Lisätty ostoskoriin

Brotherin alkuperäinen BP61GLA kiiltävä A4-valokuvapaperi

Brotherin BP61GLA kiiltävä A4-valokuvapaperi, 190g/m2. Pakkauksessa 20 arkkia.

Ammattilaistemme suunnittelema alkuperäinen BP61GLA on kiiltävä A4-valokuvapaperi, joka toimii erinomaisesti Brother-tulostimessasi. Käytä tulostimessasi alkuperäisiä tulostustarvikkeita, niin takaat korkean tulostuslaadun.

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Pakkauksessa on 20 arkkia (A4)
  • Korkealaatuinen alkuperäinen Brother-mustesuihkupaperi
  • Takaa parhaan mahdollisen tulostuslaadun

Yleiskatsaus

Varmista, että Brother-tulostimesi toimii parhaalla mahdollisella tavallla ja tuottaa vakuuttavaa tulostusjälkeä. Käytä tulostaessasi kiiltävää BP61GLA A4-valokuvapaperia.

Kiiltävä paperi on ideaali valokuvien ja julisteiden tulostamiseen. BP61GLA A4-paperi toimii täydellisesti Brother-mustesuihkutulostimessasi, joten tulosteesi tulostuvat nopeasti ja tehokkaasti.

BP61GLA on Brotherin alkuperäinen mustesuihkupaperi, joka tarjoaa parasta mahdollista tulostuslaatua jokaisella tulostuskerralla.

Yhteensopivat tulostimet

Yhteensopivat tulostimet

Creative Center

Tutustu Brother Creative Center -sivustoomme ja saat käyttöösi yli 2000 mallipohjaa, joista voit räätälöidä yrityksellesi persoonallisia asiakirjoja tai toteuttaa luovia projekteja.

Business Center -osio tarjoaa käyttöösi valikoiman markkinointimateriaalia, kuten käyntikortteja, laskulomakkeita, esitteitä ja julisteita, joita muokkaamalla luot helposti käyttötarkoitukseesi sopivaa materiaalia joka vakuuttaa.

Toimitko itsenäisenä yrittäjänä tai työskentelet pienessä yrityksessä? Valmiit mallipohjamme tarjoavat sinulle helpon tavan luoda huomiota herättäviä asiakirjoja ja pysyt budjetissasi.

Home Center -osio tarjoaa paljon tekemistä, kuten tehtäviä ja pelejä lapsille sekä hauskoja koristeita, joita voit käyttää teemajuhlissa. Monet animaatiot, paperista taiteltavat eläimet ja lnnokit sekä muut materiaalit ovat saatavissa vain Brotherilta. 

Tutkittavaa on paljon - ja mikä parasta, kaikki on käytössäsi täysin ilmaiseksi!