Lisätty ostoskoriin
  1. Etusivu Brother
  2. QL-800-malliston etikettitulostimet
QL-800 malliston etikettitulostimet

QL-800-malliston etikettitulostimet


Näe se pieni ero

Älykäs QL-800-etikettitulostinmallisto tarjoaa kolme huomattavaa etua: ainutlaatuisen huomiota herättävän tulostuksen mustana ja punaisena*, mahdollisuuden tulostaa jatkuvaa rullatarraa käyttäen halutun mittaisia, jopa 1 metrin pituisia tarroja sekä langattomuuden ansiosta helpon tarrojen luomisen ja tulostuksen suoraan mobiililaitteista**. Lisäksi plussana automaattinen tarraleikkuri, joka takaa ammattimaisen loppusilauksen.

QL-800-malliston tärkeimmät ominaisuudet

Tarrat toimivat käyntikorteissa

Tulostaa mustana & punaisena

Kaksivärisenä tulostetut tarrat herättävät huomion. Merkkaa punaisella (edellyttää DK22251 rullatarraa) ruokien sisältämät allergeenit, kiireellinen posti, luottamukselliset kansiot tai luo sisälle tilapäisiä opasteita - ja se pieni ero näkyy - myös yrityksesi myynnissä.

Lue lisää

Tarrat toimivat kansioissa ja laatikoissa

Tulostus jatkuvalle rullatarralle

Käyttämällä jatkuvaa rullatarraa voit luoda jopa metrin pituisia tarratulosteita - arkistokansioista postitustarroihin ja opasteisiin - kaikki yhdellä ja samalla rullatarralla - ilman hukkatarroja.

 

 

Tutustu rullatarroihin

Tulosta langattomasti suoraan tabletista tai puhelimestasi

Langaton tulostus appsilla

Langattomilla etikettitulostimillamme voit tulostaa missä tahansa.** Vain klikkaus läppärilläsi tai appsin hipaisu älypuhelimessasi ja voit luoda ja tuostaa tarroja siellä missä niitä tarvitset. Kaksivärisen tulostuksen tuki toukokuusta 2017 eteenpäin.

Lataa iPrint&Label appsi: App Store tai Google Play