Brotherin alkuperäinen LC3219XLBK suurvärikasetti - Musta

Brotherin musta LC3219XLBK suurvärikasetti, riittoisuus noin 3000 sivua.

59,12 € Sisältäen ALV:n

Varastossa

Tilaa nyt.
+
Lähin jälleenmyyjäsi

Noin 3000 sivua

Korkealaatuinen alkuperäinen Brother-värikasetti

Ei enää hukkatulosteita, joten säästät paperia, aikaa ja rahaa

Tuotetiedot

LC3219XLBK-mustekasetti

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Noin 3000 sivua
  • Korkealaatuinen alkuperäinen Brother-värikasetti
  • Ei enää hukkatulosteita, joten säästät paperia, aikaa ja rahaa

Tuotekuvaus

Brotherin alkuperäinen musta LC3219XLBK suurvärikasetti tuottaa korkealaatuisia tulosteita jokaisella tulostuskerralla. Ostamalla alkuperäisiä värikasetteja tarvikekasettien sijaan suojaat tulostintasi ja varmistat sen optimaalisen toiminnan.

Lisätietoja tästä tuotteesta

Saatavana myös muina väreinä:

Kaikki Brotherin värikasetit – kuten myös musta LC3219XLBK värikasetti – ovat läpikäyneet tarkan testauksen, sillä haluamme varmistaa, että asiakkaamme saavat taattua tulostuslaatua.

Vaikka halpoja, ei-alkuperäisiä värikasetteja on laajasti saatavilla, eivät ne välttämättä toimi Brother-tulostimessasi. Kolmannen osapuolen tarvikevärit voivat vaikuttaa tulosteidesi laatuun ja tulostimesi suorituskykyyn - ja niiden korjaaminen saattaa tulla yllättävän kalliiksi.

LC3219XLBK värikasetti takaa, että tulostimesi toimii jatkossakin moitteettomasti, joten saat vastinetta rahallesi sekä mielenrauhaa, kun voit luottaa siihen, ettei tulostimesi jätä sinua pulaan.

Creative Center

Tutustu Brother Creative Center -sivustoomme. Löydät yli 2000 mallipohjaa, joista voit räätälöidä yrityksellesi persoonallisia asiakirjoja tai toteuttaa luovia projekteja.

Business Center -osiosta löydät käyntikortteja, laskulomakkeita, esitteitä ja julisteita, joita voit muokata. Oletko pienyrittäjä tai työskenteletkö pienessä yrityksessä? Valmiita mallipohjia hyödyntäen luot helposti tarvitsemasi asiakirjat ja pysyt budjetissasi.

Home Center -osiosta löydät tehtäviä ja pelejä lapsille sekä hauskoja koristeita teemajuhliin.

Tutkittavaa on paljon - ja mikä parasta, kaikki on käytössäsi täysin ilmaiseksi!

Takaisin alkuun