Brotherin alkuperäinen LC1220VALBPDR-neliväripakkaus

Brotherin alkuperäiset tulostinvärit LC1220VALBPDR-monipakkauksena, joka sisältää mustan, syaanin, magentan ja keltaisen värikasetin (riittoisuus 300 sivua.)

78,91 € Sisältäen ALV:n

Varastossa

Tilaa nyt.
+
Lähin jälleenmyyjäsi

Jokainen värikasetti tulostaa 300 sivua ISO/IEC 24711 -standardin mukaisesti

Korkealaatuinen alkuperäinen Brother-värikasetti

Ei enää hukkatulosteita, joten säästät paperia, aikaa ja rahaa

Tuotetiedot

LC1220VALBP_main

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Jokainen värikasetti tulostaa 300 sivua ISO/IEC 24711 -standardin mukaisesti
  • Korkealaatuinen alkuperäinen Brother-värikasetti
  • Ei enää hukkatulosteita, joten säästät paperia, aikaa ja rahaa

Tuotekuvaus

Alkuperäisten Brother-värikasettien vaihtaminen on huoletonta ja edullista kun ostat LC1220VALBPDR-neliväripakkauksen. Saat samassa paketissa mustan, syaanin, magentan ja keltaisen värikasetin, joten voit näppärästi vaihtaa loppuneen värin yksi kerrallaan. 

Lisätietoja tästä tuotteesta

Saatavana myös yksittäisinä väreinä:

Kaikki Brotherin värikasetit, kuten myös LC1220VALBP 4-väripakkaus ovat läpikäyneet tarkan testauksen, sillä haluamme varmistaa, että asiakkaamme saavat taattua tulostuslaatua.

Vaikka halpoja, ei-alkuperäisiä värikasetteja on laajasti saatavilla, eivät ne välttämättä toimi Brother-tulostimessasi. Kolmannen osapuolen tarvikevärit voivat vaikuttaa tulosteidesi laatuun ja tulostimesi suorituskykyyn.

Käyttämällä alkuperäisen LC1220VALBPDR-neliväripakkauksen värejä varmistat, että tulostimesi toimii jatkossakin moitteettomasti.

Creative Center

Tutustu Brother Creative Center -sivustoomme. Löydät yli 2000 mallipohjaa, joista voit räätälöidä yrityksellesi persoonallisia asiakirjoja tai toteuttaa luovia projekteja.

Business Center -osiosta löydät käyntikortteja, laskulomakkeita, esitteitä ja julisteita, joita voit muokata. Oletko pienyrittäjä tai työskenteletkö pienessä yrityksessä? Valmiita mallipohjia hyödyntäen luot helposti tarvitsemasi asiakirjat ja pysyt budjetissasi.

Home Center -osiosta löydät tehtäviä ja pelejä lapsille sekä hauskoja koristeita teemajuhliin.

Tutkittavaa on paljon - ja mikä parasta, kaikki on käytössäsi täysin ilmaiseksi!

Takaisin alkuun