Lisätty ostoskoriin
 1. Etusivu Brother
 2. Tulostimet
 3. Mobiilitulostimet
 4. PJ762

Brother PJ762 A4-mobiilitulostin

A4-mobiilitulostin Bluetooth-yhteydellä

749,22 € Sisältäen ALV:n

Tukee seuraavia

 • Bluetooth

Tulostaa tarjouksia, laskuja ja raportteja tehostaen liikkuvien myynti-, huolto-, logistiikka-, kuljetus- ja pelastusalan ammattilaisten työtä.

Bluetooth-yhteyden ja USB-liitännän sisältävä PJ762 on kompakti A4-tulostusratkaisu, joka kulkee helposti mukana salkussa tai kannettavan salkussa ja voidaan myös asentaa ajoneuvoon.

Lämpötulostustekniikkaa käyttävä laite tuottaa tarkkoja tekstitulosteita 8 sivun minuuttinopeudella.

Laaja mobiili- ja työpöytälaitteiden käyttöjärjestelmätuki, joten PJ762 on helppo integroida omaan appsiisi ja sovellukseesi. Saatavana monia ohjelmistokehitystyökaluja (Software Development Kits).

Tärkeimmät ominaisuudet

 • Sisältää Bluetooth-yhteyden & USB-liitännän
 • 203 x 200 dpi tulostustarkkuus
 • Tulostaa jopa 8 sivua minuutissa
 • Android, Windows, Mac, Linux ja Citrix tuki
 • Virtalähdevaihtoehtona tehokas litiumioni akku (lisävaruste)
 • Räätälöitävissä (autoasennussarja, laturit sekä suojakotelo)

Takuu

 • Tällä laitteella on 3 vuoden SWAP laitevaihtakuu. Edellyttää, että tuote rekisteröidään sivuillamme.

Yleiskatsaus

 

PJ762-mobiilitulostin Bluetooth yhteydellä

Tämä kestävä tulostin tarjoaa erinomaisen tulostusratkaisun tien päällä tapahtuvaan tulostukseen ja on ideaali myynnin/huollon, logistiikan/kuljetuksen sekä palo- ja pelastusalan ammattilaisille. Bluetooth-yhteys ja USB-liitäntä mahdollistavat näppärät yhteydet tabletteihin, älypuhelimiin ja kannettaviin.

Kevyt ja kannettava tulostin ei ole kooltaan kuin hiukan A4-arkkia leveämpi, joten se on ideaali tulostusratkaisu joka kulkee helposti mukana laukussa, sekä voidaan kiinnittää ajoneuvoon tai muuhun työn kannalta kätevään paikkaa osana mobiilitulostusratkaisua.

PJ762 tulostaa jopa 8 sivua minuutissa,203x200 dpi:n tulostustarkkuudella ja valinnan mukaan joko arkeille tai jatkuvalle paperille, josta tuloste on helposti repäistävissä. Tulostaa jopa A4-koon paperille, joka on ideaali laskujen, huoltoraporttien ja lähetyslistojen tulostamiseen.

Saatavana laaja valikoima lisävarusteita, joilla laitteesta voidaan räätälöidä yksilöllinen tulostusratkaisu käyttötarkoituksen mukaisesti.

Korkealaatuista A4-tulostusta tien päällä

Brother PJ-sarjan mobiilitulostimet tarjoavat yrityksille luotettavan tavan A4-kokoisten asiakirjojen tulostamiseen juuri siellä missä niitä tarvitaan. Kokemus on osoittanut, että lämpösiirtotekniikka on ainut luotettava tulostustekniikka mobiiliin tulostamiseen. Laitteet toimivat ilman mustetta, värikasetteja tai värinauhoja, joten työntekijöiden ei tarvitse kuluttaa aikaa kalliiden tarvikkeiden hankkimiseen - ainut kuluva tulostustarvike on paperi.

Kompakti ja kevyt

Uskomattoman pieni ja kevyt laite on suunniteltu ja valmistettu kestäväksi ammattitulostimeksi, jota voidaan kuljettaa mukana salkussa tai kannettavan laukussa, tai asentaa pysyvästi ajoneuvoon. 

USB-liitäntä

Turvallinen kiinteä yhteys Windows®, Mac tai Linux käyttöjärjestelmän työpöytälaitteisiin ja kannettaviin, sekä Android-laitteisiin, joissa on USB-tuki (edellyttää Android OS 3.1 version tai uudemman).

Integroi tulostus nykyiseen mobiiliappsiisi ja ohjelmaasi 

Tulostuksen integrointi käytettyyn appsiin tai sovellukseen oli aiemmin vaikeaa.

Vakio tulostinajurit Windows®, Mac ja Linux käyttöjärjestelmiin ja lisäksi Brother toimittaa tarvittavat ohjelmistotyökalut SDK (Software Development Kits), joiden ansiosta sovelluskehittäjät voivat helposti lisätä tulostustoiminnon olemassa oleviin sovelluksiin, sekä kehittää uusia tulostusappseja nopeasti ja tehokkaasti.

SDK:t ovat saatavissa iOS, Android ja Windows® käyttöjärjestelmille.

Lisätiedot, Brother European Developer:

http://www.brother.eu/developers 

Tekniset tiedot

Ominaisuudet ja tekniset tiedot

Viivakoodisymbolisto Linear: Code39, Code93, Code128, ITF, UPC-A/E, EAN-8/13, GS1-128 (UCC/EAN-128), GS1 DataBar (RSS), MSI, Industrial 2of5, Postnet. 2D:PDF417/MicroPDF417, DataMatrix, Maxicode, QR Code/Micro QR Code, Aztec
Tulostimen tyyppi Mustavalkoinen
Toiminnot Tulostus
Suurin paperikoko A4
Muisti RAM: 32 Mt, Flash: 6 Mt
Liitännät USB
Bluetooth Versio 2.1 EDR
Bluetooth-profiilit SPP, BIP, OPP ja HRCP
USB-liitäntä 2.0 (Full Speed), m1ni USB-liitin
Mobiililaitetuki Android SDK (Android versio 2.3 tai uudempi Bluetooth-yhteyttä käyttöen, versio 3.1 tai uudempi USB-liitännällä)
Mitat 255(l) x 55(s) x 30(k) mm
Paino 480 g
Sisältö PJ-762 mobiilitulostin, USB-kaapeli, tulostuspään puhdistusarkki, käyttöopas
Painot Minimi 105 x 25,4 mm, maksimi 216 mm x 8,23 m
Tuettu Uusimmat laite- ja ohjelmistopäivitykset löytyvät Brother Solutions Centerin Huolto- ja tukisivustolta: https://support.brother.com
A4-tulostusnopeus Jopa 8 sivua / min
Tarkkuus 203x200dpi
Bittikarttafontit Helsinki, Brussels, Letter Gothic Bold
Emuloinnit ESC/P-P, ESC/P_B, Raster_P, P-touch Template
Ääriviiva-/vektorifontit Helsinki, Brussels, Letter Gothic
Tuettu iPrint & Scan: (Android), P-touch Editor, P-touch Transfer Manager, Citrix Xen App/Xen Desktop/Citrix sertifiointi (vain Windows)
Takuu Vakiona 3 vuoden takuu, kun rekisteröit laitteesi, saat lisäksi SWAP-laitevaihtotakuun.

Tarvikkeet ja lisävarusteet

Soveltuvat lisävarusteet

Yhteensopivuus