Brotherin alkuperäinen LC221VALBPDR 4-väripakkaus

Brother LC221VALBPDR 4-väripakkaus sisältää mustan, syaanin, magentan ja keltaisen värikasetin. Jokainen värikasetti tulostaa 260 sivua.

70,20 € Sisältäen ALV:n

Varastossa

Tilaa nyt.
+
Lähin jälleenmyyjäsi

Jokainen värikasetti tulostaa 260 sivua ISO/IEC 24711 -standardin mukaisesti

Korkealaatuinen alkuperäinen Brother-värikasetti

Ei enää hukkatulosteita, joten säästät paperia, aikaa ja rahaa

Tuotetiedot

LC221VALBP_main

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Jokainen värikasetti tulostaa 260 sivua ISO/IEC 24711 -standardin mukaisesti
  • Korkealaatuinen alkuperäinen Brother-värikasetti
  • Ei enää hukkatulosteita, joten säästät paperia, aikaa ja rahaa

Tuotekuvaus

Alkuperäisten Brother-värikasettien vaihtaminen on huoletonta ja edullista, kun ostat LC221VALBPDR 4-väripakkauksen. Saat samassa paketissa mustan, syaanin, keltaisen ja magentan värikasetin. LC221-sarjan värikasetit toimivat erinomaisesti Brother-tulostimessasi.

Lisätietoja tästä tuotteesta

Saatavana myös yksittäisinä väreinä:

LC221VALBPDR-neliväripakkaus sisältää LC221BK, LC221C, LC221M ja LC221Y -värikasetit. Ne toimivat saumattomasti Brother-tulostimesi kanssa ja tarjoavat erinomaista tulostuslaatua jokaisella tulostuskerralla.

Vaikka halpoja, ei-alkuperäisiä värikasetteja on laajasti saatavilla, eivät ne välttämättä toimi Brother-tulostimessasi. Kolmannen osapuolen tarvikevärit voivat aiheuttaa tulostusongelmia ja jopa vahingoittaa tulostintasi - miksi ottaisit riskin?

Käyttämällä alkuperäistä LC221VALBPDR-neliväripakkausta varmistat, että tulostimesi toimii parhaalla mahdollisella tavalla ja laitteesi takuuaika pysyy voimassa.

Creative Center

Tutustu Brother Creative Center -sivustoomme. Löydät yli 2000 mallipohjaa, joista voit räätälöidä yrityksellesi persoonallisia asiakirjoja tai toteuttaa luovia projekteja.

Business Center -osiosta löydät käyntikortteja, laskulomakkeita, esitteitä ja julisteita, joita voit muokata. Oletko pienyrittäjä tai työskenteletkö pienessä yrityksessä? Valmiita mallipohjia hyödyntäen luot helposti tarvitsemasi asiakirjat ja pysyt budjetissasi.

Home Center -osiosta löydät tehtäviä ja pelejä lapsille sekä hauskoja koristeita teemajuhliin.

Tutkittavaa on paljon - ja mikä parasta, kaikki on käytössäsi täysin ilmaiseksi!

Takaisin alkuun