Brotherin alkuperäinen LC1280XLVALBPDR 4-väripakkaus

Brother LC1280XLVALBPDR 4-väripakkaus sisältää mustan, syaanin, magentan ja keltaisen värikasetin. Värit 1200 sivua ja musta 2400 sivua.

155,30 € Sisältäen ALV:n

Tulostaa mustana (BK) 2400 sivua ja väreissä (C/M/Y) 1200 sivua ISO/IEC 24711 -standardin mukaisesti

Korkealaatuinen alkuperäinen Brother-värikasetti

Ei enää hukkatulosteita, joten säästät paperia, aikaa ja rahaa

Tuotetiedot

LC1280XLVALBP_main

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Tulostaa mustana (BK) 2400 sivua ja väreissä (C/M/Y) 1200 sivua ISO/IEC 24711 -standardin mukaisesti
  • Korkealaatuinen alkuperäinen Brother-värikasetti
  • Ei enää hukkatulosteita, joten säästät paperia, aikaa ja rahaa

Tuotekuvaus

Etsitkö värikasettia joka kestää pitkään, mutta et halua tinkiä tulostuslaadusta? Valitse LC1280XLVALBPDR suurvärien 4-väripakkaus. Se sisältää Brotherin alkuperäiset LC1280XLBK, LC1280XLC, LC1280XLM ja LC1280XLY värikasetit ja tarjoaa erinomaista vastinetta rahallesi jokaisella tulostuskerralla.

Lisätietoja tästä tuotteesta

Saatavana myös muina väreinä:

Brotherin LC1280XLVALBPDR 4-väripakkaukseen voit luottaa, kun on aika vaihtaa uusi väri tulostimeesi. Näin varmistat, että tulostimesi toimii odotetusti ja tulosteesi ovat korkealaatuisia.  

Vaikka hieman edullisemman ei-alkuperäisen värikasetin hankinta saattaa houkutella, kannattaa muistaa, että täyttövärikasetit ja muut halvat värikasetit voivat vaikuttaa tulosteidesi laatuun sekä aiheuttaa pitkäaikaista vahinkoa tulostimellesi.

Alkuperäiset LC1280XL-sarjan mustekasetit (musta, syaani, magenta ja keltainen) toimivat tulostimessasi kuten pitääkin ja tarjoavat sinulle korkealaatuisia tulosteita ja vastinetta rahallesi.

Creative Center

Tutustu Brother Creative Center -sivustoomme. Löydät yli 2000 mallipohjaa, joista voit räätälöidä yrityksellesi persoonallisia asiakirjoja tai toteuttaa luovia projekteja.

Business Center -osiosta löydät käyntikortteja, laskulomakkeita, esitteitä ja julisteita, joita voit muokata. Oletko pienyrittäjä tai työskenteletkö pienessä yrityksessä? Valmiita mallipohjia hyödyntäen luot helposti tarvitsemasi asiakirjat ja pysyt budjetissasi.

Home Center -osiosta löydät tehtäviä ja pelejä lapsille sekä hauskoja koristeita teemajuhliin.

Tutkittavaa on paljon - ja mikä parasta, kaikki on käytössäsi täysin ilmaiseksi!

Takaisin alkuun