BSP-1D300-060 - Premium-vaha/hartsi siirtovärinauha

Musta BSP-1D300-060 premium-vaha/hartsi lämpösiirtonauha, pituus 300 metriä ja leveys 60 mm. Brother International Europen sertifioima. Myydään 12 kpl pakkauksissa, ei yksittäin.

9,40 € Sisältäen ALV:n

Pituus 300 metriä

Leveys 60 mm

Korkealaatuinen lämpösiirtovärinauha

Tuotetiedot

BSP-1D300-060 - Premium-vaha/hartsi siirtovärinauha

Tarkka ja kestävä jälki

Musta premium-vaha/hartsi

Edellyttää yhteensopivan tarrarullan

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Pituus 300 metriä
  • Leveys 60 mm
  • Korkealaatuinen lämpösiirtovärinauha
  • Tarkka ja kestävä jälki
  • Musta premium-vaha/hartsi
  • Edellyttää yhteensopivan tarrarullan

Tuotekuvaus

Musta 300 metriä pitkä premium-vaha/hartsi siirtovärinauha vastaa ammattilaisten tarramerkintävaatimuksiin. Viivakooditulostukseen ja moneen muuhun käyttötarkoitukseen sopiva 60 mm leveä nauha on hyvä valinta jälleenmyyntiin, terveydenhuoltoon ja logistiikkaan.

Vaha/hartsi lämpösiirtonauhassa yhdistyvät molempien parhaimmat puolet, eli vahanauhojen kustannustehokkuus ja hartsinauhojen kestävyys. Mustaa BSP-1D300-060-lämpösiirtovärinauhaa käytetään yhteensopivien tarrarullien kanssa lämpösiirtotulostimissa. Premium-vaha/hartsinauha sopii parhaiten päällystetyille paperirullille.

Myydään 12 kpl pakkauksissa (ei yksittäin).

Lisätietoja tästä tuotteesta

Lämpösiirtotulostimissa käytettävä musta premium-vaha/hartsi siirtovärinauha takaa ammattimaisen tulostusjäljen ja sujuvan tulostuksen yhteensopivalla Brother-tarratulostimella. 300 metriä pitkä siirtovärinauha kestää pitkään ja takaa tarratulostimesi vakaan ja luotettavan toiminnan.

Musta 60 mm leveä premium-vaha/hartsi lämpösiirtovärinauha tuottaa korkealaatuisia viivakoodi- ja tekstitulosteita. BSP-1D300-060-siirtovärinauha sopii Brotherin lämpösiirtotekniikkaa käyttäviin tarratulostimiin.

Valitsemalla Brother International Europen sertifioiman siirtovärinauhan takaat, että laitteesi toimii parhaalla mahdollisella tavalla ja tuottaa tarkkoja ja teräviä tulosteita, jotka kestävät pitkään.

Takaisin alkuun