Brotherin alkuperäinen LC1220BK-värikasetti – Musta

Brotherin LC1220BK on musta mustekasetti, jonka riittoisuus on 300 sivua.

28,84 € Sisältäen ALV:n

Varastossa

Tilaa nyt.
+
Lähin jälleenmyyjäsi

Tulostaa 300 sivua ISO/IEC 24711 -standardin mukaisesti

Korkealaatuinen alkuperäinen Brother-värikasetti

Ei enää hukkatulosteita, joten säästät paperia, aikaa ja rahaa

Tuotetiedot

Musta LC1220BK-mustekasetti

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Tulostaa 300 sivua ISO/IEC 24711 -standardin mukaisesti
  • Korkealaatuinen alkuperäinen Brother-värikasetti
  • Ei enää hukkatulosteita, joten säästät paperia, aikaa ja rahaa

Tuotekuvaus

Alkuperäinen musta LC1220BK-värikasetti tarjoaa erinomaista vastinetta rahallesi. Nopeasti ja helposti vaihdettava värikasetti on suunniteltu toimimaan Brother-tulostimessasi ja sitä käyttämällä varmistat, että tulosteesi ovat korkealaatuisia jokaisella tulostuskerralla.

Lisätietoja tästä tuotteesta

Saatavana myös muina väreinä:

Brotherin mustaan LC1220BK-värikasettiin voit luottaa, kun on aika vaihtaa uusi väri tulostimeesi. Näin varmistat, että tulostimesi pysyy kunnossa ja tulosteesi tulostuvat erittäin tarkkoina.

Vaikka hieman edullisemman ei-alkuperäisen värikasetin hankinta saattaa houkutella, kannattaa muistaa, että täyttövärikasetit ja muut halvat värikasetit voivat vaikuttaa tulosteidesi laatuun sekä aiheuttaa pitkäaikaista vahinkoa tulostimellesi.

Erinomainen valinta kotitulostukseen tai pieniin toimistoihin, jotka haluavat tulostaa edullisesti tulostuslaadusta tinkimättä. Alkuperäinen musta LC1220BK-värikasetti toimii tulostimessasi kuten sen pitääkin ja tarjoaa sinulle erinomaista vastinetta rahallesi.

Creative Center

Tutustu Brother Creative Center -sivustoomme. Löydät yli 2000 mallipohjaa, joista voit räätälöidä yrityksellesi persoonallisia asiakirjoja tai toteuttaa luovia projekteja.

Business Center -osiosta löydät käyntikortteja, laskulomakkeita, esitteitä ja julisteita, joita voit muokata. Oletko pienyrittäjä tai työskenteletkö pienessä yrityksessä? Valmiita mallipohjia hyödyntäen luot helposti tarvitsemasi asiakirjat ja pysyt budjetissasi.

Home Center -osiosta löydät tehtäviä ja pelejä lapsille sekä hauskoja koristeita teemajuhliin.

Tutkittavaa on paljon - ja mikä parasta, kaikki on käytössäsi täysin ilmaiseksi!

Takaisin alkuun