Lisätty ostoskoriin

Brotherin alkuperäinen BP61GLP50 kiiltävä 10x15 cm valokuvapaperi

Brother BP61GLP kiiltävä kymppikoon valokuvapaperi (10x15 cm), 190 g/m². 50 arkin pakkaus.

Brotherin alkuperäinen kiiltävä kymppikoon BP61GLP50-valokuvapaperi on suunniteltu toimimaan Brother-tulostimissa. Kiiltävälle paperille tulostuvat valokuvasi ovat tarkkoja ja korkealaatuisia ja niiden tulostuslaatu vakuuttaa.

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Pakkauksessa 50 arkkia
  • Korkealaatuinen alkuperäinen Brother-paperi
  • Takaa korkealaatuiset valokuvat

Yleiskatsaus

Varmista, että Brother-tulostimesi toimii aina parhaalla mahdollisella tavalla ja tuottaa korkealaatuisia valokuvia. Käytä tulostimessasi kiiltävää kymppikoon BP61GLP50-valokuvapaperia.

Hyvä valinta valokuvien tulostukseen. BP61GLP50-paperi toimii täydellisesti Brother-mustesuihkutulostimessasi, joten sinun eri tarvitse huolehtia värien sotkemisesta tai muista tulostusongelmista.

BP61GLP50 on Brotherin alkuperäinen mustesuihkupaperi, joka tarjoaa parasta mahdollista tulostuslaatua jokaisella tulostuskerralla.

Yhteensopivat tulostimet

Yhteensopivat tulostimet

Creative Center

Tutustu Brother Creative Center -sivustoomme. Löydät yli 2000 mallipohjaa, joista voit räätälöidä yrityksellesi persoonallisia asiakirjoja tai toteuttaa luovia projekteja.

Business Center -osiosta löydät käyntikortteja, laskulomakkeita, esitteitä ja julisteita, joita voit muokata. Oletko pienyrittäjä tai työskenteletkö pienessä yrityksessä? Valmiita mallipohjia hyödyntäen luot helposti tarvitsemasi asiakirjat ja pysyt budjetissasi.

Home Center -osiosta löydät tehtäviä ja pelejä lapsille sekä hauskoja koristeita teemajuhliin.

Tutkittavaa on paljon - ja mikä parasta, kaikki on käytössäsi täysin ilmaiseksi!