Brotherin alkuperäinen LC229XLBK-värikasetti – Musta

Brotherin LC229XLBK on musta XL-värikasetti, jonka riittoisuus on 2400 sivua.

51,58 € Sisältäen ALV:n

Varastossa

Tilaa nyt.
+
Lähin jälleenmyyjäsi

Tulostaa 2400 sivua ISO/IEC 24711 -standardin mukaisesti

Korkealaatuinen alkuperäinen Brother-värikasetti

Ei enää hukkatulosteita, joten säästät paperia, aikaa ja rahaa

Tuotetiedot

LC229XLBK-mustekasetti

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Tulostaa 2400 sivua ISO/IEC 24711 -standardin mukaisesti
  • Korkealaatuinen alkuperäinen Brother-värikasetti
  • Ei enää hukkatulosteita, joten säästät paperia, aikaa ja rahaa

Tuotekuvaus

Mustalla LC229XLBK-värikasetilla voit tulostaa jopa 2400 korkealaatuista sivua. Musta XL-värikasetti tuottaa tulosteesi ongelmitta ja tulosteesi kestävät pitkään haalistumattomina. Värin haalistumisen estävä Innobella™ väritekniikka takaa tulosteet, joiden laatu vakuuttaa.

Lisätietoja tästä tuotteesta

Varmista, että Brother-tulostimesi jatkaa totuttua korkealaatuista tulostusta ja valitse LC229XLBK-värikasetti. Verkosta löytää muiden valmistajien tarvikekasetteja, mutta vain alkuperäisen mustan LC229XLBK-värikasetin käyttö takaa, että tulostimesi toimii nopeasti ja tehokkaasti.

Mustaa väriä kuluu tulostuksessa muita värejä enemmän, joten saatat joutua vaihtamaan sen muita värejä useammin. LC229XLBK on suurvärikasetti, joten se riittää paljon vakiovärikasettia pidempään tulostuslaadusta tinkimättä.

Käyttämällä Brotherin alkuperäisiä värikasetteja varmistat, että tulostimesi toimii parhaalla mahdollisella tavalla ja laitteesi takuuaika pysyy voimassa. Tilaa musta LC229XLBK-värikasetti Brotherilta jo tänään, niin saat vastinetta rahallesi.

Creative Center

Tutustu Brother Creative Center -sivustoomme. Löydät yli 2000 mallipohjaa, joista voit räätälöidä yrityksellesi persoonallisia asiakirjoja tai toteuttaa luovia projekteja.

Business Center -osiosta löydät käyntikortteja, laskulomakkeita, esitteitä ja julisteita, joita voit muokata. Oletko pienyrittäjä tai työskenteletkö pienessä yrityksessä? Valmiita mallipohjia hyödyntäen luot helposti tarvitsemasi asiakirjat ja pysyt budjetissasi.

Home Center -osiosta löydät tehtäviä ja pelejä lapsille sekä hauskoja koristeita teemajuhliin.

Tutkittavaa on paljon - ja mikä parasta, kaikki on käytössäsi täysin ilmaiseksi!

Takaisin alkuun