Lisätty ostoskoriin
 1. Etusivu Brother
 2. Tulostimet
 3. Mobiilitulostimet
 4. PJ773

Brother PJ773 langaton A4-mobiilitulostin

Langaton A4-mobiilitulostin AirPrint-tuella 

964,24 € Sisältäen ALV:n

Tukee seuraavia

 • Toimii langattomasti
 • iPrint & Scan

Tulostaa tarjouksia, laskuja ja raportteja tehostaen liikkuvien myynti-, huolto-, logistiikka-, kuljetus- ja pelastusalan ammattilaisten työtä.

Kompakti PJ773 sisältää Wi-Fi ja AirPrint yhteydet ja tarjoaa A4-tulostusratkaisun, joka kulkee helposti mukana salkussa tai kannettavan laukussa ja voidaan myös asentaa ajoneuvoon.

Lämpötulostustekniikkaa käyttävän laitteen 300 dpi:n tulostustarkkuus varmistaa tarkat tekstitulosteet, jotka tulostuvat 8 sivun minuuttinopeudella.

Laaja mobiili- ja työpöytälaitteiden käyttöjärjestelmätuki, joten PJ773 on helppo integroida omaan appsiisi ja sovellukseesi. Saatavana monia ohjelmistonkehitystyökaluja (Software Development Kits).

Tärkeimmät ominaisuudet

 • Wi-Fi ja USB yhteydet sekä AirPrint-tuki
 • 300 dpi tulostustarkkuus
 • Tulostaa jopa 8 sivua minuutissa
 • iOS, Android, Windows, Mac, Linux ja Citrix tuki
 • Virtalähdevaihtoehtona tehokas litiumioni akku (lisävaruste)
 • Räätälöitävissä (autoasennussarja, laturit sekä suojakotelo)

Takuu

 • Tällä laitteella on 3 vuoden SWAP laitevaihtakuu. Edellyttää, että tuote rekisteröidään sivuillamme.

Yleiskatsaus

 

Erittäin tarkka langaton PJ773-mobiilitulostin (lämpötulostus)

Tämä kestävä tulostin on ideaali tulostusratkaisu myynnin/huollon, logistiikan/kuljetuksen sekä palo- ja pelastusalan ammattilaisille. Wi-Fi yhteys ja USB-liitäntä mahdollistavat näppärät yhteydet tabletteihin, älypuhelimiin, tietokoneisiin ja kannettaviin.

Kevyt ja kannettava tulostin ei ole kooltaan kuin hiukan A4-arkkia leveämpi, joten se on ideaali tulostusratkaisu joka kulkee helposti mukana laukussa, sekä voidaan kiinnittää ajoneuvoon tai muuhun käytön kannalta kätevään paikaan osana mobiilia tulostusratkaisua.

PJ773 tulostaa jopa 8 sivua minuutissa, 300 dpi:n tulostustarkkuudella ja valinnan mukaan joko arkeille tai jatkuvalle paperirullalle, josta tuloste on helposti repäistävissä. Tulostaa jopa A4-koon paperille, joka on ideaali laskujen, huoltoraporttien ja lähetyslistojen tulostamiseen.

Saatavana laaja valikoima lisävarusteita, joilla laitteesta voidaan räätälöidä käyttötarkoituksen mukainen tulostusratkaisu.

Korkealaatuista A4-tulostusta tien päällä

Brother PJ-sarjan mobiilitulostimet tarjoavat yrityksille luotettavan tavan A4-kokoisten asiakirjojen tulostamiseen juuri siellä missä niitä tarvitaan. Kokemus on osoittanut, että lämpösiirtotekniikka on ainut luotettava tulostustekniikka mobiiliin tulostamiseen. Laitteet toimivat ilman mustetta, värikasetteja tai värinauhoja, joten työntekijöiden ei tarvitse kuluttaa aikaa kalliiden tarvikkeiden hankkimiseen - ainut kuluva tulostustarvike on paperi.

Kompakti ja kevyt

Uskomattoman pieni ja kevyt laite on suunniteltu ja valmistettu kestäväksi ammattitulostimeksi, jota voidaan kuljettaa mukana salkussa tai kannettavan laukussa, tai asentaa pysyvästi ajoneuvoon. 

Service engineer with tablet PC printing

Wi-Fi ja USB-liitäntä

Joustava kiinteä ja langaton yhteys mahdollistavat joustavat yhteydet moniin eri laitteisiin, kuten iOS- ja Android-tabletteihin ja älypuhelimiin, sekä Windows®-, Mac- ja Linux-pohjaisiin työpöytälaitteisiin ja kannettaviin.

Wi-Fi (IEEE802.11b/g/n*, Infrastructure, Adhoc ja Wireless Direct)-yhteys on nopea ja turvallinen WEP, WPA(2)-PSK, LEAP, EAP-FAST, PEAP, EAP-TTLS ja EAP-TLS tietoturvaprotokollien ansiosta.

Sisäänrakennettu Wireless Direct -tuki antaa käyttäjille mahdollisuuden tulostaa suoraan, käyttämättä langattoman Wi-Fi-verkon reititintä. 

 

*Wireless direct tukee IEEE802.11b/g tilaa

Integroi tulostus nykyiseen mobiiliappsiisi ja ohjelmaasi 

Tulostuksen integrointi käytettyyn appsiin tai sovellukseen oli aiemmin vaikeaa.

Vakio tulostinajurit Windows®, Mac ja Linux käyttöjärjestelmiin ja lisäksi Brother toimittaa tarvittavat ohjelmistotyökalut SDK (Software Development Kits), joiden ansiosta sovelluskehittäjät voivat helposti lisätä tulostustoiminnon olemassa oleviin sovelluksiin, sekä kehittää uusia tulostusappseja nopeasti ja tehokkaasti.

SDK:t ovat saatavissa iOS, Android ja Windows® käyttöjärjestelmille.

Lisätiedot, Brother European Developer:

http://www.brother.eu/developers 

AirPrint™, Google Cloud Print ja MOPRIA® tuki

Tulostaa suoraan tuetuista appseista ja työpöytäsovelluksista. Tulostinajuria ei tarvitse asentaa, eikä integroida tulostustoimintoa appsiin. PJ773 tukee kolmea yleisintä mobiililaitteissa käytettyä tulostusstandardia ja on PJ700-malliston eniten tulostusvaihtoehtoja tarjoava laite.

Tekniset tiedot

Ominaisuudet ja tekniset tiedot

Tulostimen tyyppi Mustavalkoinen
Viivakoodisymbolisto Linear: Code39, Code93, Code128, ITF, UPC-A/E, EAN-8/13, GS1-128 (UCC/EAN-128), GS1 DataBar (RSS), MSI, Industrial 2of5, Postnet. 2D:PDF417/MicroPDF417, DataMatrix, Maxicode, QR Code/Micro QR Code, Aztec
Toiminnot Tulostus
Suurin paperikoko A4
Muisti RAM 32 Mt, Flash 6 Mt
Liitännät USB
USB-liitäntä 2.0 (Full Speed), mini USB-liitin
Wi-Fi Direct IEEE 802.11g/n (Wireless Direct)
Langaton verkkoliitäntä IEEE802.11b/g/n (Infrastructure Mode), IEEE802.11b/g/n (Adhoc Mode)
Mobiililaitetuki iOS SDK (iOS 5 tai uudempi), Android SDK (Android versio 2.3 tai uudempi Bluetooth-yhteydellä, versio 3.1 tai uudempi USB-liitännällä)
Mitat 255(l) x 55(s) x 30(k) mm
Paino 480 g
Sisältö PJ-773 mobiilitulostin, USB-kaapeli, tulostuspään puhdistusarkki, käyttöopas
Painot Minimi 105 x 25,4 mm, maksimi 216 mm x 5,49 m
Langattoman verkon suojaus Adhoc mode: Open System (None/WEP), Infrastructure mode:[Personal mode] Open System (None/WEP), Public Key Authentication(WEP), WPA-PSK/WPA2-PSK (TKIP/AES), [Enterprise mode] LEAP (CKIP), EAP-FAST (TKIP/AES), PEAP (TKIP/AES), EAP-TTLS (TKIP/AES), EAP-TLS (TKIP/AES), Wireless Direct mode: WPA2-PSK (AES)
Ohjelmistotuki Windows - Vista/7/8/8.1/10/Server 2008/Server 2008 R2/Server 2012/Server 2012 R2, Mac OSX - v10.8/10.9/10.10, Linux - Redhat, Debian
A4-tulostusnopeus Jopa 8 sivua / min
Tarkkuus 300x300 dpi
Bittikarttafontit Helsinki, Brussels, Letter Gothic Bold
Emuloinnit ESC/P-P, ESC/P_B, Raster_P, P-touch Template
Ääriviiva-/vektorifontit Helsinki, Brussels, Letter Gothic
Tuettu iPrint & Scan: (Android, iOS), AirPrint, Google Cloud Print Ver.2.0 (Chrome OS™/Android™2.1 or later/iOS 3.0 or later), MOPRIA, P-touch Editor, P-touch Transfer Manager, Citrix Xen App/Xen Desktop/Citrix sertifiointi (vain Windows), EWS (Embedded Web Server)
Takuu Vakiona 3 vuoden takuu, kun rekisteröit laitteesi, saat lisäksi SWAP-laitevaihtotakuun.

Tarvikkeet ja lisävarusteet

Soveltuvat lisävarusteet

Yhteensopivuus