Brotherin alkuperäinen LC970VALBPDR 4-väripakkaus

Brother LC970VALBPDR 4-väripakkaus sisältää mustan, syaanin, magentan ja keltaisen värikasetin. Mustan riittoisuus 350 sivua ja värien 300 sivua.

74,92 € Sisältäen ALV:n

Varastossa

Tilaa nyt.
+
Lähin jälleenmyyjäsi

Mustalla voit tulostaa 350 sivua ja väreillä (C/M/Y) 300 sivua ISO/IEC 24711 -standardin mukaisesti

Korkealaatuinen alkuperäinen Brother-värikasetti

Ei enää hukkatulosteita, joten säästät paperia, aikaa ja rahaa

Tuotetiedot

LC970VALBP_main

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Mustalla voit tulostaa 350 sivua ja väreillä (C/M/Y) 300 sivua ISO/IEC 24711 -standardin mukaisesti
  • Korkealaatuinen alkuperäinen Brother-värikasetti
  • Ei enää hukkatulosteita, joten säästät paperia, aikaa ja rahaa

Tuotekuvaus

Alkuperäisten Brother-värikasettien vaihtaminen on huoletonta ja edullista, kun ostat LC970VALBPDR 4-väripakkauksen. Saat samassa paketissa mustan, syaanin, magentan ja keltaisen värikasetin, jotka toimivat erinomaisesti tulostimessasi. 

Lisätietoja tästä tuotteesta

Saatavana myös yksittäisinä väreinä:

Kaikki Brotherin värikasetit, kuten myös LC970VALBPDR 4-väripakkaus ovat läpikäyneet tarkan testauksen, sillä haluamme varmistaa, että asiakkaamme saavat taattua tulostuslaatua. Pakkauksen sisältämät LC970BK, LC970C, LC970M ja LC970Y -värikasetit tarjoavat erinomaista tulostuslaatua jokaisella tulostuskerralla.

Vaikka halpoja, ei-alkuperäisiä värikasetteja on laajasti saatavilla, eivät ne välttämättä toimi Brother-tulostimessasi. Kolmannen osapuolen tarvikevärit voivat aiheuttaa tulostusongelmia ja jopa vahingoittaa tulostintasi - miksi ottaisit riskin?

Alkuperäistä LC970VALBPDR 4-väripakkausta käyttämällä varmistat, että tulostimesi toimii parhaalla mahdollisella tavalla ja laitteesi takuuaika pysyy voimassa.

Creative Center

Tutustu Brother Creative Center -sivustoomme. Löydät yli 2000 mallipohjaa, joista voit räätälöidä yrityksellesi persoonallisia asiakirjoja tai toteuttaa luovia projekteja.

Business Center -osiosta löydät käyntikortteja, laskulomakkeita, esitteitä ja julisteita, joita voit muokata. Oletko pienyrittäjä tai työskenteletkö pienessä yrityksessä? Valmiita mallipohjia hyödyntäen luot helposti tarvitsemasi asiakirjat ja pysyt budjetissasi.

Home Center -osiosta löydät tehtäviä ja pelejä lapsille sekä hauskoja koristeita teemajuhliin.

Tutkittavaa on paljon - ja mikä parasta, kaikki on käytössäsi täysin ilmaiseksi!

Takaisin alkuun