Brotherin alkuperäinen LC121VALBPDR-neliväripakkaus - musta, syaani, magenta ja keltainen

Brotherin alkuperäiset tulostinvärit LC121VALBPDR-monipakkauksena, joka sisältää mustan, syaanin, magentan ja keltaisen värikasetin. Kaikkien värikasettien riittoisuus on 300 sivua.

76,72 € Sisältäen ALV:n

Jokainen värikasetti tulostaa 300 sivua ISO/IEC 24711 -standardin mukaisesti

Korkealaatuinen alkuperäinen Brother-värikasetti

Ei enää hukkatulosteita, joten säästät paperia, aikaa ja rahaa

Tuotetiedot

LC121VALBP_main

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Jokainen värikasetti tulostaa 300 sivua ISO/IEC 24711 -standardin mukaisesti
  • Korkealaatuinen alkuperäinen Brother-värikasetti
  • Ei enää hukkatulosteita, joten säästät paperia, aikaa ja rahaa

Tuotekuvaus

Alkuperäisten Brother-värikasettien vaihtaminen on huoletonta ja edullista, kun ostat LC121VALBPDR 4-väripakkauksen. Saat samassa paketissa mustan, syaanin, keltaisen ja magentan värikasetin. LC121-sarjan värikasetit toimivat erinomaisesti Brother-tulostimessasi.

Lisätietoja tästä tuotteesta

Saatavana myös yksittäisinä väreinä:

Brotherin LC121VALBPDR 4-väripakkaus on hyvä valinta, kun on aika vaihtaa uusi värikasetti tulostimeesi. Alkuperäisiä värejä käyttäen tulostimesi toimii odotetusti ja tuottaa tulosteesi erittäin tarkkoina.

Vaikka hieman edullisemman ei-alkuperäisen värikasetin hankinta saattaa houkutella, kannattaa muistaa, että täyttövärikasetit ja muut halvat värikasetit voivat vaikuttaa tulosteidesi laatuun ja aiheuttaa pitkäaikaista vahinkoa tulostimellesi.

Käyttämällä alkuperäistä LC121VALBPDR 4-väripakkausta varmistat, että tulostimesi toimii parhaalla mahdollisella tavalla ja laitteesi takuuaika pysyy voimassa.

Creative Center

Tutustu Brother Creative Center -sivustoomme. Löydät yli 2000 mallipohjaa, joista voit räätälöidä yrityksellesi persoonallisia asiakirjoja tai toteuttaa luovia projekteja.

Business Center -osiosta löydät käyntikortteja, laskulomakkeita, esitteitä ja julisteita, joita voit muokata. Oletko pienyrittäjä tai työskenteletkö pienessä yrityksessä? Valmiita mallipohjia hyödyntäen luot helposti tarvitsemasi asiakirjat ja pysyt budjetissasi.

Home Center -osiosta löydät tehtäviä ja pelejä lapsille sekä hauskoja koristeita teemajuhliin.

Tutkittavaa on paljon - ja mikä parasta, kaikki on käytössäsi täysin ilmaiseksi!

Takaisin alkuun