Lisätty ostoskoriin

BWP-1D300-080 - Musta premium-vaha lämpösiirtovärinauha

Musta BWP-1D300-080 premium-vaha lämpösiirtovärinauha, pituus 300 metriä ja leveys 80 mm. Brother International Europen sertifioima. Myydään 12 kpl pakkauksissa, ei yksittäin.

6,16 € Sisältäen ALV:n

Musta 300 metriä pitkä premium-vaha siirtovärinauha vastaa ammattilaisten tarramerkintävaatimuksiin. 80 mm leveä nauha sopii jälleenmyynnin, terveydenhuollon ja logistiikan käyttämiin viivakooditulosteisiin ja moniin muihin käyttötarkoituksiin.

Lämpösiirtovärinauha on edullinen ja sopii parhaiten vakiopaperitarralle. Mustaa BWP-1D300-080 premium-vaha siirtovärinauhaa käytetään yhteensopivien tarrarullien kanssa lämpösiirtotulostimissa.

Myydään 12 kpl pakkauksissa (ei yksittäin).

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Pituus 300 metriä
  • Leveys 80 mm
  • Korkealaatuinen lämpösiirtovärinauha
  • Tarkka ja kestävä jälki
  • Musta premium-vaha
  • Edellyttää yhteensopivan tarrarullan

Yleiskatsaus

Lämpösiirtotulostimissa käytettävä musta premium-vaha siirtovärinauha takaa ammattimaisen tulostusjäljen ja sujuvan tulostuksen yhteensopivalla Brother-tarratulostimella. 300 metriä pitkä siirtovärinauha kestää pitkään ja takaa tarratulostimesi vakaan ja luotettavan toiminnan.

Musta 80 mm leveä siirtovärinauha sopii viivakoodien ja tekstien tulostukseen monille eri aloille ja tuottaa korkealaatuisen tulostusjäljen johon voit luottaa. BWP-1D300-080-siirtovärinauha sopii Brotherin lämpösiirtotekniikkaa käyttäviin tarratulostimiin. 

Valitsemalla Brother International Europen sertifioiman siirtovärinauhan takaat, että laitteesi toimii parhaalla mahdollisella tavalla ja tuottaa tarkkoja ja teräviä tulosteita jotka kestävät pitkään. 

Yhteensopivat laitteet

Yhteensopivat tulostimet