Brotherin alkuperäinen LC1100BK värikasetti - Musta

Brotherin LC1100BK on musta värikasetti, jonka riittoisuus on 450 sivua.

33,52 € Sisältäen ALV:n

Varastossa

Tilaa nyt.
+
Lähin jälleenmyyjäsi

Tulostaa 450 sivua ISO/IEC 24711 -standardin mukaisesti

Korkealaatuinen alkuperäinen Brother-värikasetti

Ei enää hukkatulosteita, joten säästät paperia, aikaa ja rahaa

Tuotetiedot

Musta LC1100BK-mustekasetti

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Tulostaa 450 sivua ISO/IEC 24711 -standardin mukaisesti
  • Korkealaatuinen alkuperäinen Brother-värikasetti
  • Ei enää hukkatulosteita, joten säästät paperia, aikaa ja rahaa

Tuotekuvaus

Brotherin alkuperäinen musta LC1100BK-värikasetti takaa optimaalisen suorituskyvyn ja selkeät tulosteet jokaisella tulostuskerralla. Moniin Brother-tulostimiin sopiva värikasetti on helppo vaihtaa ja sitä käyttämällä varmistat, että tulosteesi säilyvät pitkään eivätkä ajan myötä haalistu.

Lisätietoja tästä tuotteesta

Saatavana myös muina väreinä:

Brotherin LC1100BK-värikasettia käyttäen sinun ei tarvitse tinkiä tulostuslaadusta. Ammattilaistemme kehittämä värikasetti toimii moitteetta Brother-tulostimessasi ja tarjoaa korkeaa tulostuslaatua kerta kerran jälkeen.

Mustaa väriä kuluu tulostuksessa muita värejä enemmän, joten saatat joutua vaihtamaan sen muita värejä useammin. Halvemman ei-alkuperäisen värikasetin hankinta saattaa olla hetkellisesti edullisempaa, mutta se saattaa aiheuttaa  tulostusongelmia tai jopa vahingoittaa tulostintasi. Kannattaako riski ottaa? Tilaa LC1100BK-värikasetti tänään ja varmistat, ettei väri lopu kesken tulostuksen.

Alkuperäistä LC1100BK-värikasettia käyttämällä voit varmistaa laitteesi toiminnan ja tulostaa  korkealaatuisia tulosteita. Saat vastinetta rahallesi jokaisella tulostuskerralla.

Creative Center

Tutustu Brother Creative Center -sivustoomme. Löydät yli 2000 mallipohjaa, joista voit räätälöidä yrityksellesi persoonallisia asiakirjoja tai toteuttaa luovia projekteja.

Business Center -osiosta löydät käyntikortteja, laskulomakkeita, esitteitä ja julisteita, joita voit muokata. Oletko pienyrittäjä tai työskenteletkö pienessä yrityksessä? Valmiita mallipohjia hyödyntäen luot helposti tarvitsemasi asiakirjat ja pysyt budjetissasi.

Home Center -osiosta löydät tehtäviä ja pelejä lapsille sekä hauskoja koristeita teemajuhliin.

Tutkittavaa on paljon - ja mikä parasta, kaikki on käytössäsi täysin ilmaiseksi!

Takaisin alkuun