Lisätty ostoskoriin

Brotherin alkuperäinen BP61GLP50 kiiltävä 10x15 cm valokuvapaperi

Brother BP61GLP kiiltävä kymppikoon valokuvapaperi (10x15 cm), 190 g/m². 50 arkin pakkaus.

Brotherin alkuperäinen kiiltävä kymppikoon BP61GLP50-valokuvapaperi on suunniteltu toimimaan Brother-tulostimissa. Kiiltävälle paperille tulostuvat valokuvasi ovat tarkkoja ja korkealaatuisia ja niiden tulostuslaatu vakuuttaa.

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Pakkauksessa 50 arkkia
  • Korkealaatuinen alkuperäinen Brother-paperi
  • Takaa korkealaatuiset valokuvat

Yleiskatsaus

Varmista, että Brother-tulostimesi toimii aina parhaalla mahdollisella tavalla ja tuottaa korkealaatuisia valokuvia. Käytä tulostimessasi kiiltävää kymppikoon BP61GLP50-valokuvapaperia.

Hyvä valinta valokuvien tulostukseen. BP61GLP50-paperi toimii täydellisesti Brother-mustesuihkutulostimessasi, joten sinun eri tarvitse huolehtia värien sotkemisesta tai muista tulostusongelmista.

BP61GLP50 on Brotherin alkuperäinen mustesuihkupaperi, joka tarjoaa parasta mahdollista tulostuslaatua jokaisella tulostuskerralla.

Yhteensopivat tulostimet

Yhteensopivat tulostimet

Creative Center

Creative Center

Tutustu Brother Creative Center -sivustoomme ja saat käyttöösi yli 2000 mallipohjaa, joista voit räätälöidä yrityksellesi persoonallisia asiakirjoja tai toteuttaa luovia projekteja.

Business Center -osio tarjoaa käyttöösi valikoiman markkinointimateriaalia, kuten käyntikortteja, laskulomakkeita, esitteitä ja julisteita, joita muokkaamalla luot helposti käyttötarkoitukseesi sopivaa materiaalia joka vakuuttaa.

Toimitko itsenäisenä yrittäjänä tai työskentelet pienessä yrityksessä? Valmiit mallipohjamme tarjoavat sinulle helpon tavan luoda huomiota herättäviä asiakirjoja ja pysyt budjetissasi.

Home Center -osio tarjoaa paljon tekemistä, kuten tehtäviä ja pelejä lapsille sekä hauskoja koristeita, joita voit käyttää teemajuhlissa. Monet animaatiot, paperista taiteltavat eläimet ja lnnokit sekä muut materiaalit ovat saatavissa vain Brotherilta. 

Tutkittavaa on paljon - ja mikä parasta, kaikki on käytössäsi täysin ilmaiseksi!