Brotherin alkuperäinen LC1100M värikasetti – Magenta

Brotherin LC1100M on magenta värikasetti, jonka riittoisuus on 325 sivua.

17,67 € Sisältäen ALV:n

Varastossa

Tilaa nyt.
+
Lähin jälleenmyyjäsi

Tulostaa jopa 325 sivua ISO/IEC 24711 -standardin mukaisesti

Korkealaatuinen alkuperäinen Brother-värikasetti

Ei enää hukkatulosteita, joten säästät paperia, aikaa ja rahaa

Tuotetiedot

Magenta LC1100M-mustekasetti

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Tulostaa jopa 325 sivua ISO/IEC 24711 -standardin mukaisesti
  • Korkealaatuinen alkuperäinen Brother-värikasetti
  • Ei enää hukkatulosteita, joten säästät paperia, aikaa ja rahaa

Tuotekuvaus

Brotherin alkuperäinen magenta LC1100M-värikasetti takaa optimaalisen suorituskyvyn ja värikylläiset sekä selkeät väritulosteet. Moniin tulostimiin sopiva värikasetti on helppo vaihtaa ja sitä käyttämällä varmistat, että tulosteesi säilyvät pitkään eivätkä ajan myötä haalistu.

Lisätietoja tästä tuotteesta

Saatavana myös muina väreinä:

Magentaa LC1100M-värikasettia käyttämällä sinun ei tarvitse tinkiä laadusta. Värikasetti toimii Brotherin tulostimissa ja tarjoaa erinomaista tulostuslaatua kerta toisensa jälkeen. Ammattilaistemme kehittämä tulostuspää takaa, että kuvat tulostuvat erittäin tarkkoina.

Muiden toimittajien halvempia tarvikekasetteja käyttämällä säästät ehkä hetkellisesti, mutta niiden käyttö voi aiheuttaa monia tulostusongelmia ja saattaa vahingoittaa tulostintasi - kannattaako riski ottaa? 

Käyttämällä alkuperäistä LC1100M-värikasettia varmistat, että tulostimesi toimii parhaalla mahdollisella tavalla ja laitteesi takuuaika pysyy voimassa. Varmista, ettei väri lopu kesken tulostuksen ja tilaa LC1100M-värikasetti tänään.

Creative Center

Tutustu Brother Creative Center -sivustoomme. Löydät yli 2000 mallipohjaa, joista voit räätälöidä yrityksellesi persoonallisia asiakirjoja tai toteuttaa luovia projekteja.

Business Center -osiosta löydät käyntikortteja, laskulomakkeita, esitteitä ja julisteita, joita voit muokata. Oletko pienyrittäjä tai työskenteletkö pienessä yrityksessä? Valmiita mallipohjia hyödyntäen luot helposti tarvitsemasi asiakirjat ja pysyt budjetissasi.

Home Center -osiosta löydät tehtäviä ja pelejä lapsille sekä hauskoja koristeita teemajuhliin.

Tutkittavaa on paljon - ja mikä parasta, kaikki on käytössäsi täysin ilmaiseksi!

Takaisin alkuun