Brotherin alkuperäinen LC127XLVALBPDR 4-väripakkaus 

Brotherin LC127XLVALBPDR 4-väripakkaus sisältää mustan, syaanin, magentan ja keltaisen XL-värikasetin, joiden riittoisuus 1200 sivua.

149,38 € Sisältäen ALV:n

Varastossa

Tilaa nyt.
+
Lähin jälleenmyyjäsi

Jokaisen värikasetin riittoisuus 1200 sivua ISO/IEC 24711 -standardin mukaisesti

Korkealaatuinen alkuperäinen Brother-värikasetti

Ei enää hukkatulosteita, joten säästät paperia, aikaa ja rahaa

Tuotetiedot

LC127XLVALBP_main

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Jokaisen värikasetin riittoisuus 1200 sivua ISO/IEC 24711 -standardin mukaisesti
  • Korkealaatuinen alkuperäinen Brother-värikasetti
  • Ei enää hukkatulosteita, joten säästät paperia, aikaa ja rahaa

Tuotekuvaus

Alkuperäisten Brother-värikasettien vaihtaminen on huoletonta ja edullista, kun ostat LC127XLVALBPDR 4-väripakkauksen. Saat samassa paketissa mustan, syaanin, magentan ja keltaisen värikasetin. LC127-sarjan värikasetit toimivat erinomaisesti Brother-tulostimessasi.

Lisätietoja tästä tuotteesta

LC127XLVALBPDR-neliväripakkaus sisältää kaikki neljä suurvärikasettia (musta, syaani, magenta ja keltainen) ja tarjoaa korkealaatuista tulostuslaatua jokaisella tulostuskerralla.

Vaikka halpoja, ei-alkuperäisiä värikasetteja on laajasti saatavilla, eivät ne välttämättä toimi Brother-tulostimessasi. Kolmannen osapuolen tarvikevärit voivat aiheuttaa tulostusongelmia ja jopa vahingoittaa tulostintasi - miksi ottaisit riskin?

Käyttämällä alkuperäistä LC127XLVALBPDR-neliväripakkausta varmistat, että tulostimesi toimii parhaalla mahdollisella tavalla ja laitteesi takuuaika pysyy voimassa. 

Creative Center

Tutustu Brother Creative Center -sivustoomme. Löydät yli 2000 mallipohjaa, joista voit räätälöidä yrityksellesi persoonallisia asiakirjoja tai toteuttaa luovia projekteja.

Business Center -osiosta löydät käyntikortteja, laskulomakkeita, esitteitä ja julisteita, joita voit muokata. Oletko pienyrittäjä tai työskenteletkö pienessä yrityksessä? Valmiita mallipohjia hyödyntäen luot helposti tarvitsemasi asiakirjat ja pysyt budjetissasi.

Home Center -osiosta löydät tehtäviä ja pelejä lapsille sekä hauskoja koristeita teemajuhliin.

Tutkittavaa on paljon - ja mikä parasta, kaikki on käytössäsi täysin ilmaiseksi!

Takaisin alkuun