Brotherin alkuperäinen LC1000Y värikasetti – Keltainen

Brotherin LC1000Y on keltainen värikasetti, jonka riittoisuus on 400 sivua

20,10 € Sisältäen ALV:n

Tulostaa 400 sivua (ISO/IEC 24711 mukaan) 5 % peitolla.

Brotherin korkealaatuinen alkuperäinen värikasetti

Ei enää hukkatulosteita, joten säästät paperia, aikaa ja rahaa

Tuotetiedot

LC1000Y-mustekasetti

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Tulostaa 400 sivua (ISO/IEC 24711 mukaan) 5 % peitolla.
  • Brotherin korkealaatuinen alkuperäinen värikasetti
  • Ei enää hukkatulosteita, joten säästät paperia, aikaa ja rahaa

Tuotekuvaus

Keltainen LC1000Y-värikasetti toimii monissa eri laitteissamme. Alkuperäinen värikasetti on ammattilaistemme testaama sillä haluamme varmistaa, että asiakkaamme saavat taattua tulostuslaatua jokaisella tulostuskerralla.

Lisätietoja tästä tuotteesta

Saatavana myös muina väreinä:

Brotherin keltaiseen LC1000Y-värikasettiin voit luottaa, kun on aika vaihtaa uusi väri tulostimeesi. Näin varmistat, että tulostimesi pysyy kunnossa ja tulosteesi tulostuvat erittäin tarkkoina.

Vaikka hieman edullisemman ei-alkuperäisen värikasetin hankinta saattaa houkutella, kannattaa muistaa, että täyttövärikasetit ja muut halvat värikasetit voivat vaikuttaa tulosteidesi laatuun sekä aiheuttaa pitkäaikaista vahinkoa tulostimellesi.

Alkuperäistä LC1000Y-värikasettia käyttämällä varmistat, että laitteesi toimii odotustesi mukaisesti ja tulostaa korkealaatuisia tulosteita jokaisella tulostuskerralla. Tilaa LC1000Y-mustekasetti Brotherilta jo tänään.

Creative Center

Tutustu Brother Creative Center -sivustoomme. Löydät yli 2000 mallipohjaa, joista voit räätälöidä yrityksellesi persoonallisia asiakirjoja tai toteuttaa luovia projekteja.

Business Center -osiosta löydät käyntikortteja, laskulomakkeita, esitteitä ja julisteita, joita voit muokata. Oletko pienyrittäjä tai työskenteletkö pienessä yrityksessä? Valmiita mallipohjia hyödyntäen luot helposti tarvitsemasi asiakirjat ja pysyt budjetissasi.

Home Center -osiosta löydät tehtäviä ja pelejä lapsille sekä hauskoja koristeita teemajuhliin.

Tutkittavaa on paljon - ja mikä parasta, kaikki on käytössäsi täysin ilmaiseksi!

Takaisin alkuun