Brotherin alkuperäinen LC1100VALBPDR-neliväripakkaus - musta, syaani, magenta ja keltainen

Brotherin alkuperäiset tulostinvärit LC1100VALBPDR-monipakkauksena, joka sisältää mustan, syaanin, magentan ja keltaisen värikasetin. Mustan värin riittoisuus 300 sivua, värit 325 sivua.

79,34 € Sisältäen ALV:n

Mustalla värikasetilla tulostat 450 sivua ja väreillä (syaani/magenta/keltainen) 325 sivua ISO/IEC 24711 -standardin mukaisesti

Korkealaatuinen alkuperäinen Brother-värikasetti

Ei enää hukkatulosteita, joten säästät paperia, aikaa ja rahaa

Tuotetiedot

LC1100VALBP_main

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Mustalla värikasetilla tulostat 450 sivua ja väreillä (syaani/magenta/keltainen) 325 sivua ISO/IEC 24711 -standardin mukaisesti
  • Korkealaatuinen alkuperäinen Brother-värikasetti
  • Ei enää hukkatulosteita, joten säästät paperia, aikaa ja rahaa

Tuotekuvaus

Alkuperäisten Brother-värikasettien vaihtaminen on huoletonta ja edullista. Osta LC1100VALBPDR 4-väripakkaus, niin saat samassa paketissa LC1100BK, LC1100C, LC1100M ja LC1100Y -suurvärikasetit. Voit näppärästi vaihtaa kaikki värit niiden loppuessa ja takaat samalla parhaan mahdollisen tulostuslaadun.

Lisätietoja tästä tuotteesta

Kaikki Brotherin värikasetit, kuten myös LC1100VALBPDR 4-väripakkaus, ovat läpikäyneet tarkan testauksen, sillä haluamme varmistaa, että asiakkaamme saavat taattua tulostuslaatua.

Pakkaus sisältää neljä suurvärikasettia, joilla voit tulostaa paljon vakiovärejä pidempään tulostuslaadusta tinkimättä.

Vaikka halpoja, ei-alkuperäisiä värikasetteja on laajasti saatavilla, eivät ne välttämättä toimi Brother-tulostimessasi. Kolmannen osapuolen tarvikevärit voivat vaikuttaa tulosteidesi laatuun ja tulostimesi suorituskykyyn - ja niiden korjaaminen saattaa tulla yllättävän kalliiksi.

Brotherin alkuperäisen 4-väripakkauksen värit takaavat tulostimesi moitteettoman toiminnan jatkossakin, joten saat vastinetta rahallesi sekä mielenrauhaa, kun voit luottaa siihen, ettei tulostimesi jätä sinua pulaan.

Creative Center

Tutustu Brother Creative Center -sivustoomme. Löydät yli 2000 mallipohjaa, joista voit räätälöidä yrityksellesi persoonallisia asiakirjoja tai toteuttaa luovia projekteja.

Business Center -osiosta löydät käyntikortteja, laskulomakkeita, esitteitä ja julisteita, joita voit muokata. Oletko pienyrittäjä tai työskenteletkö pienessä yrityksessä? Valmiita mallipohjia hyödyntäen luot helposti tarvitsemasi asiakirjat ja pysyt budjetissasi.

Home Center -osiosta löydät tehtäviä ja pelejä lapsille sekä hauskoja koristeita teemajuhliin.

Tutkittavaa on paljon - ja mikä parasta, kaikki on käytössäsi täysin ilmaiseksi!

Takaisin alkuun