Brotherin alkuperäinen LC229XLVALBPDR-neliväripakkaus

Brother LC229XLVALBP-4-väripakkaus sisältää mustan, syaanin, magentan ja keltaisen värikasetin. Mustan värikasetin riittoisuus 2400 ja värien 1200 sivua.

138,76 € Sisältäen ALV:n

Mustalla voit tulostaa 2400 ja väreillä (C/M/Y) 1200 sivua ISO/IEC 24711 -standardin mukaisesti

Korkealaatuinen alkuperäinen Brother-värikasetti

Ei enää hukkatulosteita, joten säästät paperia, aikaa ja rahaa

Tuotetiedot

LC229XLVALBP_main

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Mustalla voit tulostaa 2400 ja väreillä (C/M/Y) 1200 sivua ISO/IEC 24711 -standardin mukaisesti
  • Korkealaatuinen alkuperäinen Brother-värikasetti
  • Ei enää hukkatulosteita, joten säästät paperia, aikaa ja rahaa

Tuotekuvaus

Brotherin alkuperäisten värikasettien vaihtaminen on huoletonta ja edullista, kun ostat LC229XLVALBPDR-neliväripakkauksen. Saat samassa paketissa mustan, syaanin, keltaisen ja magentan värikasetin, jotka toimivat erinomaisesti Brother-tulostimessasi.

Lisätietoja tästä tuotteesta

Saatavana myös yksittäisinä väreinä:

LC229XLVALBPDR-neliväripakkaus sisältää LC229XLBK, LC225XLC, LC225XLM ja LC225XLY -värikasetit. Ne toimivat saumattomasti Brother-tulostimesi kanssa ja tarjoavat erinomaista tulostuslaatua jokaisella tulostuskerralla.

Vaikka muiden valmistajien halvempia tarvikekasetteja käyttämällä voisitkin säästää hetkellisesti, ne eivät ole yhtä yhteensopivia tulostimesi kanssa. Niiden käyttö voi aiheuttaa monia tulostusongelmia ja vahingoittaa tulostintasi – kannattaako riski ottaa?

Käyttämällä alkuperäistä LC229XLVALBPDR-neliväripakkausta varmistat, että tulostimesi toimii parhaalla mahdollisella tavalla ja laitteesi takuuaika pysyy voimassa.

 

Creative Center

Tutustu Brother Creative Center -sivustoomme. Löydät yli 2000 mallipohjaa, joista voit räätälöidä yrityksellesi persoonallisia asiakirjoja tai toteuttaa luovia projekteja.

Business Center -osiosta löydät käyntikortteja, laskulomakkeita, esitteitä ja julisteita, joita voit muokata. Oletko pienyrittäjä tai työskenteletkö pienessä yrityksessä? Valmiita mallipohjia hyödyntäen luot helposti tarvitsemasi asiakirjat ja pysyt budjetissasi.

Home Center -osiosta löydät tehtäviä ja pelejä lapsille sekä hauskoja koristeita teemajuhliin.

Tutkittavaa on paljon - ja mikä parasta, kaikki on käytössäsi täysin ilmaiseksi!

Takaisin alkuun