BRS-1D300-080 - Musta vakiohartsi siirtovärinauha

Musta BRS-1D300-080 vakiohartsi siirtovärinauha, pituus 300 metriä ja leveys 80 mm. Brother International Europen sertifioima. Myydään 12 kpl pakkauksissa, ei yksittäin.

21,59 € Sisältäen ALV:n

Pituus 300 metriä

Leveys 80 mm

Korkealaatuinen lämpösiirtonauha

Tuotetiedot

BRS-1D300-080 - Musta vakiohartsi siirtovärinauha

Tarkka ja kestävä jälki

Musta vakiohartsi

Edellyttää yhteensopivan tarrarullan

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Pituus 300 metriä
  • Leveys 80 mm
  • Korkealaatuinen lämpösiirtonauha
  • Tarkka ja kestävä jälki
  • Musta vakiohartsi
  • Edellyttää yhteensopivan tarrarullan

Tuotekuvaus

Musta vakiohartsi siirtovärinauha vastaa ammattilaisten tarramerkintävaatimuksiin. Musta 80 mm leveä vakiohartsinauha sopii viivakooditulostukseen jälleenmyyntiin, terveydenhuoltoon, logistiikkaan ja monille muille aloille, joissa merkintää tarvitaan.

Lämpösiirtotulostimissa käytettävä vakiohartsi siirtovärinauha takaa ammattimaisen tulostusjäljen ja sopii parhaiten filmityyppisille tarramateriaaleille. Mustaa BRS-1D300-080- vakiohartsi siirtovärinauhaa käytetään yhteensopivien tarrarullien kanssa lämpösiirtotulostimissa.

Myydään 12 kpl pakkauksissa (ei yksittäin).

Lisätietoja tästä tuotteesta

Lämpösiirtotulostimissa käytettävä musta vakiohartsi siirtovärinauha takaa ammattimaisen tulostusjäljen ja sujuvan tulostuksen yhteensopivalla Brother-tarratulostimella. 300 metriä pitkä siirtovärinauha kestää pitkään ja takaa tarratulostimesi vakaan ja luotettavan toiminnan.

Musta 80 mm leveä vakiohartsi lämpösiirtovärinauha tuottaa korkealaatuisia viivakoodi- ja tekstitulosteita. BRS-1D300-080-siirtovärinauha sopii Brotherin lämpösiirtotekniikkaa käyttäviin tarratulostimiin.

Valitsemalla Brother International Europen sertifioiman siirtovärinauhan takaat, että laitteesi toimii parhaalla mahdollisella tavalla ja tuottaa tarkkoja ja teräviä tulosteita, jotka kestävät pitkään.

Takaisin alkuun