Brotherin alkuperäinen BP60PA3 A3-mustesuihkupaperi

Brotherin BP60PA3 mustesuihkupaperi, 75,5 g/m2. Pakkauksessa 250 arkkia.

14,83 € Sisältäen ALV:n

Varastossa

Tilaa nyt.
+
Lähin jälleenmyyjäsi

Pakkauksessa 250 arkkia (A3)

Korkealaatuinen alkuperäinen Brother-mustesuihkupaperi

Takaa parhaan mahdollisen tulostuslaadun

Tuotetiedot

BP60PA3_main

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Pakkauksessa 250 arkkia (A3)
  • Korkealaatuinen alkuperäinen Brother-mustesuihkupaperi
  • Takaa parhaan mahdollisen tulostuslaadun

Tuotekuvaus

Käytä tulostaessasi alkuperäistä BP60PA3 A3-mustesuihkupaperia, niin tulosteesi ovat aina tarkkoja ja selkeitä. Alkuperäinen mustesuihkupaperi on suunniteltu toimimaan täydellisesti Brother-tulostimessasi.

Soveltuvat laitteet

Näytä lisää
Näytä vähemmän

Lisätietoja tästä tuotteesta

Varmista, että Brother-tulostimesi toimii parhaalla mahdollisella tavalla ja asiakirjasi ovat aina yhtä vaikuttavia. Täytä tulostimesi paperikasetti BP60PA3 A3-mustesuihkupaperilla.  

BP60PA3 on ideaali erilaisten listojen sekä julisteiden tulostamiseen. Brother-mustesuihkutulostimesi tuottaa tulosteesi nopeasti, tehokkaasti ja 100 % tarkkana.

Koska kyseessä on Brotherin alkuperäinen mustesuihkupaperi (BP60PA3) voit luottaa siihen, että tulostamasi asiakirja on korkealaatuinen. Miksi tinkisit laadusta ja käyttäisit kolmannen osapuolen tarvikkeita, kun alkuperäisiä tulostustarvikkeita käyttämällä voit taata korkean tulostuslaadun jokaisella tulostuskerralla. 

Creative Center

Tutustu Brother Creative Center -sivustoomme. Löydät yli 2000 mallipohjaa, joista voit räätälöidä yrityksellesi persoonallisia asiakirjoja tai toteuttaa luovia projekteja.

Business Center -osiosta löydät käyntikortteja, laskulomakkeita, esitteitä ja julisteita, joita voit muokata. Oletko pienyrittäjä tai työskenteletkö pienessä yrityksessä? Valmiita mallipohjia hyödyntäen luot helposti tarvitsemasi asiakirjat ja pysyt budjetissasi.

Home Center -osiosta löydät tehtäviä ja pelejä lapsille sekä hauskoja koristeita teemajuhliin.

Tutkittavaa on paljon - ja mikä parasta, kaikki on käytössäsi täysin ilmaiseksi!

Takaisin alkuun