Lisätty ostoskoriin

BRP-1D300-080 - Musta premium-hartsi siirtovärinauha

Musta BRP-1D300-080 premium-hartsi lämpösiirtovärinauha, pituus 300 metriä ja leveys 80 mm. Brother International Europen sertifioima. Myydään 12 kpl pakkauksissa, ei yksittäin.

23,92 € Sisältäen ALV:n

Musta premium-hartsi siirtovärinauha vastaa ammattilaisten tarramerkintävaatimuksiin. Musta 80 mm leveä premium-hartsinauha sopii viivakooditulostukseen jälleenmyyntiin, terveydenhuoltoon, logistiikkaan ja monille muille aloille, joissa merkintää tarvitaan.

Lämpösiirtotulostimissa käytettävä premium-hartsi siirtovärinauha takaa ammattimaisen tulostusjäljen ja sopii parhaiten filmityyppisille tarramateriaaleille. Mustaa BRP-1D300-080- premium-hartsi siirtovärinauhaa käytetään yhteensopivien tarrarullien kanssa lämpösiirtotulostimissa.

Myydään 12 kpl pakkauksissa (ei yksittäin).

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Pituus 300 metriä
  • Leveys 80 mm
  • Korkealaatuinen lämpösiirtovärinauha
  • Tarkka ja kestävä jälki
  • Musta premium-hartsi
  • Edellyttää yhteensopivan tarrarullan

Yleiskatsaus

Lämpösiirtotulostimissa käytettävä musta premium-hartsi siirtovärinauha takaa ammattimaisen tulostusjäljen ja sujuvan tulostuksen yhteensopivalla Brother-tarratulostimella. 300 metriä pitkä siirtovärinauha kestää pitkään ja takaa tarratulostimesi vakaan ja luotettavan toiminnan.

Musta 80 mm leveä premium-hartsi lämpösiirtovärinauha tuottaa korkealaatuisia viivakoodi- ja tekstitulosteita. BRP-1D300-080-siirtovärinauha sopii Brotherin lämpösiirtotekniikkaa käyttäviin tarratulostimiin.

Valitsemalla Brother International Europen sertifioiman siirtovärinauhan takaat, että laitteesi toimii parhaalla mahdollisella tavalla ja tuottaa tarkkoja ja teräviä tulosteita, jotka kestävät pitkään.

Yhteensopivat laitteet

Yhteensopivat tulostimet