Brotherin alkuperäinen LC121BK värikasetti - Musta

Brotherin LC121BK on musta värikasetti, jonka riittoisuus on 300 sivua.

28,04 € Sisältäen ALV:n

Varastossa

Tilaa nyt.
+
Lähin jälleenmyyjäsi

Tulostaa 300 sivua ISO/IEC 24711 -standardin mukaisesti

Korkealaatuinen alkuperäinen Brother-värikasetti

Ei enää hukkatulosteita, joten säästät paperia, aikaa ja rahaa

Tuotetiedot

Musta LC121BK-mustekasetti

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Tulostaa 300 sivua ISO/IEC 24711 -standardin mukaisesti
  • Korkealaatuinen alkuperäinen Brother-värikasetti
  • Ei enää hukkatulosteita, joten säästät paperia, aikaa ja rahaa

Tuotekuvaus

Musta LC121BK-värikasetti tuottaa erinomaista tulostusjälkeä jokaisella tulostuskerralla. Alkuperäinen Brother-tarvike on helppo vaihtaa ja se on suunniteltu toimimaan täydellisesti Brother-tulostimessasi.

Lisätietoja tästä tuotteesta

Saatavana myös muina väreinä:

Brotherin mustaan LC121BK-värikasettiin voit luottaa, kun on aika vaihtaa uusi väri tulostimeesi. Näin varmistat, että tulostimesi toimii ja tulosteesi tulostuvat erittäin tarkkoina.

Vaikka hieman edullisemman ei-alkuperäisen värikasetin hankinta saattaa houkutella, kannattaa muistaa, että täyttövärikasetit ja muut halvat värikasetit voivat vaikuttaa tulosteidesi laatuun sekä aiheuttaa pitkäaikaista vahinkoa tulostimellesi.

Alkuperäistä mustaa LC121BK-värikasettia käyttämällä tulostimesi toimii odotetusti ja tuottaa korkealaatuisia tulosteita jokaisella tulostuskerralla

Mustaa väriä kuluu tulostuksessa muita värejä enemmän, joten saatat joutua vaihtamaan sen useammin. Varmista ettei tulostuksesi keskeydy ja tilaa musta LC121BK-värikasetti jo tänään.

Creative Center

Tutustu Brother Creative Center -sivustoomme. Löydät yli 2000 mallipohjaa, joista voit räätälöidä yrityksellesi persoonallisia asiakirjoja tai toteuttaa luovia projekteja.

Business Center -osiosta löydät käyntikortteja, laskulomakkeita, esitteitä ja julisteita, joita voit muokata. Oletko pienyrittäjä tai työskenteletkö pienessä yrityksessä? Valmiita mallipohjia hyödyntäen luot helposti tarvitsemasi asiakirjat ja pysyt budjetissasi.

Home Center -osiosta löydät tehtäviä ja pelejä lapsille sekä hauskoja koristeita teemajuhliin.

Tutkittavaa on paljon - ja mikä parasta, kaikki on käytössäsi täysin ilmaiseksi!

Takaisin alkuun