Lisätty ostoskoriin

Brotherin alkuperäinen LC421XLC-suurvärikasetti – syaani

Syaani LC421XLC on XL-värikasetti, jonka riittoisuus on noin 500 sivua.

23,11 € Sisältäen ALV:n

LC421XLC tulostaa 500 sivua ISO/IEC 24711 -standardin mukaisesti.

Brotherin alkuperäinen syaani suurvärikasetti riittää pitkään ja alentaa sivukohtaisen tulosteesi hintaa.

Aidot Brother-värikasetit on testattu huolellisesti, jotta ne tuottavat erinomaista tulostusjälkeä ja säästävät sekä aikaasi että kustannuksiasi.

Tuotetiedot

LC421XLC_main

Brotherin alkuperäistä LC421XLC-värikasettia käyttämällä varmistat, että laitteesi takuu säilyy.

Alkuperäistä Brother LC421XLC-suurvärikasettia käyttämällä varmistat, että laitteesi takuu säilyy.

LC421XL-sarjan värikasetit ovat saatavana myös edullisena LC421XLVALDR-neliväripakkauksena, joka alentaa sivukohtaisen tulosteesi hintaa.

Tärkeimmät ominaisuudet

  • LC421XLC tulostaa 500 sivua ISO/IEC 24711 -standardin mukaisesti.
  • Brotherin alkuperäinen syaani suurvärikasetti riittää pitkään ja alentaa sivukohtaisen tulosteesi hintaa.
  • Aidot Brother-värikasetit on testattu huolellisesti, jotta ne tuottavat erinomaista tulostusjälkeä ja säästävät sekä aikaasi että kustannuksiasi.
  • Brotherin alkuperäistä LC421XLC-värikasettia käyttämällä varmistat, että laitteesi takuu säilyy.
  • Alkuperäistä Brother LC421XLC-suurvärikasettia käyttämällä varmistat, että laitteesi takuu säilyy.
  • LC421XL-sarjan värikasetit ovat saatavana myös edullisena LC421XLVALDR-neliväripakkauksena, joka alentaa sivukohtaisen tulosteesi hintaa.

Tuotekuvaus

Etsitkö värikasettia, joka tuottaa erinomaista tulostuslaatua jokaisella tulostuskerralla? Brotherin syaanilla LC421XLC-värikasetilla tulostat jokaisen tulosteesi korkealaatuisena. Värikasetin sisältämät ainesosat takaavat myös, että tulosteesi eivät haalistu. Käytä tulostimessasi Brotherin tasalaatuisia värikasetteja niin laitteesi toimii parhaalla mahdollisella tavalla. 

Brother huomioi mustekasettisi ympäristövaikutukset koko sen elinkaaren ajan käytöstä kierrätykseen, jotta kaatopaikalle päätyvän jätteen määrä vähenee. Kaikki laitteemme ja värikasettimme on suunniteltu siten, että niiden ympäristövaikutus on mahdollisimman pieni. 
 
Valitse Brtoherin alkuperäinen LC421XLC-värikasetti ja saat vastinetta rahallesi.

Yleiskatsaus

 
Laadukas tuloste

 

Luotettavuus ja laadunvarmistus

Upeat värit syntyvät Brotherin Innobella-väritekniikalla, joka takaa, että valokuvatulosteesi tulostuvat eloisin värein. Brotherin Innobella-musteet sisältävät huolellisesti valittuja kemikaaleja, jotka estävät tulostuspään tukkeutumisen. Tämä varmistaa tulostimesi luotettavan toiminnan ja kestävyyden.

Nainen katselee värikästä asiakirjaa

 

Taattua toimivuutta

Värikasetit ovat tärkeä osa tulostimien tulostusjärjestelmää. Laitteillemme suunniteltujen alkuperäisten värikasettien käyttö takaa erinomaisen tulostuslaadun. Käytä aitoja värikasetteja, jotta Brother-mustesuihkutulostimesi toimii optimaalisesti ja samalla säästät myös rahaa pitkällä aikavälillä.

Suorituskykyä johon voit luottaa

 

Testattua suorituskykyä

Brotherin Innobella-musteet ja -paperi kestävät haalistumatta valoa ja otsonia, joten edes pitkäaikainen altistus ei aiheuta tulosteiden haalistumista. Aidot Brother-mustekasetit takaavat ammattimaisen lopputuloksen.

 

At your side

Käyttämällä Brotherin alkuperäisiä tulostintarvikkeita varmistat, että laitteesi takuu säilyy. At your side -mottomme mukaisesti autamme sinua parhaamme mukaan sekä ennen ostoa että sen jälkeen. 

 
Tarkista värikasettisi aitous

 

Tarkista tarvikkeidesi aitous

Brotherin alkuperäisten mustekasettien pakkauksista löytyy holografinen turvatarra. Varmista, että pakkausta ja turvatarraa ei ole peukaloitu ja että hologrammin turvamerkintä on aito. Voit tarkistaa yksilöllisen seitsemän merkin pituisen koodin osoitteessa: www.brother.com/id

Brother Earth -logo

 

Ympäristö ja kierrätys

Kaikki Brother-värikasetit on suunniteltu siten, että niiden vaikutus ympäristöön on mahdollisimman pieni. Tarjoamme asiakkaillemme ympäristön kannalta vastuullisen tavan kierrättää Brother-tuotteensa niiden käyttöiän päätyttyä. 

 

Creative Center

Tutustu Brother Creative Center -sivustoomme. Löydät yli 2000 mallipohjaa, joista voit räätälöidä yrityksellesi persoonallisia asiakirjoja tai toteuttaa luovia projekteja.

Business Center -osiosta löydät käyntikortteja, laskulomakkeita, esitteitä ja julisteita, joita voit muokata. Oletko pienyrittäjä tai työskenteletkö pienessä yrityksessä? Valmiita mallipohjia hyödyntäen luot helposti tarvitsemasi asiakirjat ja pysyt budjetissasi.

Home Center -osiosta löydät tehtäviä ja pelejä lapsille sekä hauskoja koristeita teemajuhliin.

Tutkittavaa on paljon - ja mikä parasta, kaikki on käytössäsi täysin ilmaiseksi!

Takaisin alkuun