Brotherin alkuperäinen LC1000BK värikasetti – Musta

Brotherin LC1000BK on musta värikasetti, jonka riittoisuus on 500 sivua

37,55 € Sisältäen ALV:n

Varastossa

Tilaa nyt.
+
Lähin jälleenmyyjäsi

Tulostaa 500 sivua (ISO/IEC 24711 mukaan) 5 % peitolla

Brotherin korkealaatuinen alkuperäinen värikasetti

Ei enää hukkatulosteita, joten säästät paperia, aikaa ja rahaa

Tuotetiedot

LC1000BK-mustekasetti

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Tulostaa 500 sivua (ISO/IEC 24711 mukaan) 5 % peitolla
  • Brotherin korkealaatuinen alkuperäinen värikasetti
  • Ei enää hukkatulosteita, joten säästät paperia, aikaa ja rahaa

Tuotekuvaus

LC1000BK-värikasetti toimii monissa eri laitteissamme. Alkuperäinen värikasetti on ammattilaistemme testaama sillä haluamme varmistaa, että asiakkaamme saavat taattua tulostuslaatua. Saat siis tulostaessasi parasta mahdollista tulostuslaatua ja vastinetta rahallesi.

Lisätietoja tästä tuotteesta

Saatavana myös muina väreinä:

Brotherin syaaniin LC1000BK-värikasettiin voit luottaa, kun on aika vaihtaa uusi väri tulostimeesi. Näin varmistat, että tulostimesi pysyy kunnossa ja tulosteesi tulostuvat erittäin tarkkoina.

Mustaa väriä kuluu tulostuksessa muita värejä enemmän. Varmista, että tulostuslaatu säilyy korkealaatuisena ja tilaa LC1000BK-värikasetti.

Vaikka hieman edullisemman ei-alkuperäisen värikasetin hankinta saattaa houkutella, kannattaa muistaa, että täyttövärikasetit ja muut halvat värikasetit voivat vaikuttaa tulosteidesi laatuun sekä aiheuttaa pitkäaikaista vahinkoa tulostimellesi.

Alkuperäistä LC1000BK-värikasettia käyttämällä varmistat, että laitteesi toimii odotustesi mukaisesti ja tulostaa korkealaatuisia tulosteita jokaisella tulostuskerralla.

Creative Center

Tutustu Brother Creative Center -sivustoomme. Löydät yli 2000 mallipohjaa, joista voit räätälöidä yrityksellesi persoonallisia asiakirjoja tai toteuttaa luovia projekteja.

Business Center -osiosta löydät käyntikortteja, laskulomakkeita, esitteitä ja julisteita, joita voit muokata. Oletko pienyrittäjä tai työskenteletkö pienessä yrityksessä? Valmiita mallipohjia hyödyntäen luot helposti tarvitsemasi asiakirjat ja pysyt budjetissasi.

Home Center -osiosta löydät tehtäviä ja pelejä lapsille sekä hauskoja koristeita teemajuhliin.

Tutkittavaa on paljon - ja mikä parasta, kaikki on käytössäsi täysin ilmaiseksi!

Takaisin alkuun