1. Etusivu Brother
  2. Tulostimet

Valikoimastamme löydät etsimäsi tulostimen

Mies istuu sohvalla tietokoneellaan ja Brother-tulostin on hänen takanaan nopeasti käyttövalmiina.

Mitä sinun tulisi huomioida seuraavaa tulostinta valitessasi?

Ensimmäinen asia, joka kannattaa ottaa huomioon, on se, mihin tulostinta on tarkoitus käyttää. Jotta oikean tulostimen valinta helpottuu, kannattaa sinun selvittää ominaisuudet joita tulostimeltasi toivot. 

  • Tulostustekniikka 
  • Paperikoko 
  • Tulostustyyppi  
  • Tulostusnopeus  
  • Yhteydet  
  • Paperikasettien lukumäärä
  • Tulostimen tarjoamat lisätoiminnot

Nainen istuu Brother-tulostimen vieressä asiakirja kädessään

Mikä tulostin sopii sinulle?

Olet ostamassa uutta tulostinta ja mietit pitäisikö sinun valita lasertulostin vai mustesuihkutulostin? Ei huolta, alla näiden tekniikoiden tärkeimmät erot: 

Lasertulostimet on suunniteltu korkealaatuisten tekstiasiakirjojen tulostamiseen. Lasertulostustekniikka takaa myös nopean tulostuksen ja sopii suurten tulostusmäärien tulostukseen. Lasertulostimissa käytetään pitkäkestoisia laserkasetteja, jotka mahdollistavat edulliset sivukohtaiset tulostuskustannukset. Siksi lasertulostimet ovat suosittuja. 

Mustesuihkutulostimet soveltuvat erinomaisesti korkealaatuisten värikuvien tulostamiseen. Niiden kuvanlaatu on erinomainen ja valokuvat voidaan tulostaa reunattomina. Mustesuihkutulostimet ovat myös energiatehokas valinta, sillä niiden energiankulutus on alhainen. 

Tutustu kaikkiin Brother-tulostimiin

Etsitkö tulostimeesi uutta värikasettia tai rumpuyksikköä?

Löydä tulostin, joka vastaa vaatimuksiasi

Oikean tulostimen valintaan vaikuttaa se, mitä olet tulostamassa. Mustesuihkutulostin on paras valinta esimerkiksi lasten kotitehtävien tulostamiseen tai satunnaiseen koneeseennousukortin tulostamiseen. Suosittelemme mustesuihkutekniikkaa myös korkealaatuisten kuvien ja valokuvien tulostamiseen. 

Jos tarvitset tulostimen myös asiakirjojen skannaukseen ja kopiointiin, on mustesuihkumonitoimilaite oikea valinta, sillä se sisältää skannaus- ja kopiointitoiminnot.

Lasertulostin on oikea valinta suurille tulostusmäärille ja nopeaan tulostukseen. 

Brotherilta löydät laajan valikoiman tulostimia kotikäyttöön.

Tulostimet kotikäyttöön

Toimistoissa tulostusmäärät saattavat vaihdella hyvinkin paljon, sillä tulostimilla on monia käyttäjiä. Lasermonitoimilaitteet, joilla voi skannata ja kopioida ja jotka tulostavat kaksipuoleisena ovat hyvä valinta työpaikoille, joissa tulostetaan paljon ja tarvitaan lisätoimintoja. Yrityskäyttöön suunnatut mustesuihkulaitteet sopivat toimistoihin, joissa tulostetaan A4-tulosteiden lisäksi myös A3-tulosteita.   

Pienille yrityksille tai toimistoille, joissa tulostusmäärät ovat pienempiä, ovat mustesuihkutulostimet ihanteellinen valinta.

Brotherilta löydät laajan valikoiman tulostimia ja monitoimilaitteita toimistokäyttöön.

Tulostimet yrityksille

Päivät vaihtelevat ja joskus tulostinta tarvitaan muutaman sivun tulostamiseen. Tällaiseen käyttöön suosittelemme mustesuihkutulostinta, sillä se sopii erinomaisesti pienten tulostusmäärien väri- tai mustavalkotulostukseen.

Tutustu mustesuihkutulostimiin

Toimistoissa ja joskus myös kotona saatetaan tulostaa suuria määriä tulosteita.  

Suurille tulostusvolyymeille suosittelemme lasertulostinta. Brotherilta löydät tulostimia, jotka sopivat budjettiisi. 

Tutustu lasertulostimiin

Managed Print Services -palveluratkaisumme ovat erinomaisia tulostuspalveluita yrityksille. Oli kyse sitten pienyrityksestä tai suuresta organisaatiosta, jolla on useita toimipisteitä. Meiltä saat yrityksellesi räätälöidyn tarjouksen tulostimista ja tarvittavista tukipalveluista.

Tutustu MPS-palveluratkaisuihin