Brotherin alkuperäinen DK11234-nimikorttitarra - musta/valkoinen

Yhdessä rullassa on 260 kpl vakiokokoista nimikorttitarraa (60 x 86 mm).

46,49 € Sisältäen ALV:n

Varastossa

Tilaa nyt.
+
Lähin jälleenmyyjäsi

260 tarraa/rulla, 60 x 86 mm

Voidaan kiinnittää suoraan vaatteeseen (ei aroille materiaaleille)

Brotherin alkuperäinen rullatarra

Tuotetiedot

DK11234-nimikorttitarran pakkaus ja rullatarra

Tarkka ja korkealaatuinen tulostusjälki

Tärkeimmät ominaisuudet

  • 260 tarraa/rulla, 60 x 86 mm
  • Voidaan kiinnittää suoraan vaatteeseen (ei aroille materiaaleille)
  • Brotherin alkuperäinen rullatarra
  • Tarkka ja korkealaatuinen tulostusjälki

Tuotekuvaus

Brotherin DK11234-nimikorttitarra tekee vierailijoiden tunnistamisesta helppoa. Valmiiksi muotoiltu vierailijatarra voidaan kiinnittää turvallisesti suoraan vaatteeseen, sillä se ei jätä poistettaessa jälkeä. Voit tulostaa mustavalkoiselle tarralle vierailijasi nimen ja yrityksen lisäksi myös logon ja viivakoodin. Hyvä valinta vierailijoiden hallintaan toimistoissa ja erilaisissa tapahtumissa. 

Soveltuvat laitteet

Näytä lisää
Näytä vähemmän

Lisätietoja tästä tuotteesta

Brotherin DK11234-tarra on hyvä valinta vierailijoiden hallintaan. Yhdessä rullassa on 260 kpl vakiokokoista (60 x 86 mm) nimikorttitarraa, joita käytetään yleisesti messuilla, yritystapahtumissa ja juhlissa vierailijoiden tunnistamiseen.

Korkealaatuinen nimikorttitarra voidaan kiinnittää myös suoraan vaatteeseen nopeuttamaan sisäänkirjautumista esimerkiksi isoissa yritystapahtumissa. Tarrasta ei jää poistettaessa jälkeä vaatteeseen*. Vierailijatarra voi sisältää henkilön nimen ja yrityksen lisäksi logon, viivakoodin tai muuta tarvittavaa tietoa. Korkealaatuinen DK11234-nimitarra sopii QL-etikettitulostimiin.

Valitse etikettitulostimeesi mustavalkoinen DK11234-nimikorttitarra ja tiedät, että vierailijatieto tulostuu tarkkana ja terävänä. 

*Huomioithan, että DK11234-tarraa ei tule kiinnittää vakosametti-, nahka-, silkki-, mokka- ja vinyylipinnoille tai muille herkille materiaaleille.

Takaisin alkuun