BRP-1D300-060 - Musta premium-hartsi siirtovärinauha

Musta BRP-1D300-060 premium-hartsi lämpösiirtovärinauha, pituus 300 metriä ja leveys 60 mm. Brother International Europen sertifioima. Myydään 12 kpl pakkauksissa, ei yksittäin.

18,77 € Sisältäen ALV:n

Pituus 300 metriä

Leveys 60 mm

Korkealaatuinen lämpösiirtovärinauha

Tuotetiedot

 BRP-1D300-060 - Musta premium-hartsi siirtovärinauha

Tarkka ja kestävä jälki

Musta premium-hartsi

Edellyttää yhteensopivan tarrarullan

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Pituus 300 metriä
  • Leveys 60 mm
  • Korkealaatuinen lämpösiirtovärinauha
  • Tarkka ja kestävä jälki
  • Musta premium-hartsi
  • Edellyttää yhteensopivan tarrarullan

Tuotekuvaus

Musta premium-hartsi siirtovärinauha vastaa ammattilaisten tarramerkintävaatimuksiin. Musta 60 mm leveä premium-hartsinauha sopii viivakooditulostukseen jälleenmyyntiin, terveydenhuoltoon, logistiikkaan ja monille muille aloille, joissa merkintää tarvitaan.

Lämpösiirtotulostimissa käytettävä premium-hartsi siirtovärinauha takaa ammattimaisen tulostusjäljen ja sopii parhaiten filmityyppisille tarramateriaaleille. Mustaa BRP-1D300-060 premium-hartsi siirtovärinauhaa käytetään yhteensopivien tarrarullien kanssa lämpösiirtotulostimissa.

Myydään 12 kpl pakkauksissa (ei yksittäin).

Lisätietoja tästä tuotteesta

Lämpösiirtotulostimissa käytettävä musta premium-hartsi siirtovärinauha takaa ammattimaisen tulostusjäljen ja sujuvan tulostuksen yhteensopivalla Brother-tarratulostimella. 300 metriä pitkä siirtovärinauha kestää pitkään ja takaa tarratulostimesi vakaan ja luotettavan toiminnan.

Musta 60 mm leveä premium-hartsi lämpösiirtovärinauha tuottaa korkealaatuisia viivakoodi- ja tekstitulosteita. BRP-1D300-060-siirtovärinauha sopii Brotherin lämpösiirtotekniikkaa käyttäviin tarratulostimiin.

Valitsemalla Brother International Europen sertifioiman siirtovärinauhan takaat, että laitteesi toimii parhaalla mahdollisella tavalla ja tuottaa tarkkoja ja teräviä tulosteita, jotka kestävät pitkään.

Takaisin alkuun