BWS-1D300-060 - Musta vakiovaha lämpösiirtovärinauha

Musta BWS-1D300-060 vakiovaha lämpösiirtovärinauha, pituus 300 metriä ja leveys 60 mm. Brother International Europen sertifioima. Myydään 12 kpl pakkauksissa, ei yksittäin.

3,79 € Sisältäen ALV:n

Pituus 300 metriä

Leveys 60 mm

Korkealaatuinen lämpösiirtovärinauha

Tuotetiedot

BWS-1D300-060 - Musta vakiovaha lämpösiirtovärinauha

Tarkka ja kestävä jälki

Musta vakiovaha

Edellyttää yhteensopivan tarrarullan

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Pituus 300 metriä
  • Leveys 60 mm
  • Korkealaatuinen lämpösiirtovärinauha
  • Tarkka ja kestävä jälki
  • Musta vakiovaha
  • Edellyttää yhteensopivan tarrarullan

Tuotekuvaus

Musta 300 metriä pitkä vakiovaha siirtovärinauha vastaa ammattilaisten tarramerkintävaatimuksiin. 60 mm leveä nauha sopii jälleenmyynnin, terveydenhuollon ja logistiikan käyttämiin viivakooditulosteisiin sekä tekstien tulostukseen.

 
Mustaa BWS-1D3000-60 vakiovaha siirtovärinauhaa käytetään yhteensopivien tarrarullien kanssa lämpösiirtotulostimissa.

Myydään 12 kpl pakkauksissa (ei yksittäin).

Lisätietoja tästä tuotteesta

Lämpösiirtotulostimissa käytettävä musta vakiovaha siirtovärinauha takaa ammattimaisen tulostusjäljen ja sujuvan tulostuksen yhteensopivalla Brother-tarratulostimella. 300 metriä pitkä siirtovärinauha kestää pitkään ja takaa tarratulostimesi vakaan ja luotettavan toiminnan.

Musta 60 mm leveä siirtovärinauha sopii viivakoodien ja tekstien tulostukseen monille eri aloille ja tuottaa korkealaatuisen tulostusjäljen johon voit luottaa. BWS-1D300-060-siirtovärinauha sopii Brotherin lämpösiirtotekniikkaa käyttäviin tarratulostimiin. 

Valitsemalla Brother International Europen sertifioiman siirtovärinauha takaat, että laitteesi toimii parhaalla mahdollisella tavalla ja tuottaa tarkkoja ja teräviä tulosteita, jotka kestävät pitkään.
Takaisin alkuun