Brotherin alkuperäinen LC125XLM suurvärikasetti – Magenta

Brotherin magenta LC125XLM on suurvärikasetti, jonka riittoisuus on 1200 sivua.

33,36 € Sisältäen ALV:n

Tulostaa 1200 sivua, mitattu ISO/IEC 24711 mukaan

Korkealaatuinen alkuperäinen Brother-värikasetti

Ei enää hukkatulosteita, joten säästät paperia, aikaa ja rahaa

Tuotetiedot

 Magenta LC125XLM-mustekasetti

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Tulostaa 1200 sivua, mitattu ISO/IEC 24711 mukaan
  • Korkealaatuinen alkuperäinen Brother-värikasetti
  • Ei enää hukkatulosteita, joten säästät paperia, aikaa ja rahaa

Tuotekuvaus

Alkuperäinen magenta LC125XLM värikasetti toimii erinomaisesti Brother-tulostimessasi ja tulostaa väritulosteesi elävin värein jokaisella tulostuskerralla. LC123XLM on suurvärikasetti, joten se kestää pitkään - laadusta tinkimättä.

Lisätietoja tästä tuotteesta

Saatavana myös muina väreinä:

Brotherin magentaan LC125XLM-värikasettiin voit luottaa, kun on aika vaihtaa uusi väri tulostimeesi. Näin voit myös varmistaa, että Brother-tulostimesi jatkaa tottumaasi korkealaatuista tulostusta.

Vaikka hieman edullisemman ei-alkuperäisen värikasetin hankinta saattaa houkutella, kannattaa muistaa, että täyttövärikasetit ja muut halvat värikasetit voivat vaikuttaa tulosteidesi laatuun sekä aiheuttaa pitkäaikaista vahinkoa tulostimellesi.

Käytä alkuperäistä LC125XLM-värikasettia, niin tulostimesi toimii odotustesi mukaisesti jokaisella tulostuskerralla. Koska kyseessä on suurvärikasetti, voit tulostaa samalla värillä vakioväriä pidempään tulostuslaadusta tinkimättä. 

Creative Center

Tutustu Brother Creative Center -sivustoomme. Löydät yli 2000 mallipohjaa, joista voit räätälöidä yrityksellesi persoonallisia asiakirjoja tai toteuttaa luovia projekteja.

Business Center -osiosta löydät käyntikortteja, laskulomakkeita, esitteitä ja julisteita, joita voit muokata. Oletko pienyrittäjä tai työskenteletkö pienessä yrityksessä? Valmiita mallipohjia hyödyntäen luot helposti tarvitsemasi asiakirjat ja pysyt budjetissasi.

Home Center -osiosta löydät tehtäviä ja pelejä lapsille sekä hauskoja koristeita teemajuhliin.

Tutkittavaa on paljon - ja mikä parasta, kaikki on käytössäsi täysin ilmaiseksi!

Takaisin alkuun