Lisätty ostoskoriin
  1. Etusivu
  2. Tulostimet

Miksi kannattaa käyttää Brotherin tulostimia?

Brotherilla on pitkät perinteet tulostimien valmistamisesta. Kaikki alkoi vuonna 1971, kun Brotherin valmisti maailman ensimmäisen nopean matriisitulostimen. Siitä lähtien olemme valmistaneet luotettavia ja korkealaatuisia tulostimia moniin eri tulostusympäristöihin.  

Mallistomme on kehittynyt vuosien saatossa alkaen varhaisimmista lasertulostimista ja nopeista toimistotulostimista päätyen nykyiseen tarjontaan:
värilasertulostimiin,mustavalkolasertulostimiin, mustesuihkutulostimiin ja mobiilitulostimiin. At your side -mottomme mukaisesti voit tulostaa missä tahansa ja milloin tahansa tulostustarpeidesi mukaisesti.

Tulostitpa sitten valokuvia kotonasi, mainosmateriaalia startup-yrityksellesi, esitysmateriaalia toimistossasi tai asiakirjoja työryhmätulostimella tulostimemme ja monitoimilaitteemme tuottavat laadukasta ja turvallista jälkeä kustannustehokkaasti. Laitteista pääsee lisäksi useisiin pilvipalveluihin, mikä sujuvoittaa työnkulkua.      

Tiedostamme, että eri käyttäjillä on erilaisia tulostusvaatimuksia. Olemme ottaneet tämän huomioon mallistoissamme. Vuosien saatossa hankittu teknologiaosaamisemme havainnollistuu monitoimilaitteissamme, jotka tuottavat laadukasta tulostusta, skannausta ja laitteesta riippuen faksausta. Osa laitteista on konfiguroitu soveltumaan tietyille teollisuuden aloille, kuten terveydenhoitoon, vähittäiskauppaan, koulutukseen, vapaa-aikaan sekä matkailu- ja ravintola-alalle.      

Haluamasi laitteen etsiminen on helppoa rajaamalla hakua eri mallistojen sivulla. Haku toimii eri tarkoituksiin, etsitpä sitten mustesuihkutulostimia, värilasereita, mustavalkolasereita tai haluat nähdä kerralla, mitkä mallit ovat langattomia, sisältävät kiinteän verkkoliitännän tai ovat yhdistettävissä pilvipalveluihin.  

Tulostintekniikan valmistaja tarjoaa laadukkaiden laitteiden lisäksi erinomaista asiakaspuolellasi.

Mobiilitulostus kasvussa

Mobiilitulostus on kasvattanut suosiotaan, ja olemme laajentaneet ja parantaneet mobiilitulostimien mallistoamme. Mikäli tarvitset pienikokoista tulostinta liikkuvassa työssäsi, Brotherin lämpötulostustekniikkaa hyödyntävät kompaktit mobiiliprintterit voisivat olla oikea valinta.

PJ600- ja PJ700-mallistot soveltuvat esimerkiksi suuriin yrityksiin, joille liikkuva tulostus on tärkeää.

Parantunut dokumentointi, digitalisointi, lisääntynyt yhteistyö sekä mobiilitulostuksen tehokkuuden lisääminen ovat kaikki olennaisia seikkoja, jotka on otettu huomioon kestävien ja luotettavien mobiilitulostimien suunnittelussa.   

Tutustu mobiilitulostimiin