoimaan kustannukset.

Tulostusratkaisut yrityskäyttöön

PrintSmart Cost Control

Tuo yrityksesi tulostusmäärän ja tulostimien käytön näkyväksi. Yksinkertainen käyttöliittymä ja raportointitoiminto mahdollistavat tulostuskustannusten tarkemman seurannan. Tulos? Alemmat tulostuskustannukset ja optimoitu tulotimien käyttö.

PrintSmart Secure Pro

Toimintojen perustana on PrintSmart Cost Control, joka tarjoaa IT-osaston henkilöstölle paremmat mahdollisuudet lisätä tulosteiden tietoturvaa pull printing -toiminnon avulla. Mobiilitulostus ja laajat skannausmahdolloisuudet tarjoavat lisäarvoa mille tahansa pienelle ja keskisuurelle yritykselle.

PrintSmart Mobile

Pilvipalvelupohjainen tulostusratkaisu tarjoaa työntekijöille ja vierailijoille helpon tavan tulostamiseen. Erinomainen liikkuvaa henkilökuntaa työllistävään yritykseen tai omien laitteiden käytön (Bring Your Own Device, BYOD) salliville yrityksille, sillä kaikki voivat tulostaa nopeasti, helposti ja turvallisesti suoraan mobiililaitteistaan.

MPS

Tulostuksenhallintapalvelut

Helppo tapa parantaa tuottavuutta ja tehosta budjetointia. Palvelussa laitteet hankitaan leasing-rahoituksella ja tulosteista maksetaan tulostettujen sivujen perusteella. Se ei siis sido yrityksesi pääomaa ja mahdollistaa alemmat tulostuskustannukset.

Palvelut ammattikäyttöön

Varmistaaksemme jatkuvan tulostinkannan optimoinnin tarjoamme valikoiman palveluita, jotka kattavat koko ostoprosessin - arviointi, optimointi ja toteutus - jotka takaavat, että tulostusvaatimuksesi täyttävät.