Lisätty ostoskoriin

BSP-1D300-060 - Premium-vaha/hartsi siirtovärinauha

Musta BSP-1D300-060 premium-vaha/hartsi lämpösiirtonauha, pituus 300 metriä ja leveys 60 mm. Brother International Europen sertifioima. Myydään 12 kpl pakkauksissa, ei yksittäin.

9,00 € Sisältäen ALV:n

Musta 300 metriä pitkä premium-vaha/hartsi siirtovärinauha vastaa ammattilaisten tarramerkintävaatimuksiin. Viivakooditulostukseen ja moneen muuhun käyttötarkoitukseen sopiva 60 mm leveä nauha on hyvä valinta jälleenmyyntiin, terveydenhuoltoon ja logistiikkaan.

Vaha/hartsi lämpösiirtonauhassa yhdistyvät molempien parhaimmat puolet, eli vahanauhojen kustannustehokkuus ja hartsinauhojen kestävyys. Mustaa BSP-1D300-060-lämpösiirtovärinauhaa käytetään yhteensopivien tarrarullien kanssa lämpösiirtotulostimissa. Premium-vaha/hartsinauha sopii parhaiten päällystetyille paperirullille.

Myydään 12 kpl pakkauksissa (ei yksittäin).

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Pituus 300 metriä
  • Leveys 60 mm
  • Korkealaatuinen lämpösiirtovärinauha
  • Tarkka ja kestävä jälki
  • Musta premium-vaha/hartsi
  • Edellyttää yhteensopivan tarrarullan

Yleiskatsaus

Lämpösiirtotulostimissa käytettävä musta premium-vaha/hartsi siirtovärinauha takaa ammattimaisen tulostusjäljen ja sujuvan tulostuksen yhteensopivalla Brother-tarratulostimella. 300 metriä pitkä siirtovärinauha kestää pitkään ja takaa tarratulostimesi vakaan ja luotettavan toiminnan.

Musta 60 mm leveä premium-vaha/hartsi lämpösiirtovärinauha tuottaa korkealaatuisia viivakoodi- ja tekstitulosteita. BSP-1D300-060-siirtovärinauha sopii Brotherin lämpösiirtotekniikkaa käyttäviin tarratulostimiin.

Valitsemalla Brother International Europen sertifioiman siirtovärinauhan takaat, että laitteesi toimii parhaalla mahdollisella tavalla ja tuottaa tarkkoja ja teräviä tulosteita, jotka kestävät pitkään.

Yhteensopivat laitteet

Yhteensopivat tulostimet